Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים נהיים יותר ויותר ראוותנים, יותר ויותר תחרותיים, על מה? ראבק, על מה?

אנשים שמבקרים אצלי טוענים שאני מתכלב, למה? כי הבולשיט של פלאזמה

לא מדבר אלי? כי אני לא שואף לגור במרכז? כי בלנסטון הם אחלה נעליים גם ליציאה?

אני רואה אנשים עם אייפון בשווי משכורת אבל הם לא יודעים לתפעל אותו.

אחד החברים שלי הודה בפניי שהסיבה שהוא רצה להחליף רכב היא כדי להראות לסביבה

שלו שגם הוא יכול. אתה מבין איפה אנחנו נמצאים?

ילדים מעשנים נרגילה ברחובות וההורים שלהם משחקים קאנדי קראש בעבודה.

זה מה שנהיה כאן.

במקום אחר בעולם תמצא את אותו השיט בוארסיה אחרת, זה לא משנה.

מזמן פרשתי מהמירוץ הזה, זה לא בשבילי, זה לא בשביל הילדים שלי.

תאמין לי אתה צודק ב100 אחוז.

גם באקדמיה זה ככה, כולם מתנהגים כמו כלבות שאפתניות חסרות לב. רודפים אחרי הישגים שלא באמת צריך רק כדי "להוכיח לעצמי שאני יכול". כוסאמק, איזה משפט מפגר זה. סתם שורפים את הזמן בלהתאמץ לשווא ולסבול בשביל הערכה מזוייפת. כל הזמן תחרות, אבל אין זוכים ואין פרסים.

כולם מאמינים שהם משהו מיוחד ושצריך להצטיין בהכל. זה הכל בגלל החינוך המפגר הזה שגורם לאנשים לחיות בסרטים ואז להתרסק כשהמציאות מתגלה להם. הורים שמספרים לילדים שלהם שהם יכולים להיות טייסים, אסטרונאוטים, ראשי ממשלות ובסוף גומרים באיזה משרד מסריח עם עוד כלבות שאפתניות כמוהם.

ועזוב את זה שאף אחד כבר לא רוצה לעבוד, כולם רוצים לנהל. כל בן זנונים שגדל בשיכון מסריח ואכל בוץ מארגז החול בגן גודל בידיעה שהוא יגיד לאנשים מה לעשות כי הוא הכי טוב. זה לא ככה במציאות והם מגלים את זה כשמאוחר מדי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ציונים זה כיף... ודיי מסדר בחיים,תנסה לצאת לנסיעת עבודה של בקרת תהליכים או משהו כזה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
תאמין לי אתה צודק ב100 אחוז.

גם באקדמיה זה ככה, כולם מתנהגים כמו כלבות שאפתניות חסרות לב. רודפים אחרי הישגים שלא באמת צריך רק כדי "להוכיח לעצמי שאני יכול". כוסאמק, איזה משפט מפגר זה. סתם שורפים את הזמן בלהתאמץ לשווא ולסבול בשביל הערכה מזוייפת. כל הזמן תחרות, אבל אין זוכים ואין פרסים.

כולם מאמינים שהם משהו מיוחד ושצריך להצטיין בהכל. זה הכל בגלל החינוך המפגר הזה שגורם לאנשים לחיות בסרטים ואז להתרסק כשהמציאות מתגלה להם. הורים שמספרים לילדים שלהם שהם יכולים להיות טייסים, אסטרונאוטים, ראשי ממשלות ובסוף גומרים באיזה משרד מסריח עם עוד כלבות שאפתניות כמוהם.

ועזוב את זה שאף אחד כבר לא רוצה לעבוד, כולם רוצים לנהל. כל בן זנונים שגדל בשיכון מסריח ואכל בוץ מארגז החול בגן גודל בידיעה שהוא יגיד לאנשים מה לעשות כי הוא הכי טוב. זה לא ככה במציאות והם מגלים את זה כשמאוחר מדי.

אנשים יכולים להיות, הבעיה שכמעט כולם לא מוכנים להשקיע מספיק. כולם רוצים הכל כאן ועכשיו, לא מוכנים לחכות קצת או להסתכל קדימה לעוד כמה שנים.

בגלל הגישת "מגיע לי" אנשים בטוחים שאם לא נותנים להם תפקיד ניהולי מיד אז דופקים אותם. גם עצם זה שאנשים היום חייבים שהתפקיד שלהם יהיה מייצג מטופש להחריד. מה שפעם היה מזכירה הפך היום למנהלת אדמינסטרטיבית (או משהו כזה, לא זוכר את השם המדוייק),כל שמוק קטן היום הופך להיות מנהל או אחראי של 2 וחצי אנשים וכו' וכו'.

ברגע שאנשים יבינו שאו שהם משקיעים את כל כולם בעבודה הם יוכלו להיות הרבה מעבר למה שהם היום, אבל זה יקח זמן, או שהם לא מוכנים לקרוע את עצמם בעבודה כי יש להם חיים מעבר (משפחה, בילויים, חברים או כל דבר אחר שהוא לא עבודה) אבל אז הם צריכים להבין שגם להיות ראשי ממשלה/אסטרונאוטים הם לא יהיו.

זה משהו שלא מבינים. אי אפשר גם וגם וגם. צריך לבחור! אין פה נכון או לא נכון וכל אחד צריך לקבל את ההחלטה שלו.

פורסם
א. זה לא שום סימן, אצלי כל אוטו מקבל כיפוף/מכה, אני מסמן אותם.

ב. רופני, לא יודע אם שמת לב אבל אני לא מתגלח, אני גבר, הפנים שלי צריכות להיות מחוספסות. לא כמוך, אבקת צמר גפן על הפנים. כבר שוחחנו על זה, בקרוב תמצא שערה של ביצים באוזן.

אתמול חשבתי על השיחה הזאת, כבר תקופה שאני מוצא שערות ביצים בכתפיים.

לוקו, אני לא רוצה להיות חד משמעי כי התמונות לא ברורות ממש אבל נראה לי שיהיה בסדר (נראה לי, אני לא סגור על זה) כל עוד השריטה לא חדרה את הצבע זה בסדר, תבדוק עם הציפורן, תעביר את הציפורן אם היא נתקעת אז פוליש לא יעזור.

לגבי המכה אני חושב שPDR (או משהו כזה) יצליח לסדר את זה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אנשים יכולים להיות, הבעיה שכמעט כולם לא מוכנים להשקיע מספיק. כולם רוצים הכל כאן ועכשיו, לא מוכנים לחכות קצת או להסתכל קדימה לעוד כמה שנים.

בגלל הגישת "מגיע לי" אנשים בטוחים שאם לא נותנים להם תפקיד ניהולי מיד אז דופקים אותם. גם עצם זה שאנשים היום חייבים שהתפקיד שלהם יהיה מייצג מטופש להחריד. מה שפעם היה מזכירה הפך היום למנהלת אדמינסטרטיבית (או משהו כזה, לא זוכר את השם המדוייק),כל שמוק קטן היום הופך להיות מנהל או אחראי של 2 וחצי אנשים וכו' וכו'.

ברגע שאנשים יבינו שאו שהם משקיעים את כל כולם בעבודה הם יוכלו להיות הרבה מעבר למה שהם היום, אבל זה יקח זמן, או שהם לא מוכנים לקרוע את עצמם בעבודה כי יש להם חיים מעבר (משפחה, בילויים, חברים או כל דבר אחר שהוא לא עבודה) אבל אז הם צריכים להבין שגם להיות ראשי ממשלה/אסטרונאוטים הם לא יהיו.

זה משהו שלא מבינים. אי אפשר גם וגם וגם. צריך לבחור! אין פה נכון או לא נכון וכל אחד צריך לקבל את ההחלטה שלו.

ממש לא, לא כולם יכולים להיות וזאת עובדה. גם אתה גדלת באשלייה הזאת שהכל אפשרי עם כח רצון? זה שטות. כדי להגיע לדברים כאלה צריך כישורים שלא כל אחד נולד איתם. זו עובדה ואנשים חיים את כל החיים שלהם באשלייה שהם טובים יותר ממה שהם באמת.

אדם צריך להכיר במגבלות שלו ולנצל את היכולות שלו ולהיות טוב במה שהוא נולד לעשות ולא "לכוון לירח ומקסימום לפגוע בכוכב" כי החברה מפמפמת לו במח שלהיות נשיא המדינה/אלוף במי"ל/טייקון/ראש משפחת פשע זה האידאל שצריך לשאוף אליו.

צריכים להתחיל היות ראליים ולהפסיק לזבל לילדים את השכל עם השטויות האלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מזכיר לי את עצמי

גם אתה כוסית מכורה לסקס עם כמה סעיפים נפשיים? :)

באמת אחלה סרט ואני מת על ג'ניפר לורנס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...