Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עקב התרחבות המשפחה אנחנו צריכים רכב 7 מקומות, גיר אוטומאטי. התקציב הוא 40K . הנסיעות שלי הן גבעת שמואל ראשל"צ לעבודה ובתוך העיר איסוף, פיזור הילדים. הייתי רוצה המלצה על רכב חסכוני בדלק וטיפולים (במסגרת האפשר ברכבים האלו) והאם עדיף בנזין או דיזל. אני לא צריכה משהו מאוד גדול, אבל שאפשר יהיה להכניס עגלת תינוק. דבר נוסף, האם כדאי לפנות לסוכנויות רכב, ליסינג, או לחפש ביד2 בלבד?

תודה מראש

לילך

פורסם

התקציב לא גדול, אבל גם הנסועה לא ולכן אפשר להסתדר עם רכב בנזין.

הייתי מחפש רנו לוגאן (מנוע 1600, מכללי רנו ותיקים, מוכרים ואמינים, החסרון - בטיחות ירודה יחסית לרכב מודרני).

פיג'ו 307SW

יש גם קיה קרניבל שהוא גדול ומרווח ודיזל אבל אני אישית לא אוהב אותו.

לכל ערוץ מכירת מכוניות (פרטי, ליסינג וכו') יש יתרונות וחסרונות, ממליץ שתקראי את המדריכים כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2092735#post2092735

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ברישא ברכות לרגל הגדלת המשפחה.

לידע כללי מכוניות 7 מקומות אינם נחשבות זולות לאחזקה ו/או לטיפול.

בתקציב זה הייתי מחפש לבד ביד 2 כי יד ראשונה מליסניג לא תשגי בתקציב שלך.

אני ממליץ על MPV תנסי למצוא אחד שמור (קשה אבל עם סבלנות תצליחי) רכב אמין ונוח לנסיעה.

פורסם

MPV רחוק מהלחשב חסכוני בצורה כלשהי, וC4 פיקאסו לא מאמין שהיא תמצא בתקציב.

אם ללכת לקיצון השני, יש פה בפורום למכירה הונדה שאטל, אם זה הרכב של בני ל הייתי לוקח וחוסך הרבה מהתקציב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=487152

פורסם

אם לא אכפת גיר ידני אפשר לחפש ברלינג/ פרטנר 7 מקומות. רכב חסכוני וטוב

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

מה דעתכם על יונדאי טרג'ט, קיה קארנס, רנו סניק?

לגבי רנו לוגאן ופיג'ו 307 ,האם מנוע 1600 מספיק חזק לרכב גדול? על פניו זה נראה מדהים הרכבים לא יקרים ויש היצע ביד 2, ממה להיזהר? האם תיבת הילוכים טיפטרוניק מומלצת?

דבר נוסף, מניסיון של חיפוש חלפים בפירוקים לאפלאוז שנת 95 , הייתי רוצה רכב שאין בעיה להשיג חלפים שלו ושעדיין מיוצר היום.

תודה רבה לתגובות המהירות :-)

פורסם
אם לא אכפת גיר ידני אפשר לחפש ברלינג/ פרטנר 7 מקומות. רכב חסכוני וטוב

הבעיה שהרישיון שלי הוא רק על אוטומאט..

פורסם
MPV רחוק מהלחשב חסכוני בצורה כלשהי, וC4 פיקאסו לא מאמין שהיא תמצא בתקציב.

אם ללכת לקיצון השני, יש פה בפורום למכירה הונדה שאטל, אם זה הרכב של בני ל הייתי לוקח וחוסך הרבה מהתקציב

אני מעדיפה לא טרנטה, יש לנו היום אפלאוז 95 ויונדאי אקסנט 96 וכל שבועיים יש משהו לתקן, רוצה שנתון הכי גבוה שאפשר בתקציב... מעל 2002

פורסם

הרנו מיוצרת גם היום למיטב ידיעתי והפג׳ו מספיק חדישה ונפוצה שלא תהיה בעיה.

שתיהן סובלות שלא בצדק מסטיגמה ישראלית רעה על צרפתיות. אין להן שום בעית סחיבה (בטח לא בהשוואה לאפלאוז 95) בשימושים שציינת ולפג׳ו יש גם גרסה במנוע שני ליטר שבהחלט חזקה מהממוצע (אבל צורכת יותר דלק).

כמי שנקראת שנכוותה מאמינות של ״טרנטות״ הייתי הולך על הלוגאן שבנויה בצורה פשוטה יותר עם פחות רכיבים מתוחכמים מהפז׳ו, אבל לכי תראי כמה מכל סוג, ככל שהזמן מאפשר, ותראי מה מדבר אלייך. כאמור החסרונות הם רכב מכוער - עניין של טעם, פחות בטוח מהמתחרות ובעל גימור על הצד הקשוח, אבל זה בדיוק טוב למשימה.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9/%D7%A8%D7%A0%D7%95/929/%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%90%D7%9F-MCV

פורסם

השאטל של הונדה 7 מקומות? חשבתי רק 6..

לאחותי הייתה את הלוגן, לא התלהבה במיוחד ממנה, גם חלשה וגם נמוכה וגם לא הכי אמינה.

בתקציב שלך יהיה קשה להשיג כל רכב 7 מקומות שנתון גבוה.

אולי חולקים עלי, אבל דעתי, עדיף יפני יישן יותר במצב טוב מאשר קוראני/צרפתי מעט חדש יותר.

יתרון נוסף בMPV זה ישיבה גבוה, וזה עוזר המון עם ילדים קטנים, במיוחד מתי שרוצים השיב אותם בכסאות שלהם (הגב....והמבין יבין).

בהצלחה

• תוכן חדש...