Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחלה דיי ידועה בהונדה סיוויק משנת 96-00 זה הפלסטיקים המתקלפים שעל הדלתות. החלטתי לטפל בה אחד ולתמיד.

אז ככה אחרי שנמאס לי מהקילופים של הפלסטיק של החלונות החלטתי לפרק אותם ולעשות טיפול קטן ומועיל.

פירקתי את הפלסטיקים האחוריים קודם כל וזה כבר בוצע אתמול בערב.ניקיתי אותם מכל הגימור שהיה אליהם, בוצע ניקוי יסודי וטיפול קטן של הורדת הלכלוך.היום המשכתי את העבודה מפני שהפלסטיקים הקידמיים הייה יותר קשה להוריד בגלל שהייה צורך בלפרק את המראות אז השארתי את העבודה הזאת להיום. השתמשתי במדבקת קרבון שחורה.

תאמת העבודה הייתה די מעניינת והעבירה כמה שעות טובות.התוצאה די יפה ומקורית.

תיהנו מהתמונות.

IMG_2755.JPG

IMG_2756.JPG

IMG_2760.JPG

IMG_2762.JPG

IMG_2764.JPG

IMG_2766.JPG

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

יצא לך ממש יפה, אני גם עשיתי משהו דומה או יותר נכון ניסיתי, אבל בלי לפרק את הפלסטיקים, כי זו חתיכת עבודה.

פשוט הדבקתי איך שזה, אבל עם מדבקה שחורה רגילה.

פורסם

נחמד אבל לא משהו, יש הרי עוד חתיכת גומי דקה שמחוברת לכל אורך הפלסטיק, והיא התפוררה בחלק מהמקומות, אז יצא לי

קטעים עם זיגזג כזה אם אתה מבין למה אני מתכוון.

פורסם

תשמע לפרק את זה זה לא כזה סיפור,אולי הקידיימים כן כי צריך לפרק את המראה אבל גם כן זה לוקח בול דקה אחת על השעון.לפי דעתי זה שווה את זה ויוצאת תוצאה טובה מאוד.

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

הם מחוזקים עם קליפסים,היו קליפסות שעשו קצת בעיות אבל הוצאתי אותם בזהירות.ממליץ לכל בעלי הונדה לעשות את זה,נראה אלגנטי ויפה

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם
לפרק את המראות זה עוד החלק הקל, אני הבנתי שצריך לפרק את הדיפונים של הדלתות גם, לא פירקת?

אין צורך לפרק את הדיפונים,אתה פשוט שולף את הפלסטיק הזה בזהירות בכדי לא לשבור את הקליפסים.

את החומר הביא לי איזה בחור שמתעסק עם הכהיית שמשות וחומרי הדבקה שונים.

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

• תוכן חדש...