Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הדור שלנו רובצת קללה של חוסר החלטיות כרוני.

להורים שלנו היה מאד קשה להצליח, הם לימדנו אותנו שכדי להצליח אתה צריך תואר.

למה ?

כי בזמנו מי שהיה לו תואר היה מלך!

היום כשכל אסופה של אנשים נחשבת למכללה, שמנפיקה תארים זה כבר לא מספיק.

אבל מה לעשות שלדני הקטן טחנו בראש כל החיים שלו, שאם הוא רתך או אינסטלטור הוא יהיה מסכן ולא יוצלח.

ורק אם הוא יוציא תואר בשקר כל שהוא אז הוא יהיה נחשב.

ואז יוצא מצב שיושב אדם בכיתה ולומד משהו רק בגלל שהוא חייב.

לרוב אותו בחור\בחורה מצליחים לסחוב את עצמם ולסיים את התואר ולעבוד בעבודה משמימה ,

ולא מבין למה הוא בקושי מסיים את החודש.

(אבל אמא אמרה לי שאם יש לי תואר יהיה לי כסף, אז למה התואר שעשיתי בהיסטוריה של העמים לא מביא לי משכורת עתק כל חודש?)

אחת מהטעויות הכי קשות שנעשו כאן בשני העשורים האחרונים זה ביטול בתי ספר המקצועיים ופתיחת מכללות כמו שוק.

אתה מציף את השוק באנשים עם תואר שהם במקרה הטוב ממוצעים.

אתה גורם לזילות של המוסד האקדמי.

והכי חשוב אתה גורם לאנשים שהם באמת מוכשרים במשהו לוותר על המקצוע שלהם כדי ללכת להיות כמו כולם.

מדכא אותי לחשוב מה יהיה כאן בעתיד, על סמך איזה נייר פיקטיבי ימדדו אדם עוד 20 שנה?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לפני כמה שבועות אמרתי לאמא שלי שאולי אני אהיה נגר (תכלס זה נראה לי מקצוע נחמד), היא כמעט התעלפה.

רזמל, עשה טובה, בוא לפורום משפשפים, תחלק קצת התראות על שגיאות כתיב, נמאס לי מהשגיאות כתיב האלה.

בתודה, פורום ע"ב.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נגר זה מקצוע מעולה.

זה לא שיש לי משהו נגד אנשי ההיטק (בטח שלא נגד אלה שתותחים בזה) אבל זה הפך להיות או הייטק/מנהל או כישלון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אדם נולד עם 6 אצבעות בכף יד אחת, עשה ניתוח והוריד את המיותרת.

החליט להיות נגר ובמסגרת תאונת עבודה הוריד עוד אצבע מאותה כף יד של ה-6 אצבעות.

סיפור אמיתי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לפני כמה שבועות אמרתי לאמא שלי שאולי אני אהיה נגר (תכלס זה נראה לי מקצוע נחמד), היא כמעט התעלפה.

רזמל, עשה טובה, בוא לפורום משפשפים, תחלק קצת התראות על שגיאות כתיב, נמאס לי מהשגיאות כתיב האלה.

בתודה, פורום ע"ב.

אני מכירה איש לינוקס מהטובים בארץ שהחליט לעבור לדרום לאיזה קיבוץ והפך לנגר - ועוד נגר ממש מוכשר...

פורסם
יש לי אחלה ציוד - יש לי כמעט את כל מה שאני רוצה אבל אני חייב להשתמש בו.

נשמע כמו משפט של בן 16 שעוד לא טעם אישה.

מתחדשת*

פורסם (נערך)

בתודה, פורום ע"ב.

גם אני שקלתי אבל הבעיה עם נגר זה שצריך דיוק ועדינות. בגלל זה אני מעדיף אינסטלטור. לא צריך לדמיין כלום, לא חייב להיות ישר כמו פלס (פרט לדברים ספציפים אבל לא משהו מיוחד) וכללי נראה לי עדיף. או שלא?

לי יצא להכיר עורך דין (אבל מאלה שמאוד מצליחים כן?! לא סתם אחד עם תואר) שיום בהיר אחד נמאס לו והפך להיות צבעי. לכו תבינו אנשים כאלה.

אבל, הוא מאושר ומבסוט מזה אז ככה שכן אפשר להבין

עריכה אחרונה על ידי ZX2.0

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל דבר שעושים כדאי להיות מדוייק ועדין כשצריך, זה היופי בלראות איך מקצוען עובד מול חובבן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נשמע כמו משפט של בן 16 שעוד לא טעם אישה.

איך נגיד בצורה יפה - אני כבר אישה, ולך כנראה יש אחלה ניסיון עם המשפט הזה ;)

פורסם

בוודאי!

אין ספק בזה- הבעיה שאני לא יכול לדמיין משהו מעוצב ואז ליצור את זה. מצד שני אני יכול לראות קו עובר במקום ספציפי ולהניח אותו בדיוק ואיפה שאני רוצה. אבל לא מסוגל לצייר/לפסל/לחתוך בדיוק כמו בדמיון ושיהיה אפילו דומה

פורסם (נערך)

אני לא יודע אם אני אהיה, נגר זאת הייתה רק דוגמא (למרות שאני כן חושב שזה אחלה מקצוע).

בדיטיילינג למשל צריך הרבה דיוק וסבלנות, אני יכול לעשות פלסטלינה או פוליש שעות ולהיות מדיוק ברמת המיקרון אבל לשים את התמונה בדיוק על המילה של השיר במחשב אני לא יכול, אני יותר טוב בעבודה עם הידיים לא עם העכבר.

מה שעכשיו אני אשמח לעשות זה חקלאות, כי יש שם מהכל, גם נהיגה, גם מכנאות, גם מחשבה.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
איך נגיד בצורה יפה - אני כבר אישה, ולך כנראה יש אחלה ניסיון עם המשפט הזה ;)

למה נשים תמיד יודעות לקחת משפט ולסובב אותו שישמע כמו ניסיון להעליב...

אגב, אני באמת בן 16.

עם 14 שנות ניסיון...

מתחדשת*

פורסם
למה נשים תמיד יודעות לקחת משפט ולסובב אותו שישמע כמו ניסיון להעליב...

אגב, אני באמת בן 16.

עם 14 שנות ניסיון...

קח בקלילות - הרוב המוחלט לא יודעים מה לעשות עם מה שיש להם בגיל 16 (הם רק חושבים שהם יודעים).

ואני בכלל בת 19 עם 7 שניות ניסיון

פורסם
אני לא יודע אם אני אהיה, נגר זאת הייתה רק דוגמא (למרות שאני כן חושב שזה אחלה מקצוע).

בדיטיילינג למשל צריך הרבה דיוק וסבלנות, אני יכול לעשות פלסטלינה או פוליש שעות ולהיות מדיוק ברמת המיקרון אבל לשים את התמונה בדיוק על המילה של השיר במחשב אני לא יכול, אני יותר טוב בעבודה עם הידיים לא עם העכבר.

מה שעכשיו אני אשמח לעשות זה חקלאות, כי יש שם מהכל, גם נהיגה, גם מכנאות, גם מחשבה.

אני לגמרי מסכים איתך. בג'ודו אני מסוגל לעשות את אותו תרגיל 40 פעם רק כדי להיות יותר מדויק בעוד מילימטר אבל להניח קרמיקה צמודה באותו גובה... ז*ן!

• תוכן חדש...