Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והמשחק ההוא עם המכונית האדומה והבחורה.

Outrun ?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

זקן.

דויד, הרגת אותי עם הסרטון הזה על הולנד. בקיצור מעכשיו ב"ארץ עיר" אין יותר הולנד. לא תקף! יש רק נטרלנד או נדרלנד, בקיצור כבר נמצא איך כותבים את זה.

פורסם

זה נוורלנד, ואם תראה את פיטר פן תגיד לו שאני מחפש אותו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היה פקק נורא בדרךתלעבבודה, בקסטינה הצומת מתפצלת מ2 נתיבים ל3 אחרי הצומת, נסעתי מאחורי אוטובוס נאחסססס והןא אותת ימינה והתחיל לפנות ימינה (הנתיב הימני ריק חוץ ממשאית בסופו) התקדמתי ונכנסתי לנתיב, אבל לא בלאט האוטובוס חושב שמתאים לו שמאל עכשיו ושובר שמאלה ואני כמבן על קליאו קטנה חיפשתי נתיב מילוט ונדחפתי בין 2 נתיבים ליד יונדאי אי 30 שחורה (אם אתה קורא מצטער, האוטובוס בן זונה חתך לח שמאלה)

אני שונא נהגי משאית/אוטובוס, או נהגים עם נגררים שפונים לל פתאום, מבלי שהם מודאים לאורך/משקל שלהם.

סאומו היום הזה

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מיקסים?!?!?!!!!

בלנדים!!!!!!!!

.

תפסת אותי, כתבתי את ההודעה כשלקוחה מעצבנת שלי יושבת מולי ופתאום ברחה לי המילה (בלנדים!!!!!!) אז כתבתי את המילה הראשונה שקפצה לי לראש.

עמך הסליחה.

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
כמה זמן יש את הציור הזה של הכביש בתחתית הפורום ?

גם אני רק היום שמתי לב אליו.

עידכון בריאות קצר:

הכדורים שהרופא נתן לי לא ממש עבדו, קמתי בלילה מגרד לייק א מאדרפאקר, גירוד בכול הגוף זה כמו עינוי.

הלכתי לרופא להתלונן וציפיתי שיתן לי משהו יותר חזק, במקום זה הוא שלח אותי למיון.

כמה שעות אחרי זה יצאתי עם מרשם לאנטי היסטמין טיפה יותר חזק.

אני עדיין מחפש את הגורם לאלרגיה הזאתף פשוט לא מובן. מה שיש לי נקרא באנגלית HIVES ומסתבר שאיזה 80% מהמקרים מגיעים מגורם לא ידוע.

לפחות במיון היה לי רופא סחבק, אומנם לא כזה מנוסה אבל ממש סחבק, ישב איתי, הסביר לי, היה נחמד.

הבאסה זה שאסור לנהוג איתם, ואני רוצה להגיע לביג ביום שישי, נראה מה אני אנסה, אולי אני אחליף בין תרופות ליום אחד (יש לי כאלה שמותר לנהוג איתם וכאלה שאסור)

סלוא רייד -> תן לי דוגמאות למשהו שנראה לי מתאים. הרעיון היחיד שיש לי זו איזו ב.מ.וו עם שישה צילנדרים , אבל לך תמצא כזאת באמת שמורה.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

גיסי סובל מאוד מאלרגיה לא ידועה כבר שנים. הוא מתגרד כמו משוגע, מחורר את עצמו עד דם,

הוא נראה פשוט רע.

הוא הגיע אל טובי המומחים בארץ, ואין להם מושג.

הדבר היחיד שעזר לו פחות או יותר הוא...אורח חיים טבעוני.

דויד, הצעתי לך את ה cts וה sts. לא מתאים?

Gn'f'R

פורסם
טוב אני על מדים' date=' נראה סקסי ברמות.[/quote']

יש לך עוד שנתיים בערך עד שתתחיל להראות סקסי על מדים.

דויד, הצעתי לך את ה cts וה sts. לא מתאים?

לוקו, לא כולם אוהבים יאכטות על הכביש.

גיבוב קצר על יום ארוך.

היום התחיל סמסטר ב', והייתי חננה טובה ולמדתי במקום לשבת כל היום בפורום, מעניין באמת כמה זמן זה יחזיק.

יום רביעי באופן כללי יום מזעזע, מ9 בבוקר עד 8 בערב עם מלא קורסים בלי חלונות, למרות שהיום היה חלון חד פעמי של 4 שעות אז הלכתי לגובב שאוורמה עם רופני.

הכי מבאס היה לחזור הביתה ולמצוא את כל החשבונות (חשמל, ארנונה, מים וגז) מחכים לי בתא דואר ביחד :loco: העיקר רציתי לקנות לי ג'ינס חדש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני בספק אם מכרו cts ידנית בארץ, הsts סתם איכסה.

325is e30

הרכב היחידי שהייתי קונה במקומך

ידנית, קופה או פתוחה.

haters will hate

פורסם

הבעיה בנצי זה שמי שמוכר את הרכבים האלה גם רושם במודעה דברים כמו : "ברטים בתלפון" או "התמונה מדברת... בטלפון..." וזה לא שמפריע לי לקנות מהם, אני בטוח שיש כמה אקזמפלרים ממש טובים אבל השיפורים החיצוניים וזה שלך תדע מה הם עשו איתה מרתיעים אותי קצת.

- By lifting money bags

פורסם

קח את האוטו לבדיקה במקום שבודק כמו שצריך ושלום על ישראל.

בנוסף חפש את הבן אדם בפייסבוק (בעברית, אנגלית ושפת אימו) ותוכל לוודא שלא התעללו בו יותר מידי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ד"א מישהו ראה ואוהב את Money Talks?

כול פעם שאני שומע את my first my last my everything של ברי וויט אני נזכר בסרט, אחלה קומדיה.

[video=youtube;4sOtbOa-FPw]

- By lifting money bags

• תוכן חדש...