Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברחת לפחות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם ראשונה בחיים עשית משהו טוב, וגם על זה אתה מתלונן.

אחת כזאת שצריכה צומי 24/7 עדיף להעיף לקיבינימט ומהר. זה שהיא יותר מבוגרת ממך ומתנהגת כמו עמה בגיל ההתבגרות רק מדגיש כמה גרוע המצב שלה. מה אתה צריך את הצרה הזאת בחיים שלך? אין לך מה לעשות עם הזמן הפנוי שלך? אתה לא מעדיף להיות עם מישהי עצמאית שיש לה עוד תחומי עניין בעולם חוץ מצ'אט בפייסבוק ולקבל צומי מגברים חרמנים? אתה צריך בחורה שיודעת להעסיק את עצמה כשאתה עובד/ישן/מבלה עם חברים/משפץ גיר ומחליף משולשים בקורולה ולא מעיקה לך על הבריאות בכל פעם שבא לך לעשות משהו שונה מלהקשיב לחירטוטים שלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

הקטע שהיא עכשיו אומרת שהיא לא רוצה שום גבר בחיים שלה וטוב לה כרגע ככה להתעסק בעצמה.(ברור לי שזה קצת חרטה וקצת אמת ביחד).

בקיצור כרגע אני לא בעמדה של "לא רוצה לדבר איתך ואני מסננת אותך" אלא בדיוק להפך, אבל עושה רושם שהיא נעולה ואני לא רוצה לחפור יותר מדי ולהציק.

SLOW, הבעיה היא שהיא באמת יפהפייה , וביחס לכל המחזרים שלה היא בחרה דווקא בך, זה מראה על אופי כלשהו שיש לי כנראה מבלי להשתחצן ופקששתי את זה.

אבל לגבי היחס והצומי, כנראה שאתה צודק, זה די מוגזם אבל עדיין הייתי שמח לנסות רק כדי לסמן V שניסינו.

לגבי הקורולה, מי מתנדב לעזור לי בטיימינג ?:oops:

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אושריקו, 2 דברים-

1) עדיין לא נפגשתם=אתם בכלל לא מכירים, מעבר לשיגולי מוח בפייסבוק שאולי מרגיש לך שיש להם משמעות אבל ניוזפלאש- פייסבוק זה (עדיין) לא המציאות.

2) בחרה בך על פני כל העמים? איך אתה יודע? ראית את כל הצ'אטים הפרטיים שלה בפייסבוק? נשמע שהיא נהנית מהצומי ולא נראה לי שתהיה לה בעיה כלשהי לפלרטט עם עוד 20 במקביל בשביל לקבל צומי, אחרי הכל ראה סעיף 1 - פייסבוק זה לא המציאות ואין לה שום מניעה (מוסרית או בכלל) למקבל צ'אטים.

פורסם

לגבי 1- אתה צודק, אבל אל תשכח שבמשך חודש אנחנו בקשר אינטיסניבי מאוד וכן דיברתי איתה גם מדי פעם בטלפון.

לגבי סעיף 2- היא הראתה לי שיחות והתעקשה שאני היחיד שמעניין אותה, ובשיחות גם כתבה שיש לה מישהו כרגע.

אני לא טיפש ולא טמבל ולא תמים אבל במקרה הזה יכול להגיד לכם בפה מלא שכן היא "התמסרה" לי, ולא ניצלתי את זה.

היינו מפלרטטים מלא מלא ובוא נגיד ככה " היא הייתה מתעוררת" לא מעט פעמים.

ואני כמו אידיוט , לא ניצלתי את זה בזמן.

"יש הרבה גברים, אבל כולם טיפשים ואין לי עניין, אתה מעניין אותי".

פשוט הזוי.

פורסם
פייסבוק זה (עדיין) לא המציאות

טוב שכך.

אם אתה הופך את החרא הזה למציאות שלך, זה מסוגל להרוס לך את החיים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא, כדי שיבכו איתו

• תוכן חדש...