Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, לאחרונה אני שוקל לקנות את הרכב.

והייתי רוצה רק לחדד עם השינויים בין הדגמים שקיימים בשוק.

לפי בדיקה שעשיתי ביד 2 יש את ה BUSINESS , COMFORT EX , ואת ה PRO

אני מדבר רק על רכבים אוטומט 1600.

אני יותר מאשמח עם מישהו יוכל לפרט לעומק את ההבדלים בנינהם והאם כל הדגמים זהים?

( למשל חלק מה COMFORT EX לפי מה שראיתי באים עם ריפודי עור(דימוי) וחלק עם מושבים רגילים)

תודה רבה לכולם.

פורסם

תיכנס ליד 2 והוא יאיר את עיניך.

יש במחירון פירוט דגמים ומפרטים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
תיכנס ליד 2 והוא יאיר את עיניך.

יש במחירון פירוט דגמים ומפרטים.

לא כלכך נכון. אנשים כותבים על פרטים באיבזור שלא מצויינים ביד 2 , הפירוט שם לגבי האיבזור כלכך לא נכון ולא מדוייק.

ולכן אני מבקש עזרה מאלה שיש ברשותם את הדגמים הנ"ל

פורסם

בעבר דגם ה-EX היה הדגם המאובזר ברנו. היה עוד דגם - פריווילאג' - שהיה הדגם ה"יוקרתי" וכלל תוספות (כמו הגה מצופה עור, מושבי עור וכו') שלא היו בדגם המאובזר. בשנתון שלך כמדומני שלא מכרו את הדגם ה"יוקרתי".

חוץ מזה יש את דגם הליסינג שזה הביזנס שהוא הפשוט - כלומר קיצצו איפה שרק אפשר לקצץ כדי להוריד את המחיר ולהתאימו לקבוצת הרישוי הנכונה עבור צרכני חברות הליסינג.

אין לי מושג מה זה ה-PRO הזה.

ההבדל בין הדגם המאובזר (EX) לרגיל (ביזנס) הוא כמובן ברמת האיבזור, דוגמת חיישני רברס, חיישני תאורה, חיישני גשם וכו'. את אלה לא תקבל בביזנס רק בEX (או גם בפרו, לא יודע).

בכל מקרה, אם נפשך חשקה במגאן - אז כבעלים של אחת כזו - אני ממליץ לך לקנות רק את הדגם המאובזר. אני לא רואה סיבה לרכוש רכב צרפתי עם איבזור "יפני". זו לפחות השקפת עולמי. כשאני רוכש רכב אירופי (וככה היה בעבר עם סיאט וסיטרואן למשל) אני תמיד מעדיף את הדגם המאובזר.

מלבד זאת, הבטיחות הגבוהה של רנו, המרווח הרב ונוחות הנהיגה (כמו גם גיר ה-AL4 והמנוע המעט עצל) זהים בכל אחד מהדגמים.

פורסם

בEX אין מושבי עור וחיישני רוורס אבל חוץ מזה יש הכל (בקרת אקלים דיגיטלית, מושבים עם כיוון התמיכה לגב, מרים שמשות בלחיצה כפולה על כפתור הנעילה, חיישני אורות וגשם, משענת יד עם תא אחסון בין המושבים הקדמיים, תאי אחסון ברצפה לרגלי הנהג והנוסע לידו, וילונות מקוריים לשמשה האחורית ולחלונות הדלתות האחוריות, תא כפפות מקורר ומואר, פנסי ערפל קדמיים וזה מה שאני זוכר ככה על רגל אחת). בפריוויליג' שלמיטב זכרוני הגיעה רק ב 2 ליטר יש בנוסף את העור, חלון בגג וחישוקים קלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בEX אין מושבי עור וחיישני רוורס אבל חוץ מזה יש הכל (בקרת אקלים דיגיטלית, מושבים עם כיוון התמיכה לגב, מרים שמשות בלחיצה כפולה על כפתור הנעילה, חיישני אורות וגשם, משענת יד עם תא אחסון בין המושבים הקדמיים, תאי אחסון ברצפה לרגלי הנהג והנוסע לידו, וילונות מקוריים לשמשה האחורית ולחלונות הדלתות האחוריות, תא כפפות מקורר ומואר, פנסי ערפל קדמיים וזה מה שאני זוכר ככה על רגל אחת). בפריוויליג' שלמיטב זכרוני הגיעה רק ב 2 ליטר יש בנוסף את העור, חלון בגג וחישוקים קלים.

יש לי את ה-EXPRESION, אחלה רכב.

כמובן שיש גם חלונות חשמליים, כיוון חשמלי של המראות, מעבר לכך רכב נוח מאוד ואמין.....

תביא בחשבון שאם אתה רוכש בטרייד אין של החברה, תבדוק היטב, ושיתקנו כל מה שצריך לפני הרכישה, כיוון שלאחר התשלום, הם יתעלמו ממך-כך לפחות קרה לי.

מעבר לכך,המחירים של הטיפולים בחברה הם בלתי הגיוניים ובלתי נסבלים, אבל יש מספיק מוסכים טובים שיודעים לטפל ברנו.

פורסם

לי גם היתה את האספרסיון מודל 2006 במשך כמעט 6 שנים. הייתי יותר ממרוצה ממנה ולכן כשהחלפתי לקחתי פלואנס מאובזרת.

פורסם

אם אני אקנה אז רק מיד פרטית, כי ראיתי איזה מגאנים יש במגרשי קרסו למשל ( אלוהים ישמור וירחם)

מה אתם אומרים על הרכב זה?

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=2575ac97c7883bf32814e5ce9efdeb595bf

שנת 2008 ומגיע עם מגנזיום וריפודי עור ,כתוב דגם COMFORT EX.

אז יכול להיות שחלקם באים עם מושבי עור ומאגנזיום?

פורסם

רואים רק את התמונות בקישור שהבאת אבל ממה שרואים אלה ג'אנטים רגילים על הטאסות האורגינליות של המגאן וריפודי עור מייד אין עזה שאם חייך יקרים לך תעיף מיד (יש כרית אויר במושב הנהג והריפוד חוסם אותה).

בדוק היסטורית טיפולים וודא שאף אחד לא התעסק עם הרכב פרט למורשה טוב.

• תוכן חדש...