Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סוזוקי בלנו 95, אצלי כ 7 שנים (אף פעם לא מלאתי גז).

שלשום נכנסתי לרכב , הפעלתי מזגן והאויר היה בכלל לא קר , לאחר 20 דקות נסיעה הפעלתי שוב והמזגן קירר.

אתמול בבוקר הפעלתי והמזגן קירר, אך בערב חזר אותו סיפור , אויר לא קר , בהפעלה שנייה לאחר כ-10 דקות שוב היה אויר קר.

היום בבוקר עבד ללא בעיות.

1- מה יכולה להיות הבעייה

2 - מה יכול להיות עלות התיקון

3- מוסך מומלץ באזור רעננה או נתניה

תודה רבה לכולם

פורסם

אתה צריך לראות האם ומתי המדחס נכנס לפעולה.

הפעל מזגן כשאתה בסרק. תראה אם הקלאצ' של המדחס נתפס (תשמע "טיק" וציר המדחס יתחיל להסתובב ביחד עם הפולי שמסתובב כל הזמן)

נתפס (תמיד-בכמה וכמה נסיונות שתבצע) הבעיה אינה במדחס. צריך לבדוק במכונה כמות גז, סתימות,דליפות וכו'.

לא נתפס- תשחק עם המצערת (תעלה טורים). נתפס תמיד כשאתה מעלה? מז"ט. יש לך בעיה במנוע הצעדים שאמור להגביר את הטורים כשאתה מפעיל מזגן או בדרך אליו (וואקום/חשמל).

לא נתפס אף פעם/נתפס לסירוגין בלי קשר לטורים? יש לך בעיה בקלאצ' המדחס/בשסתום הגנה מפני לחץ נמוך/חסר לך גז ושסתום לחץ נמוך מגונן על המדחס.

לפי תוצאות הבדיקה שתעלה, נוכל להציע לך פתרונות.

לגבי מוסך- בדרך מנתניה לרעננה, תעצור באזה"ת הרצליה פיתוח, בגלגלי הפלדה (ממש מימין לאיפה שנאפיס היו עד לא מזמן) אצל "אור עד קור". הוגנים ואמינים מאד. לא מאד זולים. אם תגיע למסקנה שהמדחס הוא זה שהחזיר נשמתו, תוכל למצוא אחד משופץ למשעי , בחצי מחיר מכל מקום אחר - אצל עופר קצב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה,

"טיק" אני שומע כל פעם שאני מדליק , אין קשר לטורים!

לפי מה שאני מבין זה:

או קלץ (עשה לי רעשים לאחר כיבוי)

או גז (אף פעם לא בדקתי)

מישהו יכול לעזור עם טווח מחירים ?

• תוכן חדש...