Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה לכם ולגברים? אתם גם ככה עם הגב אליהם בתנוחת כיפוף רוב הזמן

אני מבין שכל אחד מדבר מנסיונו האישי?:wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום אני ביום גיבוש/כיף של החברה, צריך למסות גם את זה?

על הפרק משחקי קבוצות, לייזר טאג, ואוכל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני שונא שטויות כאלה.

עדיף שיתנו יום חופש ושכל אחד יעשה מה שבא לו.

פורסם (נערך)

תשלח את אחד מהמטוסים הפרטיים שלך. קמצן.

BLACK JOKER, הזכרת לי משהו שאבא שלי סיפר לי, למרות שזה דומה אבל שונה.

פעם הוא הכין "ג'וינט" עם חרא של פרה (אמת לחלוטין), והביא לחברים שלו. הם עישנו את זה, ואמרו לו "תשמע החומר הזה... משהו לא מהעולם הזה". אז ככה זה פה במדינה, אתה צודק. כשמביאים לאזרחים משהו בחינם, הוא טוב להם, גם אם זה חרא.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין כזה דבר חינם, תמיד נותנים משהו בתמורה. אוכל חינם ביום גיבוש? הקאצ' זה שצריך לבוא לזה ולסבול את כולם.

פורסם
אוכל חינם ביום גיבוש? הקאצ' זה שצריך לבוא לזה ולסבול את כולם.

יש """"""יום גיבוש"""""" (כול כך הרבה גרשיים כי זה לא באמת יום גיבוש, חוגגים למנכ"ל יומולדת) שמכריחים לבוא עליו. היום שאלו אותי אם אני בא, עניתי "כאילו יש לי ברירה" ואז כולם התעצבנו עלי. הרי אף אחד לא באמת רוצה לבוא...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כשהייתי צריך ללכת ליום גיבוש (קיאקים באיזה חור בצפון) הלכתי למנהל ואמרתי לו שאני צריך יום חופש ביום הזה. כשהוא שאל למה דווקא על יום הגיבוש, עניתי שאני לא רוצה לפגוע בהספק שלי בעבודה אז אני מעדיף להיות בחופש ביום שממילא לא עובדים בו.

אני לא מבין למה ימי הגיבוש האלה טובים. אם יש אנשים שאתה לא סובל אבל מצליח לעבוד איתם, אחרי יום גיבוש אתה מתחיל לשנוא אותם עוד יותר.

למה לקלקל קשרי עבודה טובים? אם כולם עושים את העבודה שלהם בצוותים וביחידים כמו שצריך למה זה טוב כל השטויות האלה? זה לא פרס, זה עונש. אף אחד לא שאל אותי אם מתחשק לי לצאת לסחנה בשיא החום עם חבורת אנשים שחוץ מעבודה אין לי שום קשר אליהם. בדרך כלל השטויות האלה נגמרות אחרי השעות של יום העבודה אבל לא משלמים שעות נוספות. זה סתם בזבוז של יום.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

יש! שטיפה חינם לאוטו! גשם גשם משמיים, כל היום(טוב, 10 דקות בלילה) טיפות המים..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

סוף סוף קצת גשם באמת,שלא ייגמר לעולם..

אני לא מבין למה ימי הגיבוש האלה טובים.

לכלום ושום דבר,פשוט ככה.

יש """"""יום גיבוש"""""" (כול כך הרבה גרשיים כי זה לא באמת יום גיבוש, חוגגים למנכ"ל יומולדת) שמכריחים לבוא עליו. היום שאלו אותי אם אני בא, עניתי "כאילו יש לי ברירה" ואז כולם התעצבנו עלי. הרי אף אחד לא באמת רוצה לבוא...

באמת אין לך ברירה,והתעצבנו עליך כי ביטאת בקול את מה שהם מרגישים בפנים אבל מפחדים להוציא..טיפוסים שכאלה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...