Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה גברים אוהבים ללכת לפאבים?

כי אנחנו יצורים שלא מביעים רגש ורצונות. הכל סגור בפנים ומתרוצץ לנו במחשבות כל היום.

בפאב אנחנו נפגשים עם החבר'ה ופשוט שופכים את הכל, כי גברים לא שופטים אחד את השני. מדיבורים על התחת של ההיא, משם למחשוף של הברמנית, ועד הצרות עם האישה ועל המניאק ההוא בעבודה. תוסיפו לכל זה גם קצת אלכוהול שעוזר להחליק את הכל החוצה ואתם תבינו את הפואנטה.

אבל יש בעייה, לא תמיד אפשר ללכת לפאב עם החבר'ה. כולנו עסוקים במהלך השבוע ולמחרת צריך לקום ולתפקד.

בדיוק בגלל זה הגיבוב כל כך מצליח. 24/7 אנשים מדברים פה על שטויות מטומטמות. מידי פעם מישהו מפיל פה פצצה על משהו אמיתי ומתפתחת פה שיחה קטנה. ועצם העובדה שאין לנו כל כך קשר לחיים האישיים אחד של השני נותן לנו את האופציה לדבר על הכל מבלי לפחד לפגוע במישהו אחר. להיט.

מתקבלים מגובבים מכל הגילאים ומכל הצורות. חדשים וקבועים. מפילים איזה פצצה שבא להם מבלי לדפוק חשבון

כי אנחנו גברים, ובחיים האמיתיים הכל נשאר לנו בראש, סגור.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
מתי המפגש גיבוב הבא?

29 לחודש בערב זה טוב? או עדיף ב27?

לא :( ב31 יש לי בחינה.

אחרי ה7.4 אני פנוי ולא יבריז.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

נו אז נצא ב27 בערב לכמה שעות. גם ככה אתה לא באמת לומד וגם אם כן יש מספיק זמן. לקבוע לעוד שנה אפשר אבל דיי! לא צריך שנתיים מראש!

ב27 אני אצל האורטופד וכנראה נקבע ניתוח. אחרי הניתוח אתם מוזמנים אליי הבייתה, נביא בירה, פיצות, המבורגרים נראה.

פורסם
נו אז נצא ב27 בערב לכמה שעות. גם ככה אתה לא באמת לומד וגם אם כן יש מספיק זמן. לקבוע לעוד שנה אפשר אבל דיי! לא צריך שנתיים מראש!

ב27 אני אצל האורטופד וכנראה נקבע ניתוח. אחרי הניתוח אתם מוזמנים אליי הבייתה, נביא בירה, פיצות, המבורגרים נראה.

איזה ניתוח ?!111

טוב מתאים :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
יש את הג'ודו המקורי שהוא באמת אומנות לחימה, בעיקר הגנתית, אבל היא כבר לא בשימוש כמעט בכלל.

הג'ודו שאתה מכיר זה ספורט וככזה הןא פחות משמש כהגנה עצמית.

איוון מה הייתה הפציעה שלך? אם מותר לשאול

הכל מתחיל מזה שאני סובלת מפלטפוס קטן ובעקבות זה הרגליים שלי לא ישרות אלא קצת X. הייתה לי נטייה להתאמן עם אנשים ששוקלים הרבה יותר ממנ, נטו כי הם היו נחמדים יותר ובעלי סבלנו למישהי שהתחילה להתאמן בגיל יחסית מאוחר. היה בזמנו חשש לקרע במיניסקוס - מסתבר שזה היה חשש לא מוצדק והבעיה הייתה ברצועות שהיו מתוחות ובכמה שרירים שלא תפקדו כמו שצריך ולכן גרמו לכאבים. מאז הספקתי לעבור 2 תאונות דרכים והתוצאה עכשיו היא שהיו לי רצועות מאוד מאוד מתוחות, עזבתי את הג'ודו כי הכאבים היו נוראיים ומאז התאונות יש לי פגישה פעם בכמה חודשים עם פיזיותרפיסטית פרטית שעושה לי הערכות למצב הרגליים. למזלי מצבי משתפר כי אני מקפידה על תרגילים, ואפילו עשיתי מדרסים כדי שאני אוכל לרוץ ללא חשש לשחיקה לא שווה בסחוסים.

מזלי שהיא חברה טובה ושאני משלמת לה באוכל טעים אחרת זה היה עולה לי הון תועפות.

פורסם

נשמע כאילו יש לך פשוט חוסר איזון בשרירים, שום דבר שעבודה על הדברים הנכונים לא יכולה לתקן.

את הקטע עם הרגליים גם יש לי (הפלטפוס והרגלי X), זה היה ממש מציק בסקוואטים כשהייתי צריך לכול הריכוז להוסיף עוד ריכוז ולזכור לדחוץ את הברכיים החוצה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אותי שלפו מחוג קראטה בגיל 7~8 מחשש לבקע במפשעה.

כמובן שהמשכתי לפתח את יכולותיי מול סרטי ברוס לי וצ'אק נוריס :lol:

מתחדשת*

פורסם
הכל מתחיל מזה שאני סובלת מפלטפוס קטן ובעקבות זה הרגליים שלי לא ישרות אלא קצת X. הייתה לי נטייה להתאמן עם אנשים ששוקלים הרבה יותר ממנ, נטו כי הם היו נחמדים יותר ובעלי סבלנו למישהי שהתחילה להתאמן בגיל יחסית מאוחר. היה בזמנו חשש לקרע במיניסקוס - מסתבר שזה היה חשש לא מוצדק והבעיה הייתה ברצועות שהיו מתוחות ובכמה שרירים שלא תפקדו כמו שצריך ולכן גרמו לכאבים. מאז הספקתי לעבור 2 תאונות דרכים והתוצאה עכשיו היא שהיו לי רצועות מאוד מאוד מתוחות, עזבתי את הג'ודו כי הכאבים היו נוראיים ומאז התאונות יש לי פגישה פעם בכמה חודשים עם פיזיותרפיסטית פרטית שעושה לי הערכות למצב הרגליים. למזלי מצבי משתפר כי אני מקפידה על תרגילים, ואפילו עשיתי מדרסים כדי שאני אוכל לרוץ ללא חשש לשחיקה לא שווה בסחוסים.

מזלי שהיא חברה טובה ושאני משלמת לה באוכל טעים אחרת זה היה עולה לי הון תועפות.

ברשותכם אני קצת אמשיך עם הנושא הזה.

המדרסים באמת עוזרים להוריד עומס מהברכיים שלך?

גם לי יש ברך דפוקה שלא מאפשרת לי להתאמן.

יכולה להמליץ על מקום לעשות מדרסים?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)
ברשותכם אני קצת אמשיך עם הנושא הזה.

המדרסים באמת עוזרים להוריד עומס מהברכיים שלך?

גם לי יש ברך דפוקה שלא מאפשרת לי להתאמן.

יכולה להמליץ על מקום לעשות מדרסים?

היית אצל אורתופד \ פיזיותרפיסט? אתה יודע מה הבעיה אצלך?

לגבי המדרסים - אני אמורה לקבל אותם שבוע הבא ואז אוכל לתת לך חוות דעת.

מבחינת מקומות מומלצים לעשות מדרסים גב' פיזיותרפיסטית המליצה על שתי רשתות שיצא לה לעבוד איתן -

באלנס אורתופדיה

א.א.א אורתופדיה

עריכה אחרונה על ידי Eowyn
פורסם

כן נפצעתי מרסיס בצבא וגיד הפיקה שלי התאחה בצורה ממש לא טובה.

אין לי יישור מלא של הברך והרבה חופש בפיקה עצמה. ממש מרגיש אותה יוצאת וחוזרת למקום לפעמים בזמן שאני הולך

• תוכן חדש...