Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רוב המגובבים מונעים משברון לב,

עכשיו צריך למצוא מישהו עם שברון ז' וליצור עימות.

סליחה, סליחה! תיקון:

כל המגובבים מונעים משברון לב ומשברון ז'.

אחרת לא היינו כאן.

אני לקראת סוף התזה בנושא שברון, סלחו לי על

הערבוב.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם מתכוונים בצורה מטפורית שלפרנקוס נשבר האיבר מהגיבוב או שנשבר פיזית ולכן אין באפשרותו לגובב?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש גם את האופציה שנשבר פיזית האיבר ומרוב הכאב אינו יכול לגובב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
גנבו רק את חבילת הקלונקס,

מקרה שהתרחש לפני איזה 30-40 שנה: פרצו לבית המרקחת של בית חולים גדול - אני חושב שמדובר באותי בית חולים שכובש כעת את הכותרות הכלכליות - וגנבו ממנו את מלאי הואליום. הגנבים נתפסו, אבל אז התברר לפקרליטות שיש להם בעיה להגיש כתב אישום חמור כלבבם: הגנבים לקחו רק את כדורי הואליום 5 מ"ג - ואלה אינם נחשבים סמים מסוכנים (רק 10 מג נחשבים לסמים).

ואם בחיפה עסקינן באותה תקופה סופר בה על אשה שנשאלה כיצד מתפרנסת המשפחה - והיא ענתה ללא היסוס "פריצה פה, פריצה שם...."

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז שוב פעם לא הלכתי לרופא, הייתי אמור לסיים משהו ב12 בסוף הוא נגמר ב17.

אם לא הגעתי לתור שלי מה יעשו לי ? זה יהיה חוצפה להתקשר לבקש תור למחר ? (מסתבר שאני צריך לרופא אחר באותה מרפאה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופני אתה ענק!

אני מבין שאף אחד לא יודע פה לא יודע אם פנסים זה עובר מכס או לא. גם גוגל לא עזר כלכך. לא נורא- נתחיל לחפור באתר משרד התחבורה מקווה ששם כתוב משהו.

פורסם

זה ברור... השאלה אם החרא הזה יתקע במכס או שלא יעבירו בכלל כי זה חלק בטיחותי או כל שקר אחר כלשהו.

פורסם

ראיתי היום יונדאי גטס גרסת 2 דלתות. הרכב אחרי תאונה כאשר דלת תא המטען נוגעת בגב המשענת של המושב הקדמי. אם מישהו ישב מאחורה, הוא בטח נמחץ למוות. פשוט מזעזע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תמונה אחת שווה אלף גבבה.

9emezuse.jpg

אז כן, ירדתי למדבר.

חופשת סמסטר, לא נעשה משהו?

כרגע באוהל ליד ים המלח.

אנלוגי, תסלח לי אם הפעם לא אגיע להר חריף? בספק אם הוא יברח לי.

בירה.

מדורה.

שעועית עם נקניק.

ים מראה.

חצובה.

חצי ירח.

נשיקות וגיבובים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

נשאלת השאלה מה עדיף, זין או לב במצב שבר, .

נשבר לי הזין משברון הלב ונשבר לי הלב מכל הפעמים שנשבר לי הזין.

הרי אם אינך שם זין, אתה מחוסן משברון לב, ואם הלב לא שם אז למה שישבר לך הזין?

אז זהו מחול מכושף שבו הזין מוביל את הלב, והלב מסתובב וסוחף עימו את הזין, שכרון חושים, אקסטזה, הקצב נשלט על ידי סימפוניית החיים, חלקי גוף נוספים לוקחים חלק בריקוד החיים, הידיים נמתחות מעלה, קדימה, לפעמים אוחזות ולפעמים רק מגששות באפילה, הרגליים מושפעות מכובד הראש והקיבה לפעמים מתיזה את כל תכולתה עם קצב המחול, הכבד כבד, והעיניים, העיניים משלות, משקרות למוח בכדי שהגוף יתמכר לשברים הקטנים, לכאב .

haters will hate

• תוכן חדש...