Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חייב להיות ON-LINE

חנות e-vrit המכשיר מושך קובץ שנשאר אצלך במכשיר, אין לך גישה אליו אך לא חייב להיות ON-LINE בשביל לקרוא אותו.

חנות מנדלי מוכר ספרים, נשלח אליך קובץ למייל, אתה יכול לשים אותו בכל מכשיר שלך, מנדלי סומך עליך שתהיה ישר ולא תחלק אותו לכל החברים, שוב כמובן שלא חייבים להיות ON-LINE.

בשני החנויות יש תמיכה נפלא לאייפד, הבנתי שהתמיכה באנדרואידים היא קצת בעייתית אך משתפרת כל הזמן.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידוע לך באיזה קבצים הם משתמשים?

האם יש עדיפות לקובץ כזה או אחר?

לאור מחירי הקינדל, עדיף כבר נקסוס 7, אבל זה תלוי בפורמט של הקבצים ובתאימות.

לא הבנתי מה זאת אומרת שהמכשיר מושך את הקובץ ואין לי גישה אליו, אם יש לי נקסוס 7 עם רוט, בגדול יש לי גישה להכל. אז לאן הקבצים נשמרים כדי למנוע ממני להגיע אליהם?

נכון לכרגע, אם יש תמיכה באנדרואיד, אפשר לעשות קניה גם עם הטלפון או שזה מבצע בדיקת תאימות של המכשיר לפני ההורדה (כמו בחנות של גוגל)?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
גם אני לא הבנתי למה "דרושות". מה יש, לא בא לכם בטוב להעסיק גברים?

אני פתרתי לכם את הבעיה, אני מעסיק לסבית! :lol:

אלה רימוני עשן... שים לב מאחוריו.

באמת העשן אדום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קיבלתי מכתב לבוא למילואים ל5 ימים, בסיבה רשום "השתלמות". מה זה אומר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קורס מקצועי כנראה.

אני פעם קיבלתי צו מילואים שהיה כתוב בו "קבלת טיפול רפואי". חשבתי שהולכים לאשפז אותי בכפיה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הק.קישור רומזת לך שזה "מאוד ישתלם לך לבוא"?

אותי פעם עצרה זונה זקנה בלי שיניים וביקשה שאני אקח אותה ללוד, הבטיחה ש"מאוד ישתלם לי" לקחת אותה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ידוע לך באיזה קבצים הם משתמשים?

האם יש עדיפות לקובץ כזה או אחר?

לאור מחירי הקינדל, עדיף כבר נקסוס 7, אבל זה תלוי בפורמט של הקבצים ובתאימות.

לא הבנתי מה זאת אומרת שהמכשיר מושך את הקובץ ואין לי גישה אליו, אם יש לי נקסוס 7 עם רוט, בגדול יש לי גישה להכל. אז לאן הקבצים נשמרים כדי למנוע ממני להגיע אליהם?

נכון לכרגע, אם יש תמיכה באנדרואיד, אפשר לעשות קניה גם עם הטלפון או שזה מבצע בדיקת תאימות של המכשיר לפני ההורדה (כמו בחנות של גוגל)?

הקבצים הם בפורמט EPUB (גם עבור אנדרואיד וגם עבור איפאד), בשתי החנויות אתה בוחר איזה קובץ להוריד בהתאם למכשיר שיש ברשותך איפאד/אנדרואיד.

אני לא יודע להגדיר לאן בדיוק הם נשמרים מכיון שאיפאד שלי לא פרוץ.

אך כפי שציינתי השיטה של E-VRIET היא שאתה מגדיר לו מכשיר אצלו בחנות (נדמה לי שאפשר להגדיר עד שלושה מכשירים) ואז בתוכנה במכשיר אתה רואה סמל שמאפשר לך הורדה/משיכה של הספר.

השיטה של מנדלי היא שיש לך משיכה של הקובץ ואתה יכול לשמור אותו איפה שאתה רוצה, לאחר מכן באיפאד בוחרים לפתוח את הקובץ בעזרת הספארי (חובה ספארי לדוגמא עם הכרום אי אפשר) והספארי יודע לפתוח את הקובץ לתוך קורא הספרים.

בשני האתרים מצויין לאיזה סוג קורא מתאים פורמט הספר, כך שכמובן אין טעם לקנות ספר שאין לו גרסה מתאמת (לא לכל הספרים יש גרסאת אנדרואיד), מכיון שהפצות לאנדרואיד התחילו להוסיף רק לאחרונה באופן יחסי יש מספר ספרים שאין להם גרסא מותאמת לאנדרואיד (מספר זניח יחסית).

מציע לך להכנס לפורום של עברית בפייסבוק כדי לקבל רשמים על ספרים באנרואיד.

אני יכול לחוות רק חוות דעת על קריאה באיפאד ולציין שהיא טובה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הק.קישור רומזת לך שזה "מאוד ישתלם לך לבוא"?

אותי פעם עצרה זונה זקנה בלי שיניים וביקשה שאני אקח אותה ללוד, הבטיחה ש"מאוד ישתלם לי" לקחת אותה.

הזונה התכוונה שלה זה משתלם, בגלל שלא היו לה שיניים לא הבנת טוב מה היא אמרה.

אם יש לי כבר מקצוע צבאי, לא היה צריך לכתוב שם "ריענון" או משהו כזה? אני פוחד שימירו לי את המקצוע למשהו מסריח.

bastard, מה היה בסוף עם הטיפול?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הקבצים הם בפורמט EPUB (גם עבור אנדרואיד וגם עבור איפאד), בשתי החנויות אתה בוחר איזה קובץ להוריד בהתאם למכשיר שיש ברשותך איפאד/אנדרואיד.

אני לא יודע להגדיר לאן בדיוק הם נשמרים מכיון שאיפאד שלי לא פרוץ.

אך כפי שציינתי השיטה של E-VRIET היא שאתה מגדיר לו מכשיר אצלו בחנות (נדמה לי שאפשר להגדיר עד שלושה מכשירים) ואז בתוכנה במכשיר אתה רואה סמל שמאפשר לך הורדה/משיכה של הספר.

השיטה של מנדלי היא שיש לך משיכה של הקובץ ואתה יכול לשמור אותו איפה שאתה רוצה, לאחר מכן באיפאד בוחרים לפתוח את הקובץ בעזרת הספארי (חובה ספארי לדוגמא עם הכרום אי אפשר) והספארי יודע לפתוח את הקובץ לתוך קורא הספרים.

בשני האתרים מצויין לאיזה סוג קורא מתאים פורמט הספר, כך שכמובן אין טעם לקנות ספר שאין לו גרסה מתאמת (לא לכל הספרים יש גרסאת אנדרואיד), מכיון שהפצות לאנדרואיד התחילו להוסיף רק לאחרונה באופן יחסי יש מספר ספרים שאין להם גרסא מותאמת לאנדרואיד (מספר זניח יחסית).

מציע לך להכנס לפורום של עברית בפייסבוק כדי לקבל רשמים על ספרים באנרואיד.

אני יכול לחוות רק חוות דעת על קריאה באיפאד ולציין שהיא טובה.

תודה, אני אבדוק באמת כמה תאימות יש להם לאנדרואיד. אומנם המכשיר לא יקנה עכשיו אבל בכל זאת אם בסוף השנה לא יהיה מבחר אני ארד מהעניין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני לא אוהב רימונים ככה, רק במיץ, הגרעינים של החרא הזה לא באים לי בטוב.

מה הסיפור עם המקרר?

האם עלול להיגרם נזק למקרר שלא מחובר לחשמל כמה חודשים? האם עדיף לחברו לחשמל?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...