Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא הופכת את זה לדיון - אני פשוט אומרת שאתה לאו דווקא בעל הכלים לדעת איזו תזונה מתאימה לך יותר ואיך היא משפיעה על הגוף שלך - בלי קשר על איזו דיאטה מדובר.

למה את חושבת ככה?

למה את חושבת שתזונאית שלמדה לחשוב בשבלונה נורא ספציפית תדע למצוא מה מתאים לי אישית (לעומת ניסוי וטעיה אישי שלי?)?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני לא חושבת שמקומי לשכנע אותך מה טוב ומה לא. גם אני עשיתי ניסוי ותהיה \ טעיה במשך מספר שנים עד שהחלטתי להפסיק להתברבר ולתת למישהו שמבין מה הוא עושה לכוון אותי, ועד עכשיו זה עבד יופי. מאז תחילת התהליך לבד כבר הורדתי 10 ק"ג ועם התזונאי הורדתי 8 ק"ג בשלושת החודשים האחרונים. אז זה הניסוי והטעיה שלי.

הנה לך לינק לתכניות הלימודים של התזונאים הקליניים בארץ -

http://www.fitlife.co.il/archives/794

פורסם

גיבוב שלא כהרגלי- נושא עבודה.

כמו שידוע לחלק מכם, אני עוסק במערכות טיהור וסינון מים. התחלתי לפני שנתיים, בינואר 2012.

אז בינואר 2012, רכשתי סחורה מספק שנשמע אמין מאד, ורציני. לשאלות שלי הוא ענה בצורה מקצועית, מה שלא נתקלתי בו אצל ספקים פוטנציאלים אחרים שדיברתי איתם. מאז למדתי שפשוט לא כדאי לי לעבוד עם הספק הזה- הוא אולי נשמע רציני, אבל הסחורה שלו שווה לטוסיק.

מערכות עם הברגות שנשברות, מיכלים שלא מחזיקים מעמד (לפעמים גם לא מים), מחברים שנשברים ביד, וכדומה.

טוב- היום, באיחור אופנתי, ניגשתי להחליף את המסננים במערכת שלי, שנרכשה ממנו כחלק מהסחורה.

מחבר אחד נשבר לי תוך כדי הברגה לתוך המסנן. מחבר מספק אחר נכנס בהצלחה במקומו. הכוסות של המערכת דולפות מעט אם מטים את המערכת על צידה, למרות שהכוסות נסגרו בצורה טובה וחזקה.

עד כאן, מילא. סביר, רק מציק קצת שלא הולך חלק.

לפני כחודשיים שמתי לב שהמיכל שלי כבר לא סוחב. אז עשיתי מה שכל אחד אחר היה עושה במקומי: הבאתי משאבת אופניים וניפחתי אותו. קצת, בהתחלה.

אחרי חודש, המצב היתדרדר. אז ניפחתי לו את הצורה של האמ-אמ-אמא שלו.

אז מה.

ממיכל של 4 ליטר אני מצליח להוציא פחות מכוס, לפני שאני מאבד את הלחץ. פחות מליטר. מיכל בן שנה וחצי בערך, כשאמור להחזיק בין 3-7 שנים. ו-3 זה המקרה הקיצוני שבו המיכל לא עבר ריקונים קבועים ולא קיבל יחס חם ואוהב. שנה וחצי.

עכשיו צריך למצוא ספק אחר שמחזיק מיכלים בגודל הזה. זה לא הגודל הסטנדרטי, אלא מיכל קטן. הרגילים הם של בין 8-10 ליטר.

לפחות דבר אחד טוב ייצא לי מהמיכל הישן: מיני-פורג' (FORGE) לחישול מתכת, שאני אבנה ממנו :twisted:

רבותיי, זו החשיבות של לרכוש מוצרים איכותיים. כשהבנתי שמהספק ההוא יהיו לי רק בעיות עם האיכות, עזבתי אותו והתחלתי לקנות סחורה איכותית בלבד. כבעל עסק, השנקל שאני חוסך על מערכת זולה לא שווים את האובדן של המוניטין, השעות המיותרות של לרוץ לתיקונים ולחזור ללקוחות שוב ושוב במסגרת האחריות, וכמובן את ספיגת העלויות הנלוות לסיפור הזה. אני בהחלט מעדיף לשלם יותר על סחורה איכותית, ולשמור על השם שלי. וגם שכשאני מחליף לעצמי מסננים, שהכל ילך חלק :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש סיכוי שלוקואישה מתחילה לחטוף אנשים מהגיבוב כדי לקבל בחזרה את לוקו שלה?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
יש סיכוי שלוקואישה מתחילה לחטוף אנשים מהגיבוב כדי לקבל בחזרה את לוקו שלה?

:shock2:

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אני שואל במידה ולא אמשיך ליד׳ ויהיה רק טכנאי

גם סיכוי קלוש ודומה שתיפול על גדודים וכו'.

רוב הסיכויים שתיפול לחושן בצריפין, עם י"ג או עם י"ד.

אגב רופיני אני אמנם עשיתי י"ד אבל בתוכנה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

להיות משק שלישות ולעשות מטבחים ושמירות כל השירות? עדיף להתמיין כבר מעכשיו למקום נורמלי יותר על ידי הורדת פרופיל או דרך אחרת אם יש לכם. להעביר שירות בגדודים כשאתה לא לוחם זה לא משהו שהייתי שואף אליו לפני הגיוס. ככה לפחות זה בגדוד שלי.

אגב, גם אני אף פעם לא עברתי בראור ובוחן מסלול :D

• תוכן חדש...