Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מלצרות זה חרא.

לך לעבוד בקטיף, יותר כיף.

אני ירושלמי, הקטיף היחידי זה העציץ של השכנה.

תקים דוכן ותמכור ג'חנון בשבת, ביצה קשה תוספת2 שקלים.

הבעיה שאני לא יודע להכין, ואני משתדל לא להכניס לפה ג'חנון תעשיתי, זה דבר קדוש, רק עבודת יד.

רועי מה עם המוסך?

חשבתי שהתחלת ביונדאי או משהו בתלפיות.

לפני החופש הגדול עשו לי קטע לא יפה, בכל מקה עבדתי במוסך בחולון בחופש הגדול. הפסקת כששברת את היד?

ג'חנון בצמתים? רק תימנים יכולים לחשוב על כזה רעיון, לסרסר את האוכל שלהם.

למכור מזון בישראל זה אחד הדברים הכי מייגעים ולא רווחיים שיש, במיוחד כשעושים את זה חוקי.

בתור נער הייתי בודק כל מה שמציעים לי והולך למקום שעושים בו הכי פחות ומקבלים הכי הרבה ביחס להשקעה.

למשל הילדים שאורזים מוצרים בסופר, זה הכי קל בעולם ורוב האנשים מעדיפים שלךא תיגע להם בקניות בכלל, אז אתה כל היום עומד שם ומקבל כסף.

אם אתה רוצה לעשות כושר ולהרוויח כסף, לך לחלוקת פלאיירים בדלתות. שמה מקבלים בונוס לפי הספק.

מלצר זה משהו שמצריך יכולות של שחקן. יכול לבוא לך איזה לקוח שיתנהג אליך כאילו אתה עבד מסריח, אבל אתה חייב להיות נחמד אליו כל הזמן.

אז נראה לי אני אתחיל לברר בסופרים, תודה לכולם!

עריכה:

אברג'יל, הציטוט לא יצא טוב, הם עשו לי קטע לא יפה בחופש הגדול, וקרעתי גיד,

אז עבדתי במוסך בחולון.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר למכור ג'חנון בצומת עם רעל עכברים.

אחרי שאנשים יתחילו למות באותו אזור ותיפתח חקירה, עוברים לצומת אחרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כדי שיתחילו למות, צריך רעל אנשים, לא רעל עכברים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רעל עכברים פוגע בפוריות, זה מספיק טוב.

פורסם

אז קיבלתי בשבוע שעבר את הרכב החדש (פיג'ו 208 לבנה) ואחרי שבוע מלא בטפטופים מעצבנים (שמנקים את האבק מהאויר ישר על הרכב) הגיע הזמן לשטוף.

מחר אקפוץ לקנות ציוד מתאים, הבעייה היא שאני לא יודע מה.

אני יודע שיש פה כמה חבר'ה שחזקים בתחום- צריך את עזרתכם.

אילו מגבות לקנות?

איזה סבון ניקוי לקנות?

האם לקנות אחד שמכיל גם ווקס?

האם יש את זה באוטודיפו? (דקה נסיעה מהבית שלי) או שמא עלי להרחיק עד חולון אל אוטוסטור בשביל לרכוש הכל.

לקנות גם onr?

נראה לי שאתחיל בזה ובהמשך אוסיף גם אוטם. ניסיתי ליצור קשר עם דיטיילר מסויים אך בינתיים הוא לא ענה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש אובך ביום שני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חשבתי שכל מהות הגיבוב היא תהיות שפשופים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני שטפתי את האוטו פעמיים מאז שקניתי אותו.

פורסם

רק בגלל הדיטיילינג שעשית לגולף הישנה שלך נהייתי מודע לתחום ולהבדלים שזה עושה.

אני תולה את האשמה בך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני רוצה לעשות דיטיילינג באותו מקום, אבל קודם אני צריך למצוא כנף ימנית בצבע לבן, שיהיה מושלם. הכנף שיש עכשיו יש בד דנט מעצבן.

פורסם

אז אני עדיין לא הגעתי לשם (בעיקר שאני לא יודע מה מומלץ לשמירה על צבע של רכב חדש וגם בגלל שאני לא יודע מה העלויות).

כרגע אני בעיקר מברר על דברים שאני יכול לעשות לבד כמו שצריך (מתחיל משטיפה חיצונית טובה עם הציוד המתאים ואמשיך משם. אולי לווקס, עוד לא ביררתי)

• תוכן חדש...