Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חלקי פנים זה תלוי מה אוכלים. כבד למשל זה גועל נפש.

אבל מח מטוגן זה פצצה ושקדי עגל זה פצצה.

ריאות של בקר זו אחת המנות אם יודעים איך לבשל את זה, אותו דבר עם לב או לשון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המגעילים הקטנים סיימו הכל והתקשרו לסבתא, לשאול אם יש מצב שהיא מכינה להם גם.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

רחמנות.

על ההורים.

אני מניח שזאת לא המזימה הנכלולית הראשונה של הדרדקים התככניים... לבי איתך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
גם לאוכל של מבוגרים יש תת קבוצה לחובבי הביזאר:

רגל קרושה

כן, אצל יוצאי חבר העמים זה מאכל חגיגי שאוכלים אותו בנוביי גוד יחד עם סלט אוליבייה ושובה.

דבר שהוא תוקפני לכל החושים האמת (לגבי הטעם לא יודע ולא רוצה לדעת, מספיק יש לי טראומה מהמראה והריח). אם מבשלים את זה בבית, זה גם מסריח את כל הבית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה נכון שיש דבר כזה אוכל של אנשים מבוגרים?

ז"א, דברים שמתחילים לאהוב רק מגיל מסויים.

לדוגמא בגיל 30 התחלתי לשתות סודה, ועכשיו (אני בן 34) משום מה התחלתי לאהוב את הטעם של קוטג'. פעם לא סבלתי את הדברים האלה, עכשיו הם התחילו לבוא לי בטוב.

כל עוד לא התחלת להסתובב עם כובע של "שיווק השיקמה" מצבך טוב.

אני כנראה נולדתי זקן, אני אוהב חציל מטוגן, כבד ואשכולית אדומה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

ומעיל דובון צבאי גם ב35 מעלות חום.

אשכולית אדומה זה אחד הדברים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מעדיף אשכולית אדומה על תפוז בכל הזדמנות. זה ככל הנראה אומר שהמנוי להליכון ב"יד שרה" קרוב מאי פעם.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

הם מביאים בלי מנוי.

אני ביררתי.

פורסם

אשכולית אדומה - מהמיצים היותר טעימים. ויש הטוענים שגם מהיותר בריאים.

חציל מטוגן בטחינה - מטעם אמיתי. אפילו אם אתה לא מרוקאי.

כבד - פעם אהבתי. היום לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אשכולית אדומה זה להיט, חשבתי שקונצנזוס?

והזכרתם לי לשון וקורקבנים שאני ממש מתעב (אין לי בעיה עם לבבות וכבד, לא טעמתי מוח וריאות ואני בספק אם אטעם)

פורסם (נערך)
חציל מטוגן בטחינה - מטעם אמיתי. אפילו אם אתה לא מרוקאי.

אפוי יותר לטעמי.

עם טחינה זה קצת לא חכמה, כי טחינה זה מאכל אלים, שהופך כל דבר לטעים הרבה יותר. כל דבר שסביר לשים עליו טחינה.

פירות ים, בואו נדבר על זה רגע:

שרימפס - סבבה, לא עפתי.

קלאמרי - טעים פלוס כשהוא מטוגן בבלילה. פחות התחברתי לצורות אחרות.

לובסטר - אוברייטד בטירוף. אכלתי אחד שרק יצא מהמים (ולא אקווריום) במסעדה בארה"ב ופשוט לא עפתי.

סרטנים - אחד הבשרים היותר טעימים שיש לים להציע. crab cakes עם רוטב טרטר זה דבר אלוהי. בארץ אין לי כוח להתעסק, אז אני לא מכין, אבל כשאכלתי כאלו בחו"ל לא הפסקתי לחשב עליהן שבוע.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי בטוח שלובסטר זה סרטן?

שרימפס אני אוהב, קלמרי יכול להיות טעים אבל לפעמים הוא צמיגי ומגעיל, כמו ללעוס עורלה של דרדס.

פורסם
אפוי יותר לטעמי.

עם טחינה זה קצת לא חכמה, כי טחינה זה מאכל אלים, שהופך כל דבר לטעים הרבה יותר. כל דבר שסביר לשים עליו טחינה.

פירות ים, בואו נדבר על זה רגע:

שרימפס - סבבה, לא עפתי.

קלאמרי - טעים פלוס כשהוא מטוגן בבלילה. פחות התחברתי לצורות אחרות.

לובסטר - אוברייטד בטירוף. אכלתי אחד שרק יצא מהמים (ולא אקווריום) במסעדה בארה"ב ופשוט לא עפתי.

סרטנים - אחד הבשרים היותר טעימים שיש לים להציע. crab cakes עם רוטב טרטר זה דבר אלוהי. בארץ אין לי כוח להתעסק, אז אני לא מכין, אבל כשאכלתי כאלו בחו"ל לא הפסקתי לחשב עליהן שבוע.

אני לא אוהב Crab יותר מדי, מכל פירות הים אני הכי אוהב צדפות.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחרי שנים של שמירת כשרות טעמתי פירות ים וקציצות סרטנים ובאמת לא הבנתי על מה כל המהומה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זו קונספירציה של בוב ספוג

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

פירות ים זה מסוג הדברים שהם או הצלחה ענקית או נפילה.

צריך לאכול במקום שיודע מה הוא עושה ועובד רק עם סחורה טרייה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...