Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
במושבים זה יהיה כמעט תמיד: הגפן, התאנה, הזית, התמר וכו'.

וזה אתה זורק ככה מהאויר, אה?

שכחת את הרימון.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באביאל מתנהל מזה זמן רב מאבק בין אלא שרוצים שלישוב ההולך וגדל יהיו שמות רחובות, מצד שני, יש את הותיקים שרוצים לשמור על האופי הכפרי של הישוב.

כל המשלוחנים יורקים שם דם, הפיצה תמיד מגיעה קרה, הקולה חמה, קרובים שבאים מתברברים חצי שעה בישוב, בקיצור, סיוט גדול ומתמשך והכל בגלל קומץ ותיקים שהכריזו מלחמת חורמה על העניין.

רק איך שאומרים, החיים זה מה שקורה בזמן שאנחנו מתכננים תכנונים, בעלה של ראש הקנוניה חטף שבץ.

מיטב הרופאים שטיפלו בו אמרו לה שמצבו היה יכול להיות הרבה יותר טוב...אם רק האמבולנס היה מוצא את הכתובת!:-(

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רק שאני אדע, זה נחשב להודעה מצוינת?

stock-photo-beautiful-redhead-girl-repairing-a-car-40072786.jpg

אני מצטער אבל ככה לא עובדים על הרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מי זה נותן לה לשבת ככה על האוטו? הניטים שלה יעשו שריטה!!!

יש לי שאלה (רצינית :roll:)

ברשותי מקרר שלא מחובר לחשמל כבר חצי שנה. האם זה עלול לגרום נזק למערכת הקירור? האם עדיף שהמקרר יהיה תמיד בפעולה?

התכנון הוא להשאיר אותו עוד 3 חודשים ככה, עד שיעבור לדירה בה יהיה בשימוש

תודה על כל תשובה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לא שכחתי. תפוס אצלך לדלת, שים לב לחוט שמחבר בין כנף הדלת לניצרת הרימון :onfire:

תראה מה זה, רק דיברתי על רימונים, והיום קיבלתי שניים מחבר. ממש כמו ב"סוד", רק צריך לכוון את המחשבות ליעד. במטוטא, בוא ננסה שוב:

מה עם הכסף-מזומן-שטרות-קטנים-לא-מסומנים?

והרוסיה הזורמת שלא שכבה עם כל דרום ת"א?

בהמשך לדיון המנגו, ולמרות שאני מניח שכולם כבר יודעים איך לפרק רימון, הנה למי שלא:

חוצים לחצי. מחזיקים חצי רימון כשהגרעינים כלפי מטה, האצבעות מעט פסוקות, עדיף מעל קערה. אפשר להניח את הרימון בתוך הקערה. מכים על גב הרימון בכף ומשתדלים שהרגעינים יפלו לתוך הקערה.

-לקח מתוך ניסיון: לא להכות ברימון כשהוא מונח בתוך הקערה אם היא קצת שבירה. זה גם גורע קערה מהמלאי, וגם מכתים את כל האיזור.

-לקח 2: אם אתם מתאוששים מניתוח ביד, ומחזיקים את הרימון באותה יד - זה נחשב פיזיותרפיה, או לפחות כואב באותה מידה.

בזמן האחרון אני מגלה שאני או מתבגר, או מתפגר (מלשון מפגר). כך או כך, קניתי היום בקבוק ג'ים בים אחרי שנים שאני גורס שבורבון זה דרעק. מה אתם יודעים, הגעתי למסקנה שבורבון זול עדיף על וויסקי זול. מסקנה שניה - זו הצורה השניה הכי חביבה עלי של תירס, אחרי אכילתו חי ישר מהצמח.

ברוח השרשור ותחת אדי הבורבון החלטתי לגבב הכל יחד, ויסלחו לי בעלי בעיות הקשב ריכוז.

אה, ולפני שדריש מתערב, בורבון זה בלועזית, ולמרות שמבטאים ברבן אני יכול לכתוב את זה איך שבא לי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
בהמשך לדיון המנגו, ולמרות שאני מניח שכולם כבר יודעים איך לפרק רימון, הנה למי שלא:

חוצים לחצי. מחזיקים חצי רימון כשהגרעינים כלפי מטה, האצבעות מעט פסוקות, עדיף מעל קערה. אפשר להניח את הרימון בתוך הקערה. מכים על גב הרימון בכף ומשתדלים שהרגעינים יפלו לתוך הקערה.

-לקח מתוך ניסיון: לא להכות ברימון כשהוא מונח בתוך הקערה אם היא קצת שבירה. זה גם גורע קערה מהמלאי, וגם מכתים את כל האיזור.

-לקח 2: אם אתם מתאוששים מניתוח ביד, ומחזיקים את הרימון באותה יד - זה נחשב פיזיותרפיה, או לפחות כואב באותה מידה.

לקח 3: קונים את הכלי שמיועד לפירוק רימונים ב-30 ש"ח, וזה חוסך את כל הבלאגן (אמא שלי מרביצה בעזרתו לרימונים כבר הרבה זמן).

352480.jpg

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
תראה מה זה, רק דיברתי על רימונים, והיום קיבלתי שניים מחבר. ממש כמו ב"סוד"...

לא מצאתי רימונים בקליפ :?

http://www.youtube.com/watch?v=x-ZwFsJVHys דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני לא הבנתי למה "דרושות". מה יש, לא בא לכם בטוב להעסיק גברים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש המלצה לחנות ספרים אלקטרונית פלוס המלצה למכשיר?

הדגש הוא על חנות שלאחר התשלום שולחת קובץ ולא קיראה on-line.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...