Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן מחזירים על כל יום. לפעמים זה יוצא מעולה אם למשל אתה נוסע למילואים של 5 ימים, אבל לא חוזר הבייתה כל יום אלא ישן בבסיס, יוצא שאתה מקבל סכום רציני שלפחות במקרה שלי, יכול לכסות מיכל דלק שלם ואך יותר. נדיר, אך קורה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום הגיעה מישהי מהשלישות, הבאתי לה את הקבלות והיא נתנה לי דף עם שוברים שיספיק עד הסוף, אבל עדיין אני אצטרך לקנות כרטיס אחד מכספי בגלל שאגד האלה מקבלים רק שוברים מיוחדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לישון בבסיס? אין סיכוי,מצידי שיילך לי טנק כל יום - אין כמו המיטה בבית ;)

במלחמת לבנון 2 הייתי מגיע לבסיס ב8בבוקר,וחוזר הביתה ב1-2 לפנות בוקר (היו גם פעמים של 4-5 לפנות בוקר)

ככה זה לספק מזון וסחורות לגזרה עם 25K חיילים :)

גוסט\מורזי - יש מפגש דיטיילינג בקרוב במקרה \ תכנונים?

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני מנסה לארגן משהו, אבל אני רוצה להעלות את הרמה עוד יותר הפעם. אני רוצה לארגן משהו ענק. מקווה שזה ייצא לפועל. כרגע הסיכויים 50/50.

לא מפריע לי לישון בבסיס. תלוי מי נמצא איתי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ענק לא נשמע טוב,הרבה לוגיסטיקה,כל מיני שיגידו שבאים ויבריזו מסיבות כאלו ואחרות,שלא לדבר שתהיה צריך להיות סוג של גננת ולפקח שהכל תקין באיזור..

אבל זו רק דעתי,אני אשתדל להגיע בכל מקרה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חברים ומנהלים יקרים,

עליכם להפנים שחברי הפורום בנצי והקטר כבר לא פעילים בפורום באותה מידה כמו בעבר לכן כול כותרת שבה מופיע השם בנצי או הקטר מרמזת על התחנפות.:wink:

ישנם חברים חדשים בפורום שהינם יודעים מי זה בנצי או הקטר לכן הגיע הזמן להמשיך הלאה או במילים אחרות שחררו...

איזה כייף לי :)

פורסם
ענק לא נשמע טוב,הרבה לוגיסטיקה,כל מיני שיגידו שבאים ויבריזו מסיבות כאלו ואחרות,שלא לדבר שתהיה צריך להיות סוג של גננת ולפקח שהכל תקין באיזור..

אבל זו רק דעתי,אני אשתדל להגיע בכל מקרה.

אחרי הפעם האחרונה שנפגשנו היה עוד מפגש דיטיילינג בצפון, הוא היה גדול יותר מהראשון והכל עבר תקין בלי כאבי ראש. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?526509-%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%99-31-5-14-%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%A9%D7%91%D7%AA&highlight=%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9+%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92+%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אכן מחזירים על כל יום. לפעמים זה יוצא מעולה אם למשל אתה נוסע למילואים של 5 ימים, אבל לא חוזר הבייתה כל יום אלא ישן בבסיס, יוצא שאתה מקבל סכום רציני שלפחות במקרה שלי, יכול לכסות מיכל דלק שלם ואך יותר. נדיר, אך קורה.

באמת מקבלים על כל יום גם אם אתה לא אמור לחזור כל יום? (כלומר זה תרגיל "סגור" בהגדרה)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז אני הולך לקבל חתיכת החזר, חודש הבא יש לי תרגיל 5 ימים ואני בא מבית שמש עד ליד הכנרת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
חברים ומנהלים יקרים,

עליכם להפנים שחברי הפורום בנצי והקטר כבר לא פעילים בפורום באותה מידה כמו בעבר לכן כול כותרת שבה מופיע השם בנצי או הקטר מרמזת על התחנפות.:wink:

ישנם חברים חדשים בפורום שהינם יודעים מי זה בנצי או הקטר לכן הגיע הזמן להמשיך הלאה או במילים אחרות שחררו...

למה אתה בוכה? אנחנו פעילים מאוד בפורום. פשוט עם שמות משתמש חדשים.

69f10c98548f7a6c9ad15b945ec3f743.jpg

haters will hate

• תוכן חדש...