Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז גם בנצי סובל מנזילת שמן מהישבן?

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרשמלו עננים, מזכיר לי משום מה את איך שאני מרגיש בסופי שבוע (עד שהאבסינת' הופך אותי לסמרטוט רצפה).

מעכשיו אני מבטיח לקרוא לאבקה הלבנה הההיא אבקת מרשמלו עננים, נשמע יותר חביב מקוקאינה.

איך שהשבוע עף!

haters will hate

פורסם
הכרטיס הגיע למגבלות המסגרת שלו?

אני רוצה לראות מי עוד בפורום הזה יכול לסגור פינה של יום הולדת 25 של חברה שלו בג'ינס של זארה ב150 ש"ח. :twisted:

אכן כלי קשה, אך יש כלבים שדורשים אותו (הקולר שלי הוא עם שפיצים מעוגלים, אשמח להדגים אותו על הצוואר של רופני במפגש ביג הבא :twisted:)

לוקו, אני כנראה אמכור מחר רכב ראשון בעבודה החדשה שלי, נחשב?

הייתי מגיעה למפגש רק בשביל זה, לא מאמינה שמחר אנחנו לא בצפון :shock:

איפה אתה עובד?

לוקו, מזל טוב על הweekiversary.

אני אהיה בקורס אנגלית, כן ביום שישי. מחשבות אובדניות, מישהו?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם
nope, אופל

דרך אגב, הקולר שלי של אותה חברה

[ATTACH=CONFIG]372027[/ATTACH]

Pinch Collar נשמע הרבה יותר נחמד מקולר דוקרנים

אולי נגובב לקולר הזה שם פחות מרושע?

קולר צבוטותי?

אני לא מבין כלום באילוף כלבים וזה נראה לי כואב שמושכים ברצועה אז הפכתי לו את זה. טוב לדעת שזה לא באמת מזיק. בכל אופן, אני לא רואה אותו בסביבה כרגע, בטח הלך לעשות פוזות על הbitches בשכונה.

ד"א, הוולוסטר הלבנה בתמונה האדום נראית כמו ליצן עם אף אדום ולשון בחוץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני רוצה לראות מי עוד בפורום הזה יכול לסגור פינה של יום הולדת 25 של חברה שלו בג'ינס של זארה ב150 ש"ח. :twisted:

הייתי מגיעה למפגש רק בשביל זה, לא מאמינה שמחר אנחנו לא בצפון :shock:

איפה אתה עובד?

לוקו, מזל טוב על הweekiversary.

אני אהיה בקורס אנגלית, כן ביום שישי. מחשבות אובדניות, מישהו?

אישה טובה את - אותי ביום הולדת 25 זרקו ממטוס...

ולגבי הקורס בשישי - תנסי את מה שהיה לי באחד הסמסטרים האחרונים שלי בלימודים - קורס על שחיקה ולחצים בעבודה תוך כדי שאת שחוקה ולחוצה מהעבודה שלך. בשלב מסויים סיימתי את יום הלימודים בבכי (לא מגזימה - בכי אמיתי על זה שיש לי חרא עבודה והבוסים שלי זונות) והחלטה על כך שהגיע הזמן להחליף עבודה.

פורסם
אישה טובה את - אותי ביום הולדת 25 זרקו ממטוס...

ולגבי הקורס בשישי - תנסי את מה שהיה לי באחד הסמסטרים האחרונים שלי בלימודים - קורס על שחיקה ולחצים בעבודה תוך כדי שאת שחוקה ולחוצה מהעבודה שלך. בשלב מסויים סיימתי את יום הלימודים בבכי (לא מגזימה - בכי אמיתי על זה שיש לי חרא עבודה והבוסים שלי זונות) והחלטה על כך שהגיע הזמן להחליף עבודה.

אם היה רק חושב על לזרוק אותי ממטוס...:evil:

בקשר לקורס, עשיתי קורס בהתנהגות ארגונית שנגע בנושא, אני חושבת שקורס שלם לא הייתי שורדת. המשבר הקטן לפחות הביא לעבודה טובה יותר בסוף?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אם היה רק חושב על לזרוק אותי ממטוס...:evil:

בקשר לקורס, עשיתי קורס בהתנהגות ארגונית שנגע בנושא, אני חושבת שקורס שלם לא הייתי שורדת. המשבר הקטן לפחות הביא לעבודה טובה יותר בסוף?

זה היה קורס המשך של התנהגות ארגונית, ולמזלי הטוב זה הביא אותי לחברה חדשה עם אחלה אנשים וקידום בתפקיד :)

היה שווה את יום הבכי ההוא.

פורסם
זרקו אהה...?

כמה התנגדת למהלך? :lol:

אם היית מקבל טלפון: "מאמי, אני במטוס. זו לא את, זה אני".

כמה מקום להתנגד כבר היה לך?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

חברים, אני אזכיר לכם שבן הזוג שלי גם פעיל בגיבוב, בבקשה מכם, בלי לתת לו לרעיונות.

מצד שני, יש לו שנה שלמה, הוא בטח ישכח עד אז :lol:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

לפני שהשתחררתי, רצו בגדוד לצ'פר אותי בקורס צניחה, נכנסתי למג"ד ואמרתי שאם הוא רוצה, הוא מוזמן לקפוץ ממטוס , אני בינתיים אעלה לשמור.

עריכה אחרונה על ידי saay222

• תוכן חדש...