Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו כבר הגדיר בצורה מעולה את הדת:

זו למעשה צורת השלטון האולטימטיבית.

הכסא מובטח לתמיד, ללא הגבלת זמן.

עלויות השלטון אפסיות. אלה שישנן, ממומנות בצורה מלאה ע"י הנתינים (מאמינים).

אין שום צורך בהחזקת צבא או כוחות שיטור. הכל בכח המחשבה (כמובן שאם יש שאיפות התפשטות והתרחבות, יש לגייס צבא, אבל שוב - זה צבא שבנוי על להט האמונה והמימון שלו מתבצע ע"י הנתינים).

כל השלטון הזה מבוסס על מניפולציה רגשית הקיימת במוח הנתינים (מאמינים) ולכן אין צורך לתת להם שירותים מלבד מקום בו יוכלו לפרוק את רגשותיהם או לעבוד את השלטון.

בקיצור

אדם פיקח היה זה שבדה מליבו את האלוהים

אפלטון, 427-347 לפני הספירה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו באמת הגדרה מעולה לצורה בה משתמשים בדתות.

אבל זה בערך כמו להגדיר מכונית כ"מכונה נעה ומזהמת שהורגת כל מה שעומד בדרכה". טכנית זה נכון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ולמה בלמה הלמד עקומה ויש מם באמצע וסימן שאלה בסוף. סימן שאלה.

בחזוני יום אחד גם אני אהיה כוכב פורנו או מדובב בכיר בפרסומות של קולגייט.

או סתם דביבון.

Gn'f'R

פורסם

זה בגלל הה'.

דילמה מוסרית בנושא דת: יש לי כמה דיסקים של אמנים שומרי שבת. בגב הדיסק כתוב "נא להמנע מהשמעה בשבתות ובמועדי ישראל". האמת - אני די נקרע כאן בין המחשבה הלגיטימית שלי שהדיסק הוא רכושי הפרטי, לבין רצון לכבד אמן שאני מאוד מעריך. לא יכול להגיד שמעולם לא שמעתי אותם בשבת, וזה רק כי אני לא זוכר. אם אשים לזה לב ברגע האמת כנראה שלא אשמע.

אוף, למה החיים לא יכולים להיות פשוטים כמו ב"כשהגיטרה מנסרת את הלילה" של פורטיסחרוף? שם מופיעה הוראת השימוש הבאה (מילה במילה): "דיסק זה הוקלט ובושל על מנת להמחיש את האווירה והעוצמה הקיימות בהופעה זו. לכן מומלץ (וחובה) להקשיב לדיסק זה בווליום גבוה ביותר - ללא התחשבות בשכנים".

הנה הנחייה שקל לי לבצע.

ובעניין דומה - שימו לב להוראת השימוש על השלט הזה שצדתי היום:

attachment.php?attachmentid=350425&stc=1&d=1377011815

Photo 20-08-13 11 22 40.jpg

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
איזה?

אלבומו השני של ארז לב ארי - "ארגמן".

אגב, הוא אלבום לא רע בכלל, אבל אלבומו הראשון "שמחת הפרטים הקטנים" - מאסטרפיס. מי שחובב רוק איכותי וטקסטים מנוסחים יפה ולא מכיר, הגיע הזמן.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מזכיר לי את הימים שהיינו נוסעים בשבת עם אבא שלי לסבא וסבתא שלי (הדתיים) וכל הדרך שומעים אברהם פריד בקולי קולות וכולם היו שרים, יום אחד גיליתי שיש כיתוב על הדיסק לא לנגן בשבת וחג.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני לא מבין, האם אני היחיד במדינה שהשאלה "עם מי שוכבת נינט טייב?" מעניינת לו את הביצה השמאלית?, אני מנסה לשמוע חדשות וכבר עשר דקות תמימות מדברים בחדשות על על השטות הזו.

קיבינימט, אף אחד לא עובד במדינה הזאת?

• אחראי פורום
פורסם

כמוך כמוני, הפתרון היחיד הוא לרדת למקלט לשבוע, אחרי שיסתיים האבל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...