Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם אתה מדבר אליי, אני כבר כמעט 20 שנה אחרי הטירונות, בכל מקרה דיברתי על הגדוד, כל השירות.

לא יודע, פעם היו מלחמות שהיינו צריכים לנצח, היום...לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטירונות שלי, לפני 6 שנים, היו 3-4 בכל המחזור שלא עברו, שלחו אותם לתפקידים שגם בנות יכלו למלא...

איך לעזעזל טירון לא עובר בראור אני לא מבין, מה הבעיה לעשות 60 שכיבות ו60 כפיפות כשאתה כל היום גם ככה מתאמן על זה. שלא נדבר על 2 ק"מ ב9 דקות...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בטירונות שלי רוב האנשים עברו בראור. אך גם מי שלא עבר בראור ( ואפילו בוחן מסלול) המשיך הלאה כאילו עבר.

ספגטי, אני מחזור אחרון וממש לפני שחרור. המפ המשבח נמצא בפלוגה המבצעית ולא בטירונות.

מתוך שמונה רק אחד עבר. המפ קרא לו והביא לו חיבוק עם קריאות כל הכבוד.

לא סתם יש סטיגמה בשריון על חיילים שמנים :sly:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אף פעם לא עשיתי בראור ולא בוחן מסלול, לא שניסיתי אפילו, ועברתי טירונות של תותחנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ריצת 2000 (העלו את זה ל3000 אני חושב) כפיפות בטן ושכיבות סמיכה.

אני חוזר לישון.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כמו שרופני כתב. בעקרון זה פשוט אמור להיות מבחן שמוודא שאתה בכושר מינימלי בצבא... לא משהו רציני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כושר מינימלי :lol:

בחיים שלי לא הגעתי לרמת כושר גופני כזה שמאפשרת לעבור בוחן מסלול.

בתיכון, בשיעור ספורט כולם היו עושים ריצת 2000, הייתי הולך לפוצץ חזיזים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לאחי הקטן יש מיגרנות ועל זה הורידו לו פרופיל ל64.

ובו זמנית כשהוא סובל ממיגרנות ומבקש טיפול אומרים לו שאי אפשר לגלות את זה ולטפל בזה, נותן לי תחושה שפשוט סמכו עליו בצו ראשון שבאמת יש לו מיגרנות והורידו לו פרופיל בהתאם.

לא מתחייב על שום דבר אבל. כשהוא היה בצו ראשון אני הייתי לקראת סוף השירות שלי ולא הייתי כל כך מעורב במה שקרה פה אז יכול להיות שפספסתי כמה פרטים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...