Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי לאנשים יש הפרדה בין ארץ למדינה. ארץ ישראל = טוב, מדינת ישראל (השלטון) = חרא. אם ההפרדה הזאת בראשים של אנשים תיעלם (אצל אלה שיורדים מהארץ היא נעלמת), ויתחילו לראות את זה כעסקת חבילה, לטוב ולרע, העניינים ייראו כאן אחרת.

אבל בואו לא נגלוש לפוליטיקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסמל הוא של המדינה, לא של האדמה. אם היינו הולכים לאוגנדה היה אותו סמל על חתיכת אדמה אחרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש הבדל בין סמל מדינה לשלטון של המדינה.

אתה יכול לחרבן על השלטון של המדינה ותהיה גיבור ("ח"כים גנבים, שרים שודדים, ראש ממשלה מקבל מעטפות דולרים" ועוד).

אתה יכול לחרבן על סמלי המדינה אבל אז תהיה נבל ולא גיבור (כל מה שנוגע לדגל, המנון וכו').

ושריפת הדגל לא תופסת כותרות כי עמוק בפנים כולם הבינו שרוב האוכלוסיה הזאת ששורפת דגלים תמצא את עצמה עם תעודת זהות כתומה מתישהו, אף אחד לא מצפה מהם אחרת תודות לנבחרי הציבור שלהם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שזה ממש נכון. אם היא היתה מחרבנת על הסמל של הכנסת (מנורה עם עלי זית) כנראה היו הופכים אותה תוך שנתיים לשרת האוצר החדשה. אנשים תופסים את המעשה שלה כחירבון עליהם.

פורסם

וחבל שכך.

אם הגישה הזאת תשתנה, ואנשים יבינו שסמלים + אדמה + שלטון זאת עסקת חבילה, take it or leave it, העניינים יעבדו אחרת לגמרי.

ברגע שאנשים ישנאו את הממשלה אבל יאהבו את הארץ, הממשלה תמשיך לחרבן עליהם ממקפצה. ירצו להחליף את הממשלה באמצעות מהפכה - יגיע מישהו יותר גרוע. זה כמו לצעוק כל יום על נציגי חברת סלולר על תקלות ומחירים מופקעים, אבל להישאר "בגלל שיש להם מרכזי שירות".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
האמת שזה ממש נכון. אם היא היתה מחרבנת על הסמל של הכנסת (מנורה עם עלי זית) כנראה היו הופכים אותה תוך שנתיים לשרת האוצר החדשה. אנשים תופסים את המעשה שלה כחירבון עליהם.

לא בדיוק, אם הייתה מחרבנת על ח"כ או שר היא הייתה יקירת התקשורת.

סמל הוא עדיין סמל, ואם הייתה מחרבנת על סמל שכולל מנורה הייתה מדליקה נגדה גם את החרדים.

וחבל שכך.

אם הגישה הזאת תשתנה, ואנשים יבינו שסמלים + אדמה + שלטון זאת עסקת חבילה, take it or leave it, העניינים יעבדו אחרת לגמרי.

ברגע שאנשים ישנאו את הממשלה אבל יאהבו את הארץ, הממשלה תמשיך לחרבן עליהם ממקפצה. ירצו להחליף את הממשלה באמצעות מהפכה - יגיע מישהו יותר גרוע. זה כמו לצעוק כל יום על נציגי חברת סלולר על תקלות ומחירים מופקעים, אבל להישאר "בגלל שיש להם מרכזי שירות".

צודק לחלוטין.

זה מדויק להפליא.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מעניין מה היו עושים לה אם היא הייתה אמריקאית, בארה"ב, שמחרבנת על דגל ארה"ב. הניחוש שלי - מעצר ארוך עם עונש שלא יבייש רוצח סדרתי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בארה"ב יענישו את כל מי שמבזה את הדגל. בארץ לא.

לא בדיוק, אם הייתה מחרבנת על ח"כ או שר היא הייתה יקירת התקשורת.

סמל הוא עדיין סמל, ואם הייתה מחרבנת על סמל שכולל מנורה הייתה מדליקה נגדה גם את החרדים.

גם שר זה סוג של סמל. כדי ליצור זעזוע אתה חייב לחרבן על סמל שלציבור יש הזדהות מסויימת איתו. נניח והיא היתה מחרבנת על צלב קרס או על דיוקן של היטלר אף אחד לא היה שומע על זה בכלל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

למעט הרייך השלישי לא מוכרת לי מדינה שבה צלב קרס הוא סמל של המדינה, ושם אם היא הייתה מחרבנת עליו כנראה שהייתה מוצאת את עצמה במחנה ריכוז או השמדה.

שר הוא לא סמל, הוא תפקיד, וכזה שהאדם שבתפקיד מתחלף פחות או יותר כל 3-4 שנים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכוונה בישראל כיום. כדי לעשות גלים צריך משהו שיזעזע אנשים. חירבנת על היטלר? כל הכבוד לך. קח שקל. חירבנת על דגל? אתה אויב הציבור, אותך למשטרה.

בטח ששר או ח"כ זה סמל, וכדי להביע מחאה פוגעים בסמל. למה בזמנו זרקו עוגה בפרצוף לח"כ ולא לסתם עובד ציבור?

פורסם

באותה מדינה אתה יכול לחרבן על תמונה של ביבי, מובטחת לך כתבה בידיעות אחרונות ובהארץ.

זה ההבדל בין דגל לבעל תפקיד.

שר או ח"כ זה סמל של השלטון ולא של המדינה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
באותה מדינה אתה יכול לחרבן על תמונה של ביבי, מובטחת לך כתבה בידיעות אחרונות ובהארץ.

זה ההבדל בין דגל לבעל תפקיד.

שר או ח"כ זה סמל של השלטון ולא של המדינה.

אם תחרבן על ביבי תגיע לכותרות ולכלא, אבל תמונה של ביבי לא תיקח אותך רחוק. יש בעלי תפקידים שמייצגים את כלל הציבור וזה בדיוק מה שהופך אותם לסמלים, בערך כמו דגלים.

פורסם

אם הצלחת לחרבן על ביבי עצמו ולא על תמונה שלו אז יש מחדל נוסף של השב"כ (ביום השנה ה-19 למחדל ההוא).

מעניין אם תמצא בעל תפקיד כזה שרוב (אפילו לא כל, רק 51%) מהעם חושבים שהוא מייצג אותם.

אפילו ראש ממשלה, שזה הכי קרוב לבחירה ישירה, מייצג כמה? 31 מנדטים, שזה בערך רבע מהעם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אפילו 100 אחוז מהעם לא מרגישים שהוא מייצג אותם, הוא מייצג את ממשלת ישראל, וממשלת ישראל לא תרשה שיחרבנו עליה. ראית כמה רעש היה בעקבות האמירה בבית הלבן שביבי הוא זבל עופות בתרגום חופשי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...