Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מדבר על המיקום הנוכחי שלהם, אבל לפני מס' שנים הם היו במיקום אחר.

שם הרמה באמת הייתה טובה יותר מכל המתחרים, ואז הם עברו למיקום שעליו אני מניח שאתה מדבר.

עשיתי גיחה קטנה לאזור והם זזו 15 מטר מהמיקום הקודם. ואז נפל לי האסימון שלא הייתי שם כבר קרוב ל6 שנים:shock:

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
המצית שלי היא נקבה.

ההגיון שלך מוזר, אם היא נקבה אז היא מציתה ולא מצית. :roll:

בכל אופן אני מקבל את החריגה הזאת אם זה מה שעושה לך טוב, אבל תבין שזה בא עם תג מחיר:

1. אתה תצטרך לשנות את תמונת הפרופיל בפייסבוק לתמונה שלך בבריכה, שלחיצה עליה תוביל לאלבום "אילת 2009 עם החבר'ה" ושם נוכל לראות תמונות של אנשים נוספים באותה בריכה ובאותה פוזה (עם חצי גוף עליון בחוץ, נשען על הדופן) ובסוף תמונה של כולכם ביחד באקט הומו-ארוטי שאומר "וואו איך אנחנו נהנים איש מחברת רעהו".

2. אתה תצטרך לקנות הל בשביל הקפה, גם אם אתה לא שותה קפה. עכשיו תתחיל. הקפה יהווה חלק גדול מהשיח היומי שלך, תוכל לדבר עליו שעות וכמעט בכל סיטואציה. היתרון הוא שמעתה כל קונפליקט שתיתקל בו בחיים יוכל להיפתר באמעצות שימוש מושכל במילים "אחי" "אפנק אותך" ו-"קפה". ככה זה עובד אצל האנשים האלה שהמצית שלהם היא נקבה.

3. אם תרצה לשלוח ידך בתחום מכני כגון שיפוץ או הרכבה של משהו, לא תוכל יותר ללכת לחנות ולקנות בורג ואום (OM). מעתה ימכרו לך רק בורג ואום (UM) והאום תהיה נקבה גם כן. זה לבד יכול להבטיח כשלון של כל פרוייקט, גם כזה שתוכנן על ידי פרופסור בטכניון.

4. אני מצטער לבשר לך את זה, אבל מישהו מחברי המשפחה שלך יצטרך לחלות במחלה כרונית. זה לא יפריע לו כ"כ ביומיום אבל כשתספר על זה לאחרים זה ישמע כאילו הוא על ערש דווי כבר עשרים שנה והביטוח הלאומי רק ממשיך לדפוק אותו.

5. כלל ראשון לקנית רכב, דירה, או כל השקעה רצינית נוספת שתעשה מעתה: המוכר צריך להיות "בן אדם ז-ה-ב". למרבה הצער זה אומר שהוא בד"כ ידפוק אותך עם סחורה גרועה במחיר מופקע, אבל איזה גבר אה?

6. את הסעיף הקודם תוכל ברוב המקרים לבדוק על כוס קפה. עם הל.

7. המשכורת שלך לעולם לא תגיע לחמש ספרות.

זה, על רגל אחת, קוד ההתנהגות של אנשים שהמצית שלהם היא נקבה.

שוב, אין לי בעיה ואני מקבל את זה אם זה מה שעושה לך טוב, אבל תחשוב אם אתה מוכן לסוויץ' הזה בחיים...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יותר מעניין לדעת למה יש בשפה העברית חלוקה לזכר ונקבה לחפצים דוממים. מה זה נותן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני אפתור לכם את בעית המצית/מצת.

מצית זה פועל בהווה: ״הוא מצית את היער״

מצת זה שם עצם זה מכשיר להדלקת אש.

שב״ש.

mind blown

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש להם תארים אקדמיים בכל מיני דברים, הם מבינים :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
היא פשוט התיישבה על משקל גוף ראשון/שלישי הווה נקבה, כמו יושבת, הולכת וכו'.

בבניין פעל יש תת חלוקה למשקל "פעל" (Pa el), למשל ישן ולא יושן, עמל ולא עומל ובטח עוד כמה שאני לא זוכר כרגע.

צורת הנקבה של המשקל הזה שונה מרוב השורשים שאנחנו מכירים, לכן אומרים ישנה, לא יושנת.

צומת זה שטח אפור, באג במטריקס. זו לא טעות מובהקת כמו מצית נקבה.

צומת זה שם עצם זכר (יחד עם גרב ועט, למי שתוהה). ד"א- הקרקר שפרסמת נקרא מציה, לא מצית, וברבים מציות.

יותר מעניין לדעת למה יש בשפה העברית חלוקה לזכר ונקבה לחפצים דוממים. מה זה נותן?

גם אני לא מבין, והכי מעצבן- שמות עצם שבשפה אחת הם זכר ובאחרת נקבה... :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

דריש - הרגת אותי :lol:

אתה יודע מה תמיד מציק לי? שאני יודע טוב מאוד שלו חברה שלי הייתה הולכת הבית, יושנת, לובשת מכנס קצר, עונדת שתי עגילי זהב ושותה מים קר - החיים שלי במדינה הזו היו הרבה יותר פשוטים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגי - שכחת שהיא משרתת תשע חודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...