Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה קרה כאן ב 30 השנים האחרונות?

חווינו מלחמות, שהינו בחדרים אטומים, אימפריות קרסו, הטכנולוגיה בעטה קדימה,

מקצועות מסויימים נכחדו, חדשים נולדו, ממשלות קמו ונפלו,

הילדים הזדקנו, המכולות נדחקו, ורק האלטעזכין חי ובועט

אינעל אחותו הצולעת.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיבוב קטן.

אז אתמול סגרתי 4 באגים, היום עוד אחד, באתי לבוס שלי לשאול אותו מה הלאה, ובמקום התשובה הקבועה של "אמממ... אני אתן לך את זה" קיבלתי "אמממ... תן לי לראות מה יש עוד".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
גיבוב קטן.

אז אתמול סגרתי 4 באגים, היום עוד אחד, באתי לבוס שלי לשאול אותו מה הלאה, ובמקום התשובה הקבועה של "אמממ... אני אתן לך את זה" קיבלתי "אמממ... תן לי לראות מה יש עוד".

זה מה שאני עונה לצוות שלי חצי מהזמן - אני לא יושבת כל היום עם הג'ירה פתוחה ומשננת מה יש שם...

פורסם

חזרתי, מחר בבוקר בטח יהיה גיבוב עם חוויות (או היום אם יהיה לי זמן), השלמתי את כל מה שהפסדתי.

גם לי נתפס הגב, בבריכה pa9ysaqa.jpgtezabyju.jpg

אתה תקשיב לי טוב יחתיכת קקה, אם עדיין לא שלחת את המשקפיים אני לוקח את הסטי"ל ומגיע עד אליך.

אגב, שלחת כבר ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

האמת שעכשיו יש מיאטה na חדשה אדומה ביד 2.

לא יודע, כרגע מעניין אותי שלא יגרד לי, אחר כך אפשר לחשוב על דברים אחרים.

אני גם קצת רוצה להחליף את הסמארטפון שלי אבל אין תחלופה שבאמת שווה משהו ומשדרגת אותי באמת.

עדיין לא נרשמתי לרענון נהיגה, התאריכים עכשיו באיזור מאי, באסה.

טוב יצאתי מהרופא, נעדכן כבר מהמחשב בבית

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
חזרתי, מחר בבוקר בטח יהיה גיבוב עם חוויות (או היום אם יהיה לי זמן), השלמתי את כל מה שהפסדתי.

אתה תקשיב לי טוב יחתיכת קקה, אם עדיין לא שלחת את המשקפיים אני לוקח את הסטי"ל ומגיע עד אליך.

אגב, שלחת כבר ?

אני אהיה המנייאק התורן:

רופני, ילד חמוד, גיבור שלנו,

ראית את בנצי? ראית מי שכבה לידו?

הוא לא זוכר את השם שלך בכלל.

דפדף הלאה, אין משקפיים. שכח מזה. זה מת.

Gn'f'R

פורסם

איזה סמארקפון יש לך? גם אני שוקל להחליף את שלי (גלקסי 2) אבל זה בעיקר כי הוא מראה על סימני גסיסה מתקדמים (וכי כבר סידרתי אותו כמה וכמה פעמים ואין לי כוח).

לוקו, זה לא להיות מאנייק. זה לנקרא להחזיר אותו למציאות.:wink:

פורסם
זה מה שאני עונה לצוות שלי חצי מהזמן - אני לא יושבת כל היום עם הג'ירה פתוחה ומשננת מה יש שם...

עם הבוס שלי זה אומר "וואלה נשארתי בלי באגים, חכה נראה מה יש לי ברשימת Nice to Have".

אני אוהב לקבל דברים מהרשימה הזו, משם מגיעים הדברים הכי מעניינים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איזה תרופות לשים לך בלאפה גבר? פרדנזון? - או ביקורי אצל הרופא.

אני לא כול כך אוהב את הרופא הזה, אולי גם גובבתי עליו לפני זה אבל אני לא זוכר.

עד לפני שנה וחצי הצלחתי לשרוד ולהיות משוייך לרופא ילדים של האיזור. ממש אהבתי אותו, הוא סחבק רצח. כשהיה לי דיכאון ולהלכתי אליו עם אמא שלי (בנושא לא קשור לדיכאון) היא שאלה אותו כבדרך אגב מה אפשר לעשות בנושא, התשובה? "כוסית וודקה וכמה בירות". איפה אתה דוקטור איפהההה אני מתגעגע.

אז הקופת חולים החליטה להפסיק עם הבית זונות הזה ושלחה אותי לרופא של כולם.

בפגישה הראשונה איתו הוא החליט למחוק לי חצי מהתיק הרפואי ולכתוב בעצמו דברים ועל הדרך הוא דופק לי תיחקור על חיי הפרטיים שלא היה מבייש את השב"כ

"למה לא עשית צבא?"

אני: "לא רצו אותי, לא שלחו לי תאריך גיוס, טירטרו אותי לפה ולשם ואז חודש וחצי אחרי זה שלחו לי פטור"

הוא: "לא יכול להיות , אתה לא צריך לשקר לי גם אני לא עשיתי צבא" (לאאא מה אתה אומר, כי העם שלך בדרך כלל כן עושה צבא נכון?)

ואני לא משקר, זה מה שהיה, אין לי באמת כוח לפתוח את הנושא פה לדיון למרות שהתרגלתי כבר

יופי. כבר בדייט הראשון התעצבנתי עליו. בדייט השני הוא עשה עבודה חפיפניקית אבל לא נורא, זה היה בשביל הרישיון אופנוע.

היום היה דייט השלישי.

הקדמתי , נכנסתי למשרד, הוא יושב שם ולועס גזר כאילו הוא באגס באני הערבי. לא שלום לא כלום לוקח לי את הכרטיס, מעביר , אני בינתיים מתחיל להוריד חולצה ומספר לו שזה התחיל פתאום, כבר כמה ימים זה מחמיר, מגרד בצורה שמוציאה אותי מדעתי, לא שיניתי כלום בתזונה/סביבה/סבונים/בשמים/משחות שיניים וכו'.

השיחה שלו איתי מינימלית, עם נהמות בין ביסים בגזר. אני מציין שזה גם ברגליים ככה ובכול הגוף אבל הוא מתעקש שאני אוריד מכנס.

הוא: "טוב אני נותן לך פרדנזון 20 מיליגרם, קח שניים כאלה בבת אחת אחרי האוכל וקח גם טלקסט אחד בערב".

אני: "שניה , מה אתה בכלל חושב שזה?"

הוא: "לא יודע, קח כדורים , אם זה לא עוזר או מחמיר תבוא אלי ביום חמישי בלי תור".

כול ניסיון שיחה אחר איתו לא צלח.

הוא נהם עלי לקחת יומיים חופש (לא ברור למה, אבל נגיד).

קם ויוצא מהחדר, אפילו איחול של תרגיש טוב לא קיבלתי. סעמק אני משלם על זה יותר מאלף שקל בחודש במיסים, מזיינים אותי כול חודש אז לפחות תגיד מילה טובה.

בבית מרקחת מוציאים לי כדורים מהקופסה של הפרדנזון , כי אני לא צריך חצי מהם. יופי, אבל המחיר הרי נשאר אותו הדבר לא?

טוב על עשר-עשרים שקל אני לא אריב איתה על זה, שילך לתרופות.

טפי על כולם.

ד"א , עברה כבר כמעט שעה מאז שלקחתי את הכדור נגד הגירוד ועדיין מגרד לי. סעמק.

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה בטוח שנכנסת לרופא ולא לווטרינר בטעות?

למה אתה לא מחליף קופת חולים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא צריך להחליף קופה. מספיק להחליף רופא. ולא חייבים להיות במרפאה הקרובה ביותר לבית, צריך לבחור במרפאה שבה יש שירות טוב, צוות שעליו אתה סומך ותורים קצרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרופא של ההורים שלי לא יותר טוב.

הוא נחמד יותר אבל כדי להגיע אליו צריך לעבור את מסכת העינויים בשם חדר המתנה (מפוצץ תמיד).

האמת שיש איזה רופא שאמא טוענת שהוא טוב, אבל הוא רחוק יותר (עדיין בישוב קרוב אבל בלי אוטו אין שום סיכוי להגיע אליו ואפשר לקבוע רק לאיזה יומיים בשבוע.

סלואו רייד, אתה בכללית?

אם כן,

האם אתה בקופה שנמצאת במרכז ה"עיר"?

אם כן האם אתה מטופל אצל ד"ר מאב ... (השלם את השאר, נגמר ב"יקי") ?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...