Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה רציני?

הייתי בטוח שצריך לפרק את הדיפונים, ועוד מאחורה את החלונות:? , אם ככה זו לא עבודה קשה יחסית כמו שחשבתי.

פורסם
מה אתה רציני?

הייתי בטוח שצריך לפרק את הדיפונים, ועוד מאחורה את החלונות:? , אם ככה זו לא עבודה קשה יחסית כמו שחשבתי.

העבודה ממש לא קשה פשוט צריך להיזהר שלא לתלוש את הקליפסים.

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם
בדיוק חיפשתי על זה מידע השבוע ומצאתי את הלינק הזה http://honda-tech.com/showthread.php?t=3063334

שם הם דוקא אומרים שצריך לפרק את הדיפונים ולהוציא את החלונות...

אולי בגלל שמדובר בקופה ולא בסדאן?

מוזר.

הם פירקו את הדיפונים בשביל לא לשבור את הקליפסים,אצלי לדוגמא לא נישברו הקליפסיםוההרכבה הייתה דיי פשוטה

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מדהים!!!

אני כבר זמן מה מדבר על זה אבל לא ראיתי שמישהו עשה,כמה שאלות..

הפירוק: פשוט התחלת להרים את הברזל בדלתות האחרות וזהו? התחלת מהצד הקרוב לידית או לא?

כמו כן האם הקלפסים באמת ירוקים:shock: ? האם הם היו יבשים? ומספרם 4?

אני מבין כי עברת עם נייר זכוכית אבל בכל זאת יש את הפס העליון שנשאר נכון?

לגבי המדבקה..עבדת עם אקדח חום/ פן?

מה לגבי העמידות אחרי ההתקנה?

בנוסף ראיתי ששדרגת את הפנסים הקדמיים..מה המחיר ומאיפה?

תודה:lol:

פורסם
מדהים!!!

אני כבר זמן מה מדבר על זה אבל לא ראיתי שמישהו עשה,כמה שאלות..

הפירוק: פשוט התחלת להרים את הברזל בדלתות האחרות וזהו? התחלת מהצד הקרוב לידית או לא?

כמו כן האם הקלפסים באמת ירוקים:shock: ? האם הם היו יבשים? ומספרם 4?

אני מבין כי עברת עם נייר זכוכית אבל בכל זאת יש את הפס העליון שנשאר נכון?

לגבי המדבקה..עבדת עם אקדח חום/ פן?

מה לגבי העמידות אחרי ההתקנה?

בנוסף ראיתי ששדרגת את הפנסים הקדמיים..מה המחיר ומאיפה?

תודה:lol:

את הדלתות האחוריות התחלתי להרים את מכיוון הידית בזהירות כדי שהקליפסים לא ישברו(היו כאלו שנישברו אז צריך לעשות בעדינות)ואת הדלתות הקידמיות צריך לפרק את המראות כדי לפרק את הספיי דלתות,הפס העילון תיזהר לחתוך אותו זה גומי והוא נועד להגן מפני דליפת מים.ניקיתי אותם עם הציטון ואז חתכתי בערך במידה ואז הדבקתי ידנית.

העמידות של החומר היא טובה כי הישתמשי בחומר טוב.אני לא מציע לך להחליף את הפנסים הקידמיים הכי טוב זה המקוריים,אני החזרתי את המקוריים אבל הוספתי לאוטו פנסי ערפל שישבו פגז.

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

• תוכן חדש...