Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה מעולה!

מתכון???

http://www.shufersalblog.co.il/general/2202

בתיאבון.

אגב, לא חייבים ספריי שמן, אני פשוט הברשתי את הדפים, אותו אפקט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניטש- תודה על המתכון, גם אני רציתי.

מה רע בחיפה?

מה טוב בחיפה?

עיר די מגעילה, ברוב המקומות. אני לא אוהב ים, כך שזה מבוזבז עליי. עיר ישנה. אז כן, אין הרבה פקקים יחסית, והמחייה סבירה יותר מבמרכז, אבל עדיין עיר לא משהו.

הדבר היחיד שאני כן אוהב בחיפה זה את מסלולי הטיול בטבע. היערות. אחחח, היערות. מתגעגע, מזמן לא הייתי. צריך ללכת לטייל שוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אני אף פעם לא הבנתי את העניין של לשלוח את הגבר לישון בסלון - בבית משותף לשני הצדדים יש את אותה הזכות למיטה.

הפעמים היחידות ששלחתי אותו לשם זה היה כי הוא נחר בצורה בלתי הגיונית וממש רציתי לישון בשקט, ואף פעם לא בגלל ויכוח (למרות שלפעמים פשוט הייתי לוקחת את עצמי לסלון אז זה די מתחלק חצי חצי). לשמחתי לאחרונה הנחירות שלו פחתו או שנהיו יותר שקטות, אז מקסימום פעם ב.. הוא מקבל איזה נביחה באמצע הלילה להסתובב.

ולשאר הגיבוביישן -

יש סידורים אחרונים לקראת חתונת האחות, חבל שהם לוקחים ימבה זמן, אבל אין ברירה - בשביל יופי צריך לסבול - אז אני הולכת לשבת אצל הספר שלי מחר איזה 4 שעות. אוי חסוס.. אני הולכת לשבת אצלו 4 שעות!!!!! :idea: וגם אז יש לי לארגן את הזר, להיות אחראית על האלכוהול

הכי חשוב לא לשכוח לשתות מים. המון המון מים.

ולא לרצוח אף אחד בחתונה שלה. מאוד חשוב לא לרצוח אף אחד בחתונה שלה. גם לא לצעוק. ולא להרים גבות על אף אחד (יש לי מבט כזה שקשה שלא להבחין בו כשאני עצבנית).

Oh jesus how the fuck am I supposed to not get pissed off?!

פורסם (נערך)

נתחיל בבשורה הטובה, יש ביטוח שמשות.

אז אתמול הייתי בבית המרקחת ע"מ לחדש את מלאי הקלונקס שלי, הנחתי את החבילה על המושב הקדמי ושכחתי אותה שם ככה בלילה, היום בבוקר אני מגלה שפרצו לי לאוטו וגנבו רק את חבילת הקלונקס, לא נגעו ברדיודיסק, המגבר והסאב, לא ניסו להתניע את הרכב, שום דבר, רק הקלונקס

עכשיו אני צריך ללכת לרופאה ולשכנע אותה שבאמת גנבו לי את הקלונקס ע"מ לקבל מרשם חדש, נראה לי שאלך למשטרה להוציא אישור רק ע"מ שיהיה לי משהו להציג לה, כי היא לא פראיירית...

אני חושב שהייתי מעדיף כבר שיקחו את הסאב.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

רופני,

זה אפשרי, אבל דורש כבר סכום קצת יותר רציני (צריך לקנות 350-400 משתמשים ועוד פרוקסי).

הסכום הזה כבר כבד עליי (סטודנט תפרן, מה נעשה).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הופה, אני דורש תמלוגים!

כל אחד חושב שהוא יכול להשתמש בפנים הענוגות שלי בכל מקום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ג'ימס, עניין של טעם.

בנצי, מי חבר הפורום והיכן ממוקם בתמונה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...