Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

יום ראשון הבא (לא הקרוב, כלומר ה14.7) אני צריך להגיע לשלב מקצועי בבה"ד 7.

הבעיה העיקרית היא שאני לא יוצא מהבית אלא מהבסיס כי אני סוגר שבת.

איך אני מגיע ב8 בבוקר לבה"ד 7 עם הרכב מצאלים בלי להתקע? מתי אני צריך לצאת מצאלים כדי להגיע לשם?

יש לציין שאני נוסע דרך כביש 6 או כל דרך שתוביל אותי הכי מהר, עם כמה שפחות רמזורים ועצירות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שום טעם להגיע עד כביש 6 (כלומר לנסוע הרבה מזרחה) בשביל לחזור אח"כ עד צריפין שנמצאת במערב (יחסית).

סע לאופקים, צומת גילת שמאלה, לכיוון יד מרדכי, בואכה אשקלון ואשדוד. מן הסתם תאכל קצת פקקים בגלל שיפוץ כביש 4, אבל עלה על 431 (מחלף אחד אחרי חולות), סע עד מחלף באר יעקב/נס ציונה ורד דרך באר יעקב לשער ירושלים (כביש 44). משם שמאלה עד לשער יפו, שם קח ימינה לתוך החנייה של בה"ד 7.

לחילופין אתה יכול סתם להשתמש בWAZE...

פורסם

כביש 4 בקטע בין אשדוד לראשון עובר שיפוצים עכשיו והוא סיוט בכל שעה אפשרית, על אחת כמה וכמה בבוקר.

אני כן הייתי ״שובר״ מזרחה כדי לעקוף את המפגע התחבורתי הזה ועולה על כביש 3. אם יש לך מנוי לכביש 6 אז אפשר לעלות עליו במחלף שורק ולנסוע מחלף אחד, עד ל-431 (נשרים). אם לא, כמה רמזורים קשים בכביש 40 ואתה על 431.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפקקים מתחילים ליד יבנה, יש לו כ-5 ק"מ להגיע ל-431 ולברוח מכביש 4. לדעתי יותר מהר לעמוד בפקק מאשר נהיגה הלוך חזור.

פורסם

אין לך מה להיות בבהד 7 ב 8 בבוקר

זה סתם שעה פורמלית

אומנם חלפו כמה שנים משהייתי שם , אבל זכור לי שביום הראשון יבשו אותי שעות שם ( וזה גם אחרי שדפקתי איחור )

ובסוף לא סיימו לגייס אז שלחו אותי הבייתה .

חוץ מזה אף אחד לא מצפה שתגיע מצאלים לצריפין ב 8 זה לא הגיוני .במיוחד עם תחבורה ציבורית .

הייתי יוצא ב 8-8:30

חוץ מזה בהצלחה ,

כך בחשבון שבהד 7 לא מקום להיט להכשרות ( לפחות לפני 7 שנים, אבל דברים בצבא נוטים להישאר כך שנים )

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

שמר וצביקה פיק - תודה.

בקיצור אני מבין שלא שווה לי לחזור דרך משמר הנגב לכביש 6?

עדיף לנסוע לכיוון אשקלון?

דודי - לצערי אני בוגר בה"ד 7, שהיתי שם קרוב ל4 חודשים (טירונות וקורס יסוד), ככה שאת המקום אני מכיר. אכן יכולת ההדרכה שם לא מדהימה.

אסביר לך למה עליי להגיע כמה שיותר מוקדם. מדובר בשלב מקצועי, אני על בסיס של מקום פנוי. הגעתי מוקדם? אחלה. לא הגעתי? לך הביתה, פעם הבאה נזמן אותך.

אף אחד לא יודע שאני סוגר שבת, ואני מגיע עם רכב לבה"ד 7 במידה ואשאר בשלב. לא מתאים לי לקום כל יום ב4 לפנות בוקר בשביל לתפוס רכבת ואוטובוס ולהגיע לשם ב8.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

עזוב לנסוע דרך אשקלון.

בזמן שיקח לך ל גיע לאשקלון אתה כבר תהיה בכביש 6 באיזור קרית גת. תמשיך בו עד 431 ואתה בצריפין בלי יותר מידי פקקים.

גילוי נאות: אני מאשקלון וכשאני צריך להגיע לאיזור ראשון/צריפין בבוקר אני נוסע דרך כביש 6.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דור - אני בוגר בה"ד 7, השתחררתי לפני שלושה חודשים. הזמנים שם הם לא זמנים, המדריכים שם אהבלים ברמה קשה. תגיע גם ב-10 והכל יהיה בסדר. איזה קורס אתה?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
דור - אני בוגר בה"ד 7, השתחררתי לפני שלושה חודשים. הזמנים שם הם לא זמנים, המדריכים שם אהבלים ברמה קשה. תגיע גם ב-10 והכל יהיה בסדר. איזה קורס אתה?

אני סיימתי שם קורס יסוד לפניי כשנה.

כן אני מכיר את המדריכים לצערי הרב, אני חושב שאני יכול ללמד את המדריכים שם עם כל הניסיון שצברתי בסדיר (בשנה בסך הכול), אני עובד הרבה וצברתי המון ניסיון מעמוד ענן. (עד כמה שזה נשמע הזוי, משבוע וחצי למדתי המון)

המדריכים שם יודעים להעביר את החומר מדף וגם זה בקושי. חוץ מזה - תן להם להתמודד עם התקלות שאני מתמודד איתן, סביר להניח שהם לא יידעו כלום כי הם רגילים כל היום לשבת במזגן ולהעביר שיעורים לחניכים.

אני טק"מ, בתכלס עושה עבודה של כל הקורסים האחרים. טק"ט, בצ"קיות, מר"ם. בקיצור עושה הכול. :roll:

פורסם

דור, ככה זה בתקשוב. אני התמודדתי עם תקלות במשך שעות, שכאשר הוצגו בפני המדריך הוא בהה בלוח כמו שיפנזה רעבה. הם לא יודעים כלום, כי הם לא מתמודדים עם הכלים, אלא עם הדפים...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
לא יודע מה איתך , אני הייתי חותך מוצ"ש P:

מה אתה רוצה, שבמקום לטוס לחו"ל אני אשב באיזה ריתוק? :roll:

פורסם

אני הייתי מעדיף להגיע איזה שעה לפני, ולנמנם אותה ברכב. אם כי עכשיו קיץ, אז אולי ב07:00 כבר חם.

ככה אתה גם חוסך את כל הפקקים, וגם מגיע עם אנרגיה למה שאתה צריך להגיע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני הייתי מעדיף להגיע איזה שעה לפני, ולנמנם אותה ברכב. אם כי עכשיו קיץ, אז אולי ב07:00 כבר חם.

ככה אתה גם חוסך את כל הפקקים, וגם מגיע עם אנרגיה למה שאתה צריך להגיע.

מה שעה לפני , הבנאדם יוצא מצאלים , זה לבד שעה ורבע +- נסיעה , וזה ללא הפקקים. צריך לקום ב5.

ומי בדיוק היה יודע שחתכת יום לפני?

רגע , הגעת בסוף בזמן?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

במקום שיגיע בשמונה, שייצא שעה לפני. כן, גם ב-5 בבוקר. ככה אני הייתי עושה כששירתתי בצאלים. אולי זו רק השנאה שלי לפקקים לא יודע. כשאתה עושה קילומטראז' של נהג מונית אתה מעריך כל שנייה בלי פקק על הכביש :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...