Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיוויד, אני חייב לשאול:

מי בתמונה שלך?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיימתי לראות את perfect blue, פשוט WOW, ממליץ בחום לכל חובבי המותחנים הפסיכולוגיים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תן לי דוגמאות למשהו שנראה לי מתאים. הרעיון היחיד שיש לי זו איזו ב.מ.וו עם שישה צילנדרים , אבל לך תמצא כזאת באמת שמורה.

אתה יודע יותר טוב ממני מה יתאים לך.

אני למשל, יודע שיש עכשיו אסקורט דור ראשון 2 דלתות יפייפיה למכירה, 1.6 עם 2 קרבורטורים וכל מיני דברים נחמדים. אם היה לי כסף ומקום, הייתי מתקשר לברר פרטים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העברתי כמה שעות בצפיה בהופעות של בוב דילן,

כמה אגדות חיות נשארו על פני האדמה? מעניין איך זה מרגיש להיות אגדה חיה.

בטח לא כמו שאני מרגיש כשאני קם בבוקר ומסתכל בראי.

Gn'f'R

פורסם
אתה יודע יותר טוב ממני מה יתאים לך.

אני למשל, יודע שיש עכשיו אסקורט דור ראשון 2 דלתות יפייפיה למכירה, 1.6 עם 2 קרבורטורים וכל מיני דברים נחמדים. אם היה לי כסף ומקום, הייתי מתקשר לברר פרטים.

תברר בשבילי אם אתה יכול

haters will hate

פורסם
תפסת אותי, כתבתי את ההודעה כשלקוחה מעצבנת שלי יושבת מולי ופתאום ברחה לי המילה (בלנדים!!!!!!) אז כתבתי את המילה הראשונה שקפצה לי לראש.

עמך הסליחה.

:)

סלחתי. אבל רק כי קמתי על רגל ימין היום. אל תצפה לנחמדות הזו שפורצת ממני כל יום.

תברר בשבילי אם אתה יכול

אתה רוצה עוד אסקורט בצבע לק אדום?

פורסם

מה רע באדום? בתור ילד אני זוכר שהייתה לנו אסקורסט MK1 צבע צהוב, ויותר מאוחר הייתה גם אריקה.

גדלתי בבית של מכוניות פורד, אסקורטים, סיירה, פיאסטה וגם קורטינה קופה שחיה עד היום אצל פחח חבר של המשפחה.

הייתה תקופה יפה מאוד

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בנצי, מה עם לקנות איזה project car ?

איזה מוסטנג עתיקה, GTO , או שמשהו קצת יותר מודרני

נראה לי יעסיק אותך לתקופה מסויימת ויוציא לך את החשק לקנות כל דבר שהוא לא חלקים בישביל הפרוייקט.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
מה רע באדום? בתור ילד אני זוכר שהייתה לנו אסקורסט MK1 צבע צהוב, ויותר מאוחר הייתה גם אריקה.

גדלתי בבית של מכוניות פורד, אסקורטים, סיירה, פיאסטה וגם קורטינה קופה שחיה עד היום אצל פחח חבר של המשפחה.

הייתה תקופה יפה מאוד

אין שום דבר רע באדום - בנציוןם פעם כיסה שריטה על האסקורט שלו עם לק אדום ולכן השעשוע שלי

תתפלאי יקירה, נראה לי שזה ירגיע לי קצת את הרצון לקנות עוד רכב, סגירת מעגל כזאת.

אני לא מתפלאת בכלל - זו אפילו לא הייתה שאלה צינית אלא אמיתית. בכל מקרה - בהצלחה בחיפוש :)

בנצי, מה עם לקנות איזה project car ?

איזה מוסטנג עתיקה, GTO , או שמשהו קצת יותר מודרני

נראה לי יעסיק אותך לתקופה מסויימת ויוציא לך את החשק לקנות כל דבר שהוא לא חלקים בישביל הפרוייקט.

אסקורט יכולה להיות אחלה מכונית פרוייקט (קוזי? :) )

פורסם

פה אני יכול לדחוף v6 קטן באסקורט ולעבור טסט.

לגביי משהו עתיק, רציתי לקנות , כל פעם אני יורד מזה כי אין לי זמן, והג'יפ כבר בן 27

haters will hate

• תוכן חדש...