Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפוחיז, אתה לא חיית בתקופה שלפני רבין, ולא מבין את הנזקים שגרם שמיר. ד"א, נתנהיו ממשיך את דרכו של שמיר, אבל גורם נזקים הרבה יתר גדולים.

ולזכות ממשלות רבין עוד הרבה דברים חיוביים בתחומים האזרחיים, כנראה הממשלה האחרונה שראתה את תפקידה במתן שירותים לציבור ולא בקיצוצם והפרטתם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תפוחיז, אתה לא חיית בתקופה שלפני רבין, ולא מבין את הנזקים שגרם שמיר. ד"א, נתנהיו ממשיך את דרכו של שמיר, אבל גורם נזקים הרבה יתר גדולים.

ולזכות ממשלות רבין עוד הרבה דברים חיוביים בתחומים האזרחיים, כנראה הממשלה האחרונה שראתה את תפקידה במתן שירותים לציבור ולא בקיצוצם והפרטתם.

הייתי ילד...

אני אישית הצבעתי לבנט.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הייתי ילד...

אני אישית הצבעתי לבנט.

למה קנס וכלא? כל שבוע שורפים את הדגל באיזו הפגנה ולא עושים כלום אבל על כזו שטות להעניש?

ומה לך ולליצן הזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
אין שום דבר שמצדיק רצח.

אבל הבן אדם היה מטומטם עם תעודות.

שום דבר אינו מצדיק רצח - זה נכון.

מטומטם עם תעודות - לא בטוח, אבל עשה מספיק נזק בתחום הבטחון.

אני כן חייתי בתקופה שלפני רבין (וגם אם ידידנו לא - אז מה?) - אז גם אני חושב שרבין עשה מספיק נזקים, אפילו יותר משמיר, ואת זה אנחנו אוכלים עד עצם היום הזה ממש.

חוץ מזה - מתאים לי יותר "מורשת מנחם בגין". למה בעצם לא ?

מה, לא מגיע לו ?!

וחלאס עם הטררם של מורשת רבין (עם כל הכבוד - הרבה חורבן הוא השאיר לנו. הרבה פיגועים באו בעקבות המדיניות הרופסת שלו). כל רוה"מ פה רצה שיהיה טוב. לא רואה את זה אחרת (הצליח או לא - זו שאלה אחרת)

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם
למה קנס וכלא? כל שבוע שורפים את הדגל באיזו הפגנה ולא עושים כלום אבל על כזו שטות להעניש?

ומה לך ולליצן הזה?

כדי לייצר הרתאה ממעשים מסוג זה.

ליצן או לא אני לא מצאתי אף אחד יותר טוב להצביע לו.

את ביבי מיצינו,הוא לא עושה שום דבר-לטוב ולרע.

וכל מי שנמצא שמאלה ממנו מחזיק בדעות פוליטיות-כלכליות שאני(וההגיון הבריא) לא מתחבר אליהן.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לא להכניס פה פוליטיקה!

דניקס, היית מרים צלצול י'לא מתבייש!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להוריד גושים על הדגל זה לא פוליטיקה, זה הומור.

פורסם

בשילוב עם פרסום באינטרנט הייתי מגדיר את זה כאי שפיות

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
הצבעתי לבנט.

יש לו חיוך של פדופיל

Naftaly-Benet_5056-RM1.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אותי זה דווקא מאוד הכעיס, ואני לא מהפטריוטים.

היא אזרחית מדינת ישראל, לא? אם כך הדבר, תראו לי במדינות אחרות אם היו נותנים לזה לעבור לסדר היום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

וגם מעשה פלילי ולכן זה ממש לא משנה אם זה מצחיק או לא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נכון, זה פלילי. אבל למה לא משנה, החוק זה ערך עליון בשבילך?

את הדגל שורפים לא מעט בכל מיני הפגנות פה בארץ וזה לא מקבל חשיפה כמו שהשטות הזאת קיבלה. מעניין מה היה קורה אם במקום דגל המדינה זה היה איזה סמל דת.

אותי זה דווקא מאוד הכעיס, ואני לא מהפטריוטים.

אבל זה מה שהיא ניסתה לעשות, לעורר באנשים איזה תגובה רגשית לדבר הזה. זה דווקא משעשע שהיום כולם בוכים ברחבי האינטרנט איך המדינה משלשלת עליהם עם המחאות המסכנות שלהם, אבל כשמישהו מעז לעשות אותו דבר לסמל המדינה כולם קמים נגדו. לדעתי זו הוכחה שלרוב הציבור ממש נח פה ואין מצוקה אמיתית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...