Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ - עד 250K

Keyser
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאחר ועשיתי טעות בלפנות לפורום ג'יפולוג (יש שם אנשים שנתקעה להם ידית מומנט בתחת) אני שב בדחילו ורחימו לכאן בכדי לקבל המלצה ברכישת ג'יפ. אלו הדרישות שלי, אשמח לכל המלצה.

אני מחפש ג'יפ, שיכול לשמש כרכב יום יום. החלק של ה"ג'יפ" מתייחס לטיולים בצפון הארץ (גליל). כ"כ לפעמים אני אוהב סתם להיכנס לשבילי קק"ל באמצע שבוע.

אני מודע לכך שקניה של ג'יפ גורמת להקרבה של נוחות. זה משהו שאני מוכן לקראתו, אם סך הדרישות מתמלאות. אני מעדיף ג'יפ, כי עד היום הפתרון היה שאני נדחס ברכבים של אחרים, וזה מתחיל לעייף אחרי כמה זמן (במיוחד כשחלק מהם מביאים ילדים). לכן, אני מעוניין בג'יפ שיכול לשמש כרכב יום יום עם התנהגות סבירה (לשימושי יום יום, לא לתקיפת פניות, לא לפתיחת מסלול ראלי-פורמולה-9 בנס הרים)

מה כן צריך:

אוטומט
    5 דלתות (כלומר לא דגמים קצרים)
    רכב שיאפשר לי להיכנס לשטח בידיעה שאני אצא ממנו (כלומר לא משהו סטייל פוררד אקספלורר עם מערכת ההנעה המצחיקה שלו, אלא 4X4 של ממש).
    צריך להיות מקום ל4 אנשים בוגרים (2 זוגות) כי בכ"ז, כמו שלקחו אותי יהיו אנשים שיצטרכו טובה דומה.
    תא מטען סביר לציוד של 4 אנשים - בנוסף, בחלק של ה"יום יום" נדרש תא מטען גדול יחסית - מושבים מתקפלים זה בונוס מעולה.
    הרכב צריך להיות נוח בשימושי כביש, במגבלות דלעיל. אני לא מנסה לאכול את העוגה שלמה - דהיינו, לא מחפש ג'יפ עם נוחות של רולס רוייס.
    מבחינת אבזור - לא מחפש פורשה קאיין, אבל גם לא מעוניין בסופה. בחלק הזה נכנס גם כל עניין המיגונים. מיגונים בלבד כרגע. אני לא מתכוון לשפר עד שאצבור נסיון בעצמי ואראה מה מתאים לי ומה לא.
    שיהיה בטיחותי
    שתהיה התנהגות כביש סבירה. שימו לב(!!!!) - סבירה.
    אפשר בנזין, אפשר סולר. אישית אני מעדיף בנזין אבל זה לא deal breaker
    רכב חדש בלבד
    תקציב עד 250K.

עכשיו, התעניינתי ברנגלר - הוא נכנס בתקציב, ולפי הבנתי הוא עונה על הדרישות. שוב, רק התעניינתי - אם יש המלצות למשהו אחר אני אשמח לשמוע.

תוספת 1: בררתי בנוגע לביטוח לרנגלר, וקיבלתי הצעה למקיף של 6.5K, ככה שאוכל לטפס לרוביקון, ולהשלים את הפער דרך מימון יבואן.

תוספת 2: בנוגע למערכת - כשהתעניינתי ברנגלר נאמר לי כי הוא מגיע עם uconnect, שאין לי בעיה עם זה. הנציג אמר שיש אפשרות להתקנה של מערכת מולטימדיה - המתקין ומה האופציות שנותנים? אישית, אני נגד כל התקנה שדורשת התעסקות עם חשמל הרכב, אך עדיין אני רוצה לדעת מה האופציות שלי. לא מחפש התקנה של 20 רמקולים וחמשתאלפים סאבוופרים בלי להגזים - רק לדעת אם זה משהו שכדאי לשקול או לא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מציע לך לבחון את סובארו אאוטבק, פשרה בין סטיישן שימושית, מרווחת (מבוססת על רכב מנהלים בניגוד לשאר הג'יפונים שמבוססים על משפחתיות) וגם לא רע בשטח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...