Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שמוזר כאן זה שאתה גולש בקארס פורום בנייד במקום להשתמש באפליקציה של הtapatalk

או לחלופין תופעות לוואי של שימוש יתר בפורום...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מה שמוזר כאן זה שאתה גולש בקארס פורום בנייד במקום להשתמש באפליקציה של הtapatalk

או לחלופין תופעות לוואי של שימוש יתר בפורום...

לא אוהב להשתמש בtapatalk או שאר תוכנות הפורומים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חן , למה שמות מפוצצים. לא מספיק בנגו הודי?

https://he.m.wikipedia.org/wiki/בולבול_טרנג

לא.

לפני כמה חודשים, כשארזתי את הבית לקראת שיפוץ, מצאתי את הקלטות שלה (של אהובה עוזרי) עוד מימי הסדיר.

מרוב דיכאון אתה הופך לשמח.:lol:

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
דבר אחד זה למצוא קלטות,

הרבה יותר מסובך זה למצוא טייפ שעובד תקין.

איביי?

או לחילופין, חנות חשמל/טכנאי טלוויזיות שכונתיים.

בכללי, אני זוכר שהדברים האלה התקלקלו די הרבה, בעיקר הלכו להם רצועות גומי למיניהן.

ברוך שפטרנו, יחד עם קרבורטור ודיסטריביוטור, ועוד תועבה טכנולוגית שהלכה לעולמה בשנות ה80-90.

ואל תגידו לי שזה עובד יותר טוב ממה שהחליף אותו, כי זה לא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה עבד רע, אבל זה היה זול, זמין וניתן לשימוש חוזר (הקלטות מהרדיו או מתקליטים).

ציוד חובה היה עיפרון ולק לציפורניים - הראשון כדי לגלול את הסרט במידה ונקרע והשני להדביק אותו.

באותה הזדמנות נברך גם על מותם המאוחר מידי של סרטי הצילום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טייפ זה דבר מסריח במיוחד. כשהייתי ילד היה לי ווקמן ושמעתי בו קלטות כשהייתי שוכב לישון. פעם אחת הייתי חצי רדום ופתאום השיר ששמעתי נשמע כאילו שדים שרים אותו בהילוך איטי והמוזיקה צורמת בצלילים נמוכים. התברר שהסוללות היו חלשות והקלטת הסתובבה לאט, מה שגרם לזה להישמע ככה.

דיסטריבוטור זה דווקא טוב. ברכבים פשוטים בלי יומרות טכנולוגיות הרבה יותר פשוט וזול לסדר אותו והתקלות בד"כ נפתרות בניגוב מים/ החלפת רוטור שלוקחת 5 שניות. לעומת אם המחשב הצתה נדפק, אין מה לעשות חוץ מלהחליף וזה בד"כ סכום של 4 ספרות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

והקרבורטור הוחלף בעיקר מסיבות של זיהום אוויר ולא אמינות. נכון שדרש כיוונים וניקיון מדי פעם אבל בעקרון עובד מעולה. וחוץ מזה איך אפשר להתכופף מעל מכסה המנוע למשוך את הידית של הגז ולהנות מהעליה בטורים עם מנוע הזרקה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי אפשר, יש מצערת עם כבל והזרקה.

פורסם
חוץ מזה איך אפשר להתכופף מעל מכסה המנוע למשוך את הידית של הגז ולהנות מהעליה בטורים עם מנוע הזרקה.

אפשר.

חוץ מזה, מתי כבר הולך מחשב הזרקה, אולי ברכב בן 20+.

לפחות אותו מחשב הזרקה יודע לכוון את ההצתה לבד, (ככה שאין קירטועים ואין צילצולים מהמנוע, גם אם תדלקת בדלק מהול) ויודע להתריע על תקלות המערכת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחשב הזרקה הולך אם נכנס בו מים. ככה סתם, יכול להחזיק הרבה יותר מקרבורטור שמצריך פירוק ושיפוץ וכיוונים. למצוא קיט שיפוץ לקרבורטור עם דיזות ומחטים וכל השטויות האלה זה מעצבן ויקר ואם יש לך קרבורטור משוכלל עם כל מיני מערכות וואקום ששולטות על הפרפרים אז בכלל.

היופי זה כשמחשב הזרקה הולך, זו הזדמנות לקנות אחד משופר.

• תוכן חדש...