Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך תמיד אני אומר לעצמי שאני קופץ לחבר אני ישאר חצי שעה ויחזור.

תמיד אני חוזר ב12 :)

הפעם הוחלף בית טרמוסטט ושמתי טרסמוסטט :)

אגב, צומת כנות, פצצצצצה ! סוף סוף כביש נורמאלי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם (נערך)

כן, פספסנו את ה 11111. מעניין מי היה הזוכה המאושר בהודעה הזו.

עריכה

זה הייתי אני!!!:smilecolr:bday::smilecolr

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

מזל טוב לוקו!

כבר 3 ימים שיש לי איזו דודא לבורקס פטריות... אתמול קפצתי למאפיה להביא אבל כבר נגמר להם... הייתי בטוח שבורקס רגיל יעביר את זה. זין. לא העביר היום קפצתי שוב וסופסוף אכלתי בורקס פטריות! מקווה שעכשיו זה יעבור

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

נעלמתי קצת כי עסוק ברכישת 50% שליטה מחבר.

מה פספסתי?

1) דיאטה- ניסיתי פעמיים דיאטת 17 יום והצלחתי להשחיל 4 קילו בשבועיים הראשונים. הבעחה שהדיאטה היא רצחנית כאשר אתה ללא פחמימות, סוכר ושמן. רק סלטים, עוף ויוגורט. העניין זה לתת לגוף סוג של סטירה וללמד אותו לשרוף שומן. אחרי ה-17 הראשונים שבהם אתה עצבני ולחוץ כמו נרקומן שחולם כל הזמן על מנת סוכר, אתה עובר לעוד סבב של 17 יום, רק שהפעם כן ניתן להתחיל לאכול קצת תפוח אדמה ואורז. לשלב ב' לא הגעתי בגלל אישתי שנשברה כבר פעמיים :-) אז היום ה-4 קילו חזרו והגוף מבסוט על רמות סוכר שהוא מקבל ;-)

2) דניקס- על תעשה טעות ותוותר על י"ד. אני כמוך רציתי לברוח אבל חבר שלי תפס אותי בש.ג! בפרוייקט אני התיאשתי ורצתי לעבר אותו ש.ג לעולם שבו היה לי יותר נוח. אותו חבר הפעם לא רק תפס אותי אלא התערב איתי על זה שאם אני עובר את הפרוייקט הוא קונה לי ויסקי איכותי (חבר אמת). עד היום אני מודה לו על זה שהוא משך אותי כל פעם לסיים. בכל מקרה לקרבי לא יקחו אותך אלא יציבו ביחידה בתור טכנאי. תראה אותי ואת מטריקס... (m3x..) ועוד כמה חבר'ה שי"ד תרם להם. י"ג לא שווה, לא רק מבחינת שסתם נשרפה שנה אלא גם מבחינת ידע ומציאת עבודה עתידית.

3) לוקו- לעולם לא תצעדי לבד, יחידת גיבוב אחת :-)

4) לגבי המפגש- מה נסגר? נפגשים בקסטינה ואז מגובביםנביחד לפתח תקווה?

עריכה אחרונה על ידי v.michael

החיים הם כמו....

פורסם
בורר טוב? הטחול זרק עליך מילה טובה? מישהו ישן עם הדגים בגללך היום?

מרוב ההתרגשות של חזרה לאחר העלמות של יומיים והשלמת החומר הגיבובי, הכפתור שיגןר נלחץ לאחר כמה מילים :-) נעשתה עריכה ;-)

החיים הם כמו....

פורסם

אתם מדברים על דיאטות וכאלה... בג'ודו אתה מתחרה עד קטגוריית משקל מסוימת אז כל הזמן צריך להקפיד לא להיות הרבה מעל.

בשנה שעברה ניסיתי להוריד לקטגורייה נמוכה יותר. לא עבד- בארץ רק מקום 3 ובחו"ל בכלל לא הלך. הייתי גמור מהמשקל החדש ובשביל אשכרה לתפקד באימונים הייתי חייב להיות באזור ה86-87 קילו כל הזמן. וככה יצא שהיו לי 2 תחרויות בהפרש של 3 ימים אחת מהשנייה ולשתיהן הייתי צריך לרדת ל81 קילו.

שתבינו בפעם הראושנה הורדתי אותם בהדרגה של שבוע. מ87.7 ל 81 קילו. התחרתי ובלילה כבר הייתי על המטוס לתחרות בצ'כיה. תוך יומיים הגעתי ל-87 ק"ג והייתי חייב לרדת, שוב, ל-81. סיוט! וזה סיוט שאני לא חוזר עליו. על הז*ן הקטגורייה הזו. עליתי ל90 וזהו! מרגיש מצויין עכשיו!

פורסם

בזמנו ההבדל בין קטגורית המשקל שלי באליפות הארץ בג'ודו הסתכם בהורדת התחתונים. :)

ת'כלס, מזל שעברתי לקיוקושין, שם אתה נשאר לבוש בתחרויות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מיכאל, הבעיה שאין לי חברים כאלה שיעזרו, הם סתם חארות שבסופו של דבר עם חברים שצריכים משהו.

בשיעור אני כן מנסה להיעזר באחרים אבל זה קשה כי אלה שאני נעזר בהם אני לא מכיר אותם כי הם מבית ספר אחר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מרוב ההתרגשות של חזרה לאחר העלמות של יומיים והשלמת החומר הגיבובי, הכפתור שיגור נלחץ לאחר כמה מילים :-) נעשתה עריכה ;-)

יומיים? אני בלחץ של עבודה ובחינות ואני מרגיש היעדרות של חודש.

אני אפילו לא מתאמץ להשלים חוסרים.

מתחדשת*

פורסם

עזוב אל תדבר על לבוש...הכניסו חוקים חדשים בנוגע לביגוד...עכשיו הוא צריך להיות כל כך ארוך שזה פשוט לא נוח...ועכשיו באמת נראה כמו איזה חלוק רחצה גס

פורסם
מזל טוב לוקו!

כבר 3 ימים שיש לי איזו דודא לבורקס פטריות... אתמול קפצתי למאפיה להביא אבל כבר נגמר להם... הייתי בטוח שבורקס רגיל יעביר את זה. זין. לא העביר היום קפצתי שוב וסופסוף אכלתי בורקס פטריות! מקווה שעכשיו זה יעבור

הנה לך סיפור שקרה לצערי במציאות.

הייתי בספרד אי שם בתחילת העשור הקודם. ברצלונה, למי שתוהה. מיץ התפוזים שלהם היה טעים, ונורא התחשק לי ביום האחרון שלי שם, לפני שאני חוזר הבייתה, לשתות קצת מיץ. אני והאישה מצאנו איזה סופר, קנינו מיץ, וכמה ממתקים מגניבים לגמרי שלא הכרתי.

כמובן שהשקית נשכחה במונית בדרך לנמל"ת.

טוב- הולכים לדיוטי המוזר שלהם (היה ערב חג המולד, אגב, הרוב היה סגור), ומחפשים בקבוק מיץ. אשכרה מצאתי. קונה, יוצא החוצה, פותח את הבקבוק, לוקח שלוק- ומגלה שזה מיץ אפרסקים, שנראה מאד מאד מאד דומה למיץ תפוזים, רק שלא יכלתי לקרוא מה היה כתוב על הבקבוק כי אני לא דובר ספרדית.

לוקח שלוק ומתבאס, לוקח שלוק ומתבאס...

במטוס כמובן שלא היה להם מיץ תפוזים. אבל היו להם פחיות קולה פיציות.

אבי אסף אותי ואת אשתי מהנמל, ושמע על הביאוס עם המיץ. אז בדרך חזרה לחיפה הוא עצר לנו באחת מהתחנות דלק, וקנה לי בקבוק.

שהיה פג תוקף.

את המיץ שלי השגתי בסוף רק יום אחרי שחזרתי לארץ, וקניתי בסופר. זה לא היה זה, ולא הוריד לי את הדודא למיץ ההוא בספרד.

אם ייצא לי לחזור לשם, הדבר הראשון שאני עושה זה לקנות בקבוק מיץ תפוזים, לשתות שלוק ולקלל את מרפי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

משרשור אחר:

אנשים שכותבים אודי במקום אאודי. מחרפן אותי.

להבהרת הנושא:

דני

• תוכן חדש...