Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מוזמן לקחת את 2 פריצות הדיסק שלי ולהנות מהכאב אבל גם מפרופיל 72 ועד 21 תלוי בכמה אתה מציק לצבא...וכמה אתה בוכה.

יש לך איזושהיא בעיה רפואית? ניתוח/ שבר ישן?

אם כן תוכל, אולי, להוריד על זה. אם אין אז רק מגרנות וגם אז צריך לדעת מה לומר ולספר את התחושות.

Spire יש המון סיבות לא לרצות פרופיל קרבי. או להיות ביחידה קרבית

פורסם

בטי בטי בם, נראית כמו כלב ים.

יצאה עם ריפתן, שנראה כמו ניבתן!

בטי בטי בם...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דני בתור הנדסאי אלק' אתה לא תהיה קרבי, מקסימום טכנאי שטח באיזה גדוד או משהו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הצעירים של היום רוצים דיסקים ישנים בזמן שאני עדיין אוסף תקליטים

אין על תקליטים - התחלתי בעצמי לאסוף שנה שעברה אחרי שקיבלתי במתנה פטיפון - כרגע אין לי יותר מדי, אבל יש אלה פיצג'רלד, ביטלס, פינק פלויד ואוזי אוסבורן - לאט לאט נרחיב את האוסף.

מסקנות הערב

מדורה זה כמו אישה.

גם מכינה אוכל וגם מספקת שעשוע אחר כך.

אתה יודע שכדי שאישה תספק לך שעשוע אתה צריך לשעשע אותה גם - כן? לפעמים אפילו אתה תצטרך להיות זה שמכין אוכל...

הגיבוב מציג: 101 דרכים להתעלל בגבר

יש הרבה יותר מ-101 ;)

אפריל הוא החודש שבו פגים לי התלושים מהעבודה ויש לי בהם עוד 2K שקלים ואפשר לקנות איתם או קניות בשופרסל או בגדים. אני לא אוהב לקנות בגדים. מבחינתי אפשר ללכת עם אותו המכנס חודש, לא מפריע לי, מטעמים חברתיים אני לא עושה זאת למרות שהחברים יודעים שיש את המכנס החום ה"זונה" , הוא להכול ותמיד אני משתמש בו (איזה מכנס מעולה, לא מתלכלך, לא מסריח, כאילו אתמול יצא מהכביסה - האמת שאני לא יודע מתי באמת הוא כובס לאחרונה , לדעתי לפני 2014).

לא רוצה לקנות בגדים, אבל כמו שאמרתי השמנתי קצת אז יש רק שלושה זוגות מכנסיים שעולים עלי (בתכלס ארבעה אבל אחד גדול עלי), אני מתנגד לקנות מכנסי שמן, זה אמור לדרבן אותי לרזות. אבל לצערי זה לא כך, קיימת בי תכונה ספק טוב ספק לא, אני לא שם זין על דעות של אחרים כלפי במיוחד לא בדברים כאלה כמו לבוש. אני רוצה להיכנס לשאר זוגות המכנסיים , אבל הכרס, אוי הכרס. לא משנה זאת לא הנקודה. הנקודה היא שאני כנראה אצתרך לקנות מכנסי שמנים כדי לנצל את הכסף, לא רוצה אבל אין מה לעשות. וחולצות ארוכות. וכול הבגדים שיש בחנויות קקה. אני יכול לחפור על אחד המכנסים האהובים עלי, שחור עם עמודות בלבן. אמא קנטה לי אותו לפני יותר מ4 שנים באיזה מקום לא ידוע, הוא עלה פחות מ50 שקלים ולדעתי עברתי בו כמה אלפי קילומטרים והוא נראה סבבה.

לא רוצה מכנסי שמנים, לא רוצה לקנות בגדים, לא רוצה לרוץ , לא רוצה להתאמן (לא כי אני עצלן, כי לא בא לי על התחרותיות הזאת ושצריך להרים יותר וצריך לשלם למישהו 300 שקל בחודש בשביל לבוא ולהרים מוט אולימפי שבור שיש סיכוי שתצטרך לחכות בשבילו). קחו ממני את השומנים העודפים האלה ועזבו אותי לנפשי, לדיכאון הקטן שתמיד נמצא על אש קטנה ומדי פעם מטפטפת עליו איזה טיפת שומן. מבנה גוף גדול (שונה מ'שמן' כי זאת לא הסיבה אלא התוצאה) + דיכאון + קיבעון אוראלי + נטיה להתמכרות + אלוהים יודע מה == אסון.

תזונה חשובה יותר מפעילות גופנית בשביל תהליך הרזיה - מניסיון אישי, רצוי שתפנה לתזונאי\ת קליני\ת להתאמת תפריט. בשלושת החודשים האחרונים ירדתי כבר 8 קילו בזכות התזונאי שלי והתפריט שהוא התאים לי. שתבין - הבעיה שלי היא שאני אוהבת לאכול, אני אוהבת אוכל טעים ויש לי תיאבון יותר מדי בריא. עדיין הצלחתי לסגל לעצמי הרגלים טובים ונשאר לי לרדת עוד 2 קילו עד שאני עובדת ל-maintenance mode.

פורסם
תזונה חשובה יותר מפעילות גופנית בשביל תהליך הרזיה - מניסיון אישי, רצוי שתפנה לתזונאי\ת קליני\ת להתאמת תפריט.

ידוע, עשיתי פליאו במשך תקופה לא קצרה, לשמור על תזונה זה קקה אבל זאת הדרך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
ידוע, עשיתי פליאו במשך תקופה לא קצרה, לשמור על תזונה זה קקה אבל זאת הדרך.

פליאו לאו דווקא מתאימה לך ולכן אמרתי תזונאי אישי שיקח בחשבון את הבעיות והרצונות שלך ויתאים לך תפריט אישי שאתה יכול לעבוד איתו ולחיות איתו. בעיקר גם חשובה ההשגחה כדי שבמידה ומשהו לא מתאים לך שתוכל להסתגל ולשנות בלי חשש.

ניסיתי פליאו בעצמי לתקופה אבל אני חייבת פחמימות. אני מרגישה גמורה בלעדיהן ובעיקר רעבה לאללה.

פורסם
פליאו לאו דווקא מתאימה לך ולכן אמרתי תזונאי אישי שיקח בחשבון את הבעיות והרצונות שלך ויתאים לך תפריט אישי שאתה יכול לעבוד איתו ולחיות איתו. בעיקר גם חשובה ההשגחה כדי שבמידה ומשהו לא מתאים לך שתוכל להסתגל ולשנות בלי חשש.

ניסיתי פליאו בעצמי לתקופה אבל אני חייבת פחמימות. אני מרגישה גמורה בלעדיהן ובעיקר רעבה לאללה.

בפליאו יש פחמימות, פשוט טבעיות וללא גלוטן (תפו"א, סלק, גזר וכדומה). מצד שני, יש אנשים שזה לא משביע אותם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דווקא פליאו נורא מתאימה לי, פשוט המצב הנפשי היה יותר טוב לפני שנתיים והיה לי כיף וקל יותר וזה היה אתגר.

חוץ מזה לא יעזור, התאוריה מאחורי זה הגיונית.

בואו לא נהפוך את זה לדיון על פליאו, מיותר לגמרי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני לא הופכת את זה לדיון - אני פשוט אומרת שאתה לאו דווקא בעל הכלים לדעת איזו תזונה מתאימה לך יותר ואיך היא משפיעה על הגוף שלך - בלי קשר על איזו דיאטה מדובר.

פורסם
אני שואל במידה ולא אמשיך ליד׳ ויהיה רק טכנאי

אם לא תרצה להיות קרבי אתה לא תהיה.

לא משאירים בקרבי אף אחד שלא רוצה להיות שם.

הבעיה היא שאז זורקים אותך לתפקידים טוחנים קצת פחות שהם לא על תקן קרבי כמו חימושניק או מש"ק שלישות שסוגרים שבתות בתדירות פחות גבוהה (1 ל-3 או 4, תלוי איפה אתה נופל).

אם אתה לא רוצה להיות קרבי עדיף שתסרב להתפנות בבקו"ם מאשר שתסרב כשכבר נכנסת לחייל שהיית מיועד עליו, אלא אם אתה כן רוצה להשאר במסגרת גדוד אך בתפקיד תומך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אם אתה משובץ לקרבי, עם פרופיל קרבי, ואתה מסרב להתפנות בבקו"ם לקרבי (בכללי, לא ליחידה מסוימת) - אתה תמצא את עצמך מהר מאוד מתחיל לספור דפוק בכלא, חבל.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...