Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבר הראיתי לכם איך בלנטיינס יותר זול מעראק, אמנם וויסקי בינוני לגמרי אבל לא בנזין. עדיף על עראק לטעמי.

מאז שעברתי צפונה אין לי בבית שום דבר מעבר ליין ובירה. היין לא נפתח, בירה אחת בסוף יום עבודה מפילה אותי לקרשים. אני לא שותה, בכלל. אוהב את המצב ומופתע ממנו.

לפני שלושה שבועות הייתי בת״א, יצאתי עם חברים, כמה בירות, כמה צ׳ייסרים, חזרתי באוטובוס לדירה שישנתי בה בת״א, לא שיכור ולא בטיח, ארבע שעות שינה, השכמה מוקדמת בשישי בבוקר והיידה לדרכים. אלכוהול זה עניין של גיאוגרפיה נראה לי.

נשבר לי הטלפון של העבודה, גלקסי 2. שנתיים וחצי היה לי אייפון 4, כל מי שמכיר אותי יודע מה המסכן הזה עבר ולא קרה לו כלום מעולם. בתוך קייס כמובן, אבל התעללויות שלא מהעולם הזה. חול, מים, אבנים, עצים - על הכל הוא הוטח, בכוונה וגם לא. הגלקסי הפרימדונה הזה, נפל מגובה הכיס על אספלט והתפגר.

חזרתי לאייפון, מרגיש כאילו חזרתי במכונת זמן. מודה ומתוודה, טעיתי כל השנים האלה, אייפון 4 זה בעיקר מרגיז.

מתי תקום החברה שתוציא מכשיר טלפון שהוא קודם כל מכשיר איכותי ועמיד, מבחינת בניה ותחושת חומרים, אח״כ שימושי מאוד, ורסטילי ולא דורש התעסקות? או שזה פשוט מייתר את מירוץ ההתחדשות שכל החברות האלה מקדשות?

שיהיה לילה טוב, אחרי מעל 16 שעות עבודה ומעל 600 ק״מ נהיגה, אני פורש.

קיים מכשיר כזה, Xiaomi mi2s /mi3

זה כנראה המכשיר הבא שלי

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Eowyn, בחירה מעולה. ניסית פעם את הלפרוייג? אני בדרך כלל לא שותה Islay Single Malt, אבל אם כבר יוצא לי, אז הלפרוייג וגלן פוייל סבבה לגמרי. יצא לך לנסות אותם?

יש גם בבית - הוא גם כן מעולה.

בוא נגיד את זה ככה - בשביל 3 (מקסימום) כוסות האלכוהול שאני שותה בשנה, אני בוחרת את הויסקי שלי די בקפידה.

פורסם

הבטחתי גיבוב אז אני צריך לקיים.

הגיבוש זה בכלל לא פיזי, ציפיתי לאיזה ריצה, מבדק מינימאלי, מסע קטן אבל לא היה כלום, הכי הרבה שעשינו היה בלילה לצאת מהבסיס, ללכת 5 דקות לים (הרוב הליכה, קצת ריצה לצמצום פערים) כניסה למים (היו קרים אבל אני אוהב את זה) עשינו את זה פעמיים אחרי הקפצה וחזרנו לישון (אחרי שאמרו לנו להחליף לבגדים יבשים).

המפקד שלנו (מתחלקים לחוליית של 10 אנשים) היה שמן אז לא רצנו בין משימה למשימה ולא האמין במצב 2 או שכיבות שמיכה אז לא עשינו.

זמנים - היו זמנים, אני עמדתי תמיד בזמן ועוד הספקתי לעזור לאנשים להתארגן, הרוב היו כאלה שלא אכפת להם אם להגיע לחיל הים או לא אז הם זרקו זין.

האנשים מסביב - כמו שאמרתי, הרוב היו כאלה שבאו סתם (אחד שהיה איתי בצוות שאל אותי ברכבת אם נכנסים למים כי הוא לא יודע לשחות.

הוא הולך לסבול בצבא, למרות שאצלנו לא האמינו בשכיבות שמיכה הוא עשה כמה (לא מעט) ועל דברים מפגרים

מישהי לא הסתכלה והמפקד צעק זהירות אז הוא אמר לו מה לעשות, אישה.

הוא יצא מהחדר אוכל עם נקניקיה ואכל מול המפקד.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תחמם קצת במיקרו שמן זית מעורבב עם ערק ותמרח על הגרון (לא על הלב!).

תטבול צמר גפן בערק ותשים באוזן.

לא אחראי על התוצאות, אבל אלה תרופות סבתא שנבדקו ועבדו אחלה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני יודע, גם בהם לא עושים הרבה.

דרך אגב, אתמול הלכתי לאימון גם, שעתיים שנקרעתי בהן הרבה יותר מהיום וחצי לפני.

אני מת מעייפות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני יודע, גם בהם לא עושים הרבה.

דרך אגב, אתמול הלכתי לאימון גם, שעתיים שנקרעתי בהן הרבה יותר מהיום וחצי לפני.

אני מת מעייפות.

לפני שנה או שנתיים מת אחד מהילדים שעשה את אחד הגיבושים (אני חושב שזה היה טייס), מאז כמות הטרטורים והפיזיות ירדו מאוד בגיבושים.

חוץ מזה שידוע שגיבוש סטילים הוא בעצם קייטנה, כל מי שאני מכיר שעשה אותו אמר שהם לא עשו שום דבר קשה במיוחד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
תחמם קצת במיקרו שמן זית מעורבב עם ערק ותמרח על הגרון (לא על הלב!).

תטבול צמר גפן בערק ותשים באוזן.

לא אחראי על התוצאות, אבל אלה תרופות סבתא שנבדקו ועבדו אחלה.

תודה! אני ינסה!

פורסם
לפני שנה או שנתיים מת אחד מהילדים שעשה את אחד הגיבושים (אני חושב שזה היה טייס), מאז כמות הטרטורים והפיזיות ירדו מאוד בגיבושים.

חוץ מזה שידוע שגיבוש סטילים הוא בעצם קייטנה, כל מי שאני מכיר שעשה אותו אמר שהם לא עשו שום דבר קשה במיוחד.

לא שנה או שנתיים, זה היה ב2006. הייתי בצוות שלו בגיבוש

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

עוד מעט בנצי יתעורר ויציע לך הצעה מגונה שלא תוכל לסרב לה. זה המחיר בלהיות סקסי בגיבוב

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...