Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה עושה הסבה למתחנגל? אם לא, אז אני לא רואה כאן החלטה קשה או החלטה בכלל.

נראה לי שלחיות עם גבר הרבה יותר קל מאישה, אבל אני לא נמשך לגברים... אז אני לא עושה הסבה, אני רוכה רכב כיפי שיעלה לי חיוך על הפנים ואני אוכל לאהוב אותו

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אהיה המנייאק התורן:

רופני, ילד חמוד, גיבור שלנו,

ראית את בנצי? ראית מי שכבה לידו?

הוא לא זוכר את השם שלך בכלל.

דפדף הלאה, אין משקפיים. שכח מזה. זה מת.

בדיוק.

את בנצי מעניינים הזיונ*ם שבדרך ולא המשקפיים שלך.

כמה בנצי משלם עבור תמונה עם 2 בחורות ? זו הוצאה מוכרת בארה"ב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח, וואסח.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

וואסח

אחלה מילה לשימוש כשצריך להגיע להגבלת ה5 תווים בכתיבת הודעה. מהיום בזה אני משתמש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

לעשות רושם על מישהו באמצעות מצג שווא (פוזה), דוגמה -

"אחלה שיפצורים הבאת לנשק"

"עזוב, זה הכל וואסח, אני אפסנאי".

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אהה יעני חרטא בשקל. אז למה לכתוב פוזה וזהו? איזה מילה זקנה.

טוב שיהיה לכולכם לילה טוב, מחר יום ארוך נוסף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נראה לי שלחיות עם גבר הרבה יותר קל מאישה, אבל אני לא נמשך לגברים... אז אני לא עושה הסבה, אני רוצה רכב כיפי שיעלה לי חיוך על הפנים ואני אוכל לאהוב אותו

אם אתה משאיר את הסובארו ליום-יום אז אתה יכול להשתולל עם ה50K האלה עם צעצועים מעניינים יותר (אלא אם כן מיאטה זה מה שאתה רוצה).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם אתה משאיר את הסובארו ליום-יום אז אתה יכול להשתולל עם ה50K האלה עם צעצועים מעניינים יותר (אלא אם כן מיאטה זה מה שאתה רוצה).

כמו?

הצעות שהם לא 205 GTI בבקשה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כל דבר שהוא ישן יותר, רועש יותר, בלי מחשבים ובקרות, עם קרבורטורים והנעה אחורית. זה בגדול, לפחות מה שאני הייתי עושה.

אישית אני חושב שאם כבר מחליטים להוציא כזה סכום על צעצוע, צריך שיהיה וואחד צעצוע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בנצי, בגלל עיסוקי אני מכיר את רוב עורכי דין, מתווכים, קבלנים ומתגרשים :-) הבעיה בארץ שלרוב יש איסור של שיתוף פעולה עם עורך דין. כמובן שזה הכול חרטה אבל ניסיתי כמה פעמים ללכת לכיוון של קישורים וקשרים ועל הדרך לפתור לאנשים בעיות ומשום מה לא כל כך זורמים. עם מאגר שיש לי אני יכול היום חופשי לתת יעוץ או לעזור לפתור בעיות מכל סוג בגלל הקשרים עם אנשים. אבל משום מה אני לא מצליח לחבר את הכול כדי שזה יעבוד. אולי אני צריך לקפוץ אליך לכמה ימים וללמוד ממך קצת ועל הדרך לקחת את המשקפיים של רופני.

החיים הם כמו....

פורסם (נערך)

עכשיו כשהוא לא כאן אני חייב לומר שאני מרחם עליו...תהרוג אותי ורק אל תחזיר

אותי לתקופת הצבא.

וידוי:

הקב"ן סידרה לי פטור מזמנים. כשהיה את כל החרא הזה של

10 שניות הייתם פה או שם אז זה לא היה תקף לגביי. אמיתי מאוד.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

• תוכן חדש...