Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב, היום מתחילים מוקדם. האם זה אומר שגומרים מוקדם? הממ, לא ממש.

שעות של גנבים, מזל שאתמול הייתי מפורק אחרי סופ״ש מופרע, כך שבשמונה כבר הייתי עמוק מתחת לפוך.

עריכה אחרונה על ידי אנלוגי

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ראשית, התחתנתי עם מישהי שלא מבשלת, למעט ב29 בפברואר אז כבר נחסכו המון בעיות.

שנית, לא הבנתי את הקטע של לשלוח את הגבר לישון בסלון או באוטו. אם לא עברת עבירה קשה במיוחד, למה מי היא, זה הבית הפרטי שלה והמיטה שלה? באמת נראה לי תקדים מסוכן לאפשר את זה.

אני עם ניטש, לא מבין את המנהג הזה.

בדיוק כמו שאני לא הייתי שולח את אישתי לישון באוטו או על הספה אני לא רואה שום סיבה שלה תהיי את הלגיטימציה לעשות זאת.

מאיפה הרעיון הדבילי הזה נולד בכלל?

זה מזכיר לי שחבר לעבודה פעם דיבר עם מישהי בדיבורית הרכב כאשר אישתו הייתה איתו ובסוף השיחה אמר לה "טוב, ביי מאמי", הוא ישן 3 לילות באוטו בגלל זה! מה אתה כלב!?

מזל שזאת הייתה C5, לפחות היה נוח.

כמובן שאני לא מבקר את חיי הזוגיות של הלוקואים, ולא מעוניין בפרטים, כל אחד יעשה מה שטוב לו, פשוט לא מבין את הלגיטימציה לתופעה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

:lol:

דונט בי סו סירייוס.

בנימה אחרת,

גיסי התקשר אלי לפני דקות, קם בבוקר, הלך לאוטו וגילה שאין אוטו.

מזדה 94...ראבק, אתם רואים רכב שבור, למה לגנוב?

רכב של 4000 ₪ ובשבילו זה היה הכל.

Gn'f'R

פורסם

בדיוק בגלל שהוא זול...אנשים קונים רכב זול ואז נזכרים שצריך גם לתחזק אותו מידי פעם. ועל הז*ן שלהם לשלם על חלק חדש ומקורי/חליפי. הולכים לשטחים ומסדרים בשליש מחיר ומאיפה מביאים את החלקים?

פורסם

נראה מעולה!

מתכון???

ראשית, התחתנתי עם מישהי שלא מבשלת, למעט ב29 בפברואר אז כבר נחסכו המון בעיות.

שנית, לא הבנתי את הקטע של לשלוח את הגבר לישון בסלון או באוטו. אם לא עברת עבירה קשה במיוחד, למה מי היא, זה הבית הפרטי שלה והמיטה שלה? באמת נראה לי תקדים מסוכן לאפשר את זה.

ולשיפור האווירה, אעשה מעשה בנצי ואשוויץ במה שהכנתי היום כי הזאתי לא מבשלת:

5ezy8a3u.jpg

פשטידת פילו עם בשר טחון וחצילים.

פורסם

חלקליק אתה יכול לסדר 300 לייקים תוך פחות מ24 שעות ?

נשאר עוד יום אחד לתחרות ואנחנו מאחורה, מישהו עוד לא נתן לייק ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לייק למה?

איזה בזבוז של בוקר, קמתי לבדיקות דם, עד שמצאתי חנייה, עד שהגיע התור שלי, אחרי הרבה ז*וני שכל של אתיופים ואנשים ששאלו אותי שאלות על מדפסות לעזאזל, האחות אומרת שפגה תוקף ההפניה ...בלאט.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחיפה יש אחלה נוף, אני דיי מחבב את העיר הזו למרות שהכבישים בה על הפנים ולא הייתי מוכן לגור שם. אולי במקומות החדשים יותר.

עשיתי הבוקר נסיעה דיי ארוכה במאזדה 3 החדשה והגעתי למסקנה שאיבזור יתר פשוט לא עושה לי את זה. צריך שיהיה גם אוטו.

כן, זה נחמד שיש לרכב שקעי USB, משענת יד, שליטה מההגה על דברים, מד סל"ד עם תצוגת לדים, כפתור להתנעה, וכל מיני שטויות שנראות טוב על עלון פרסומת, אבל במבחן המציאות זה פשוט לא זה.

עזבו כח, לא שיש שם עוצמה מטורפת אבל זה לא מה שמעניין אותי. אני עולה בעליות מפותלות ומרגיש שאני עומד על מסוע הנוסעים בשדה תעופה. יש תחושה כלשהי מההגה אבל זה יותר מזכיר לי את ההגה של logitech שהיה לי פעם, עם קפיץ שממרכז אותו אוטומטית. נותן קיק, מכירים את הצליל הזה כשמגבירים עוצמה בשואב אבק? אז זה מה שקורה. פתחתי את החלון, חשבתי שאולי השקיעו בבידוד ובגלל זה המנוע נשמע כמו מאורר כיס אבל זה מה שיש.

טוב נו, לפחות זה לא יורד לי מהמשכורת כל חודש, ובעל הרכב מרוצה שיש לו דיבורית BT מובנית, ככה הוא יכול לנהוג בבטחה.

כשהגעתי הביתה הייתי חייב לעשות סיבוב בגולף, שהיא הרבה פחות פרקטית ובטיחותית, הרבה יותר איטית ואין לה טכנולוגיית סקאי-אקטיב (אבל יש ספריי סקאי בבגאז') או כפתורים שמדליקים לדים בכל מיני מקומות. אבל מה? לפחות יש לה את הקטע הדפוק הזה שההגה נותן לך להרגיש עד כמה גרוע האספלט, ושכשאתה רוצה לשמור על מהירות בעליה, אתה צריך להוריד הילוך בעצמך. וכשהחלון פתוח ואתה נוסע ליד בטונדת הפרדה אתה שומע איך המנוע יונק אויר, ואיך האגזוז מפליץ גזים בקצב של מטוס קרב ממלחמת העולם השניה, וזה יותר כיף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תכל'ס, חוץ מהכל היא דיי בסדר. היתרון היחיד של חיפה לדעתי זה שהיא פחות נוראית למחייה מתל אביב (בכל הנוגע לחיי יומיום - מציאת חנייה, תנועה בכבישים, מחירים של דברים).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני מסכים לחלוטין.

ואני שמח לדווח שלאחר שנה וחצי של נישואים היה רק לילה אחד שלא ישנו במיטה, וזה כי שנינו נרדמנו בסלון.

אה וכמובן שמירות ומילואים וכאלה אבל זה לא נחשב, כי אשתי לא שלחה אותי למילואים ולא לשמירות (כשהייתי בקבע).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...