Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני במכבי, זה מטר מהבית שלי. אחלה רופא משפחה יש לנו, רק אני לא זוכר את השם שלו. הוא מהרוסים האלה שבלי לדעת את השם לא יכולת לנחש שהם רוסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כותרת חזקה לגיבוב, מעניין מיהו המגובב המסתורי.

דיויד אני מנסה להשאר כמה שיותר שנים אצל רופא הילדים שלי, בינתיים אף אחד לא אמר לי לעבור ממנו ואני ממש אוהב אותו, הוא איש מקצוע שבשניה פותר בעיות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
בנצי מעטפה עם אנטרקס בדרך אליך.

בבקשה, לכתובת של הוליווד, האקסית גם ככה פותחת לי את כל הדואר.

ובבקשה לא לקרוא לי שיפוצניק, זה מצחיק שהעלתם את הנושא, כבר תקופה ארוכה שאני מנסה להבין מה אני עושה, במהלך הסופשים האחרונים שואלים אותי תמיד מה אני עושה ואין לי מה להגיד ממש, זה הולך ככה:

Q: So what do you do?

A: what do you want me to do? And how much you pay? Most likely is that you cant afford me but give it a shot.

אני עצמאי, לחברה שלי קוראים "THE CONNECTION" , שזה שם מאוד כללי אבל מסביר בערך מה אני עושה, אני ברוקר, מספק שירותים לאנשים שיכולים לשלם, בעיקר בתחום הדיור אבל לא רק, יש לי חטיבה של בניה, שזה עיקר הפרנסה אך אני עובד עם מספר סוכני נדל"ן שמסייעים לי למצוא נכסים טובים להשקעה עבור לקוחות, יש לי ארכיטקט שעובד איתי כחלק מהחברה - ככה שאני גם מספק את השירות הנ"ל ויש עוד.

ברמת העקרון הגישה של העסק היא גם הגישה שלי לחיים פה, its not about what you know, its about who you know, ואני זה שכדאי להכיר.

עיצוב פנים, רכב, בניה, מערכות סולריות, מסעדות, מסיבות, רפואה, עריכת דין ועוד.

אז ממש קשה לי להבין מה בדיוק אני עושה.

ד"א, אני לא זה שמטריד מינית, אני בד"כ בצד המוטרד אבל אני לא שטינקר, אני סותם את הפה וממשיך את חיי עם צלקות נפשיות :-)

8ehehy6e.jpg

לאט לאט בנצי חוזר לעצמו....

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקיצור אתה עושה קומבינות וחלטורות לאמריקאים ופוזות על חברי הפורום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדרך כלל אני לא אוהב שלמה ארצי, אבל אתמול בערב בחזרה מהצפון השיר הזה התנגן ועם תפאורה מסביב זה נשמע טוב.

[video=youtube;Y0KxZz5k-RE]

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתה בטוח שנכנסת לרופא ולא לווטרינר בטעות?

למה ככה? היחס שהחתול שלי מקבל אצל וטרינר יותר טוב מיחס שקיבלתי אי פעם מכל רופא אפשרי, אבל אני גם משלמת בהתאם ליחס הזה.

david32, תחליף רופא. אני דווקא כן חושבת שרופא משפחה אמור להיות קרוב למקום מגורים, כי אתה לא רוצה למצוא את עצמך חצי מת חושב איך אתה מביע את עצמך אליו לבדיקה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
המון המון טקסט

תחליף רופא\קופה.

הרופא שלי בין הטובים בצפון,לפני שהוא בודק אותי בכלל,ישר שואל כמה ימי מחלה (בשביל העבודה) אני רוצה :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מסכים. אצלי יש רופאה אנטיפטית מפחידה אבל יעילה,

גם בתקתוק זמנים וגם באבחונים.

אבא שלי משמש כמעין חבר או פסיכולוג לרופא המשפחה שלו,

הם מקשקשים על כל הנושאים בעולם אבל איכות הטיפול... נו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

דווקא MACALLAN? אתה באמת אוהב את הוויסקי הזה או שסתם שלפת תמונה?

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...