Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר הוחלפו לי ברכב 2 "צלחות" ו 2 רפידות קידמיות(1300 שח)

וזאת לאחר שהרכב עבר 20000 קמ בלבד !!!!(טיפול 30000)

הקורולה הקודמת שלי מודל 95 לא נגעתי בברקסים גם לאחר 137000 ק"מ

(כך שהבעיה איננה צורת הנהיגה שלי) (ואני נהג יחיד ברכב)

האם יש למישהו רעיון מה לעשות ???

איך ליגרום ליבואן לקחת אחריות על המחדל ???

(אין בדעתי לפתוח תכנית חיסכון שנתית כדי לטפל בברקסים כל שנה !!!!)

האים יש אמת שמוגשת תביעה ייצוגית בעניין ???

תודה מראש

אבי

[email protected]

[email protected]

פורסם

אם אפשר לתקן אותך טיפה, אם החליפו לך 2 רפידות בלם, קום ולך מהמוסך ואל תחזור שלם יותר:wink:

רפידות בלם מחליפים ב"סט" שניים בכל צד... אני מניח שזה מה שהם עשו...

לעינינו. 137K ללא החלפת ברקסים?! נראה לך?! תגיד לי איזה רכב זה ואני קונה... או שוכר את שרותיך כנהג!

אם הרכב הנוכחי הוא "אוטומט" זה מספר ק"מ מכובד. הכי הרבה ק"מ על רפידה (לא עד לברזל) היה כמעט 60K בידני (אצל אבא שלי בסיאט דיזל ידני)...

לגבי הצלחות, יכול להיות שזה מה שהיצרן מחייב, יכול להיות שהרפידה ניגמרה ושחקה את הדיסקים...

תשאל את המוסך. כמו כן, אם הרכב שלך (לא ליסינג או משהו כזה) אתה רשאי לבקש את החלקים, למעשה זו חובתם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אם אפשר לתקן אותך טיפה, אם החליפו לך 2 רפידות בלם, קום ולך מהמוסך ואל תחזור שלם יותר:wink:

רפידות בלם מחליפים ב"סט" שניים בכל צד... אני מניח שזה מה שהם עשו...

לעינינו. 137K ללא החלפת ברקסים?! נראה לך?! תגיד לי איזה רכב זה ואני קונה... או שוכר את שרותיך כנהג!

אם הרכב הנוכחי הוא "אוטומט" זה מספר ק"מ מכובד. הכי הרבה ק"מ על רפידה (לא עד לברזל) היה כמעט 60K בידני (אצל אבא שלי בסיאט דיזל ידני)...

לגבי הצלחות, יכול להיות שזה מה שהיצרן מחייב, יכול להיות שהרפידה ניגמרה ושחקה את הדיסקים...

תשאל את המוסך. כמו כן, אם הרכב שלך (לא ליסינג או משהו כזה) אתה רשאי לבקש את החלקים, למעשה זו חובתם...

גילי

לגבי הרכב הקודם כתבתי שמדובר בקורולה שנת 95

ויש לי הדפסת היסטורית הרכב כדי להוכיח שלא היתה שום נגיעה בבלמים

(אני באמת בולם מאד בעדינות מכיוון שבלימות פתע או חזקות גורמות לי לסחרחורות ובחילות)

פורסם
גם לי הייתה קורולה 96 והחלפנו רפדיות רק ב-100,000 ק"מ וזה עוד רכב שהתעללתי בו.....

בתופים לא נגענו עד שמכרנו את הרכב...

הקורולה הישנה שלך הייתה גיר רגיל?

גם אצלי בלאנטיס יש את הבעייה של רפידות ממסטיק.....ואני בזמן האחרון נוהג הרבה פחות (ההורים שלי משתמשים באוטו רוב הזמן) ועדיין יש את הבעייה הזו .זה ממש :x אותי לחליף רפידות יותר פעמים ממה שאני ממלא דלק!!!!!!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

שלום אבי!

כמו שכתבתי לך בנושא הבלמים התופעה אכן מוכרת, אני מצרף לך לינקים מההודעות שלי בעבר

לינק 1

לינק 2

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...