Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קולר שבשימוש נכון משמש לאילוף, במידה ומדובר באחד מחברה טובה הדבר הזה יותר ידידודתי מקולר חנק

גילוי נאות, על הכלב שלי יש קולר כזה שמשמש לאילוף, שמתי אותו רק אחרי שראיתי שהקוצים לא באמת דוקרים (אם אין דם סימן שמדובר בקולר איכותי ולא זבל סיני דוקר) וכל המטרה של הקולר הזה הוא לדמות נשיכה (הצורה שבה האמא מתקנת התנהגות לא נכונה בגור)

ומי שפגש את הכלב שלי בביג בשישי ראה שהכלב ממש לא סובל או שונא אותי בגלל השימוש בקולר.

מצתרף להמלצה על בדיקת ציפ, הכלב ממש לא נראה מוזנח או נטוש

דיויד, אם חשקה נפשך בב.מ.וו דבר איתי (לא, שלי לא למכירה :?) לא בעיה לתת לך את כל המידע ואפילו לעזור לך למצוא אחת

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין דם על הקולר, זו כנראה התאורה.

מפתיע ששמו לו כזה קולר. בחיים לא ראיתי כזה דבר חוץ מבסאדו מאזו.

הוא ממש ממושמע, בקושי נובח ולא נושך. הוא אפילו יושב כשאומרים לו.

קח אותו לווטרינר, סביר להניח שיש לו צ'יפ ואז יתקשרו לבעל הכלב ותוכל לראות מי הנבלה הזה.

אצלי שני הכלבים עם קולר "חנק" אלא שהוא לא מתפקד כקולר "חנק" אלא נעול עם אזיקונים כך שיתפקד כמו קולר רגיל רק מברזל (הקטן שלי נוטה לאכול קולרים שלא מברזל על הצוואר על השני עד שהוא קורע לחלוטין את הקולר).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הכרטיס הגיע למגבלות המסגרת שלו?

קולר שבשימוש נכון משמש לאילוף, במידה ומדובר באחד מחברה טובה הדבר הזה יותר ידידודתי מקולר חנק

גילוי נאות, על הכלב שלי יש קולר כזה שמשמש לאילוף, שמתי אותו רק אחרי שראיתי שהקוצים לא באמת דוקרים (אם אין דם סימן שמדובר בקולר איכותי ולא זבל סיני דוקר) וכל המטרה של הקולר הזה הוא לדמות נשיכה (הצורה שבה האמא מתקנת התנהגות לא נכונה בגור)

ומי שפגש את הכלב שלי בביג בשישי ראה שהכלב ממש לא סובל או שונא אותי בגלל השימוש בקולר.

מצתרף להמלצה על בדיקת ציפ, הכלב ממש לא נראה מוזנח או נטוש

דיויד, אם חשקה נפשך בב.מ.וו דבר איתי (לא, שלי לא למכירה :?) לא בעיה לתת לך את כל המידע ואפילו לעזור לך למצוא אחת

אתה יודע מה השימוש המקורי בקולר קוצים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני יודע מה השימוש הנוכחי שלו אצלי ואצל אנשים שהמלצתי להם להשתמש בו

פורסם
אתה יודע מה השימוש המקורי בקולר קוצים?

אשמח ללמוד :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האמת הגזמתי, פחות גסיסה - יותר מחשבות אובדניות.

גירודים בכול הגוף זה חתיכת עינוי, התרופות עוזרות ממש בקטנה, הרפואה במאה ה21 פאקינג אלרגיה שלא מצליחים לטפל בה.

לפחות הצלחתי לפתור באג... גם כן באג , טעות קופי פייסט שלי...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לוקו, הים נועד למנוע גסיסה ושאר המחלות.

אשמח ללמוד :)

נועד במקור להגן על הכלב. צריך לשים את הקולר כמו ש-SlowRide שם אותו על הכלב וכך הכלב מוגן מפני נשיכות בצוואר ובגרון.

זה שימש בחו"ל כלבים ששמרו על עדרים בשטח הפתוח, נגד זאבים וכל שאר הטורפים שראו בעדר ארוחה קלה ומהירה.

עם השנים אנשים החליטו להפוך את הקולר ולהפוך אותו לכלי אילוף. יש קולרים כאלה עם שפיצים מעוגלים כדי למנוע פציעה של הכלב, אבל לדעתי זה עדיין כלי קשה מידי לאילוף.

לרוב ניתן לראות את הקולרים האלה על כלבים בעלי פרווה ארוכה כי הדוקרנים כמובן עוברים את הפרווה ומגיעים לעור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אכן כלי קשה, אך יש כלבים שדורשים אותו (הקולר שלי הוא עם שפיצים מעוגלים, אשמח להדגים אותו על הצוואר של רופני במפגש ביג הבא :twisted:)

לוקו, אני כנראה אמכור מחר רכב ראשון בעבודה החדשה שלי, נחשב?

• תוכן חדש...