Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפריד בין תקיפה מילולית של נבחר ציבור ע"י בוחר פוטנציאלי, אזרח של אותה מדינה, ובין תקיפה מילולית (אפילו במילים זהות) של אותו נבחר ציבור ע"י ממשל אחר, ובטח אחד שנתפס כאנטי ישראלי.

כלומר אמריקאי יכול להגיד שאובאמה ערבי מוסלמי מושתל של האיסלאם, וזה בסדר גמור, אם מישהו בממשל בישראל יגיד את זה, זה לא כל כך בסדר גמור בלשון המעטה.

כשתוקפים (ע"י יישות חיצונית) את מי שאמור לייצג אותך (וזה לא משנה אם בחרת בו או לא) אתה אוטומטית נגד היישות החיצונית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא משנה מאיפה מגיעה התקיפה, המשקל שלה זה מה שמשפיע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא נכון בכלל, ישראלים (ולא מעט עיתונאים / עיתונים / שדרנים / ערוצי טלוויזיה) אמרו כבר הרבה זמן שנתניהו הוא פחדן (שזה פחות או יותר Chickenshit).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי האמירה היא אותה אמירה אבל האומרים הם שונים וזה מקנה לה משקל שונה בשני המקרים. אותו עיתונאי יכול להשתמש בעיתון ארצי לגינוי ראש הממשלה בדרך יותר מדי פרובוקטיבית ובהחלט לעשות צרות.

פורסם

באסה,סוג של שבוע-פגרה בסדרות בארה"ב \: (כל מה שהיה אמור לצאת אתמול,ייצא שבוע הבא)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה אתה רואה אופיר?

ממליץ על משהו מעניין?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לא עזבתי, אני קורא באופטופיק מידי פעם. על נושא הכתבה שפירסמת אני מעדיף לא להגיב

כי עדיין זו פלטפורמה ציבורית ובחירת המילים שלי עשויה להשתמע שלא לעיניין.

לחדשות הטובות יותר, מחכה לאוסם שיגיעו ומקווה שזה באמת יצא לפועל.

ערד לתמיד!

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם לתושבים שעכשיו שם אין עבודה, מה יעשו שם החרדים?

פורסם

אני לא מדבר על החרדים כמגזר, אבל בהחלט יש כאלו מתוך המגזר שמגיעים למקומות עם מחירי דירות נמוכים וקונים המון דירות.

כניסה של כוח חיצוני כזה בעל כסף לתוך שוק חלש יחסית פוגע בו קשה, המחירים של הקניה והשכירות עולים ויוצר עלייה מדומה בשוק.

נתקלתי בזה במקום מגוריי הקודם בירושלים ונתקלתי בזה גם פה בבית שאן.

פורסם
כי האמירה היא אותה אמירה אבל האומרים הם שונים וזה מקנה לה משקל שונה בשני המקרים.

זה בדיוק מה שאמרתי קודם

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל אתה נותן את המשקל לזה שאומר, לא לאמירה עצמה. מה שאני מתכוון זה שאם האמירה (או כל פעולה לצורך העניין) תהיה מספיק חזקה זה לא משנה מי אמר אותה. היום כל nobody יכול לזעזע את המערכת.

פורסם
ממשלת ישראל לא תרשה שיחרבנו עליה

אם איסמעיל האנייה קורא בגיבוב, אני בטוח שהוא מתגלגל עכשיו מצחוק בסוויטה שלו בבית מלון בקטאר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אבל אתה נותן את המשקל לזה שאומר, לא לאמירה עצמה. מה שאני מתכוון זה שאם האמירה (או כל פעולה לצורך העניין) תהיה מספיק חזקה זה לא משנה מי אמר אותה. היום כל nobody יכול לזעזע את המערכת.

זה לא נכון, וזה גם תלוי במערכת שאתה רוצה לזעזע.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...