Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בכבודי ובעצמי...נכנסתי בשלט. לא יודע מה תקעו שם שלט

אינעל אחותם.

מרוב שהסתלבטתי על המשפשפים אני בספק

אם מישהו מהם יעזור לי.

Gn'f'R

פורסם

א. זה לא שום סימן, אצלי כל אוטו מקבל כיפוף/מכה, אני מסמן אותם.

ב. רופני, לא יודע אם שמת לב אבל אני לא מתגלח, אני גבר, הפנים שלי צריכות להיות מחוספסות. לא כמוך, אבקת צמר גפן על הפנים. כבר שוחחנו על זה, בקרוב תמצא שערה של ביצים באוזן.

עכשיו התעוררתי, הגעתי ב4 וקצת הביתה, ,הורדתי בגדים, נמרחתי על המיטה.

הכלבה העירה אותי, בכתה כי שעמם לה....

haters will hate

פורסם (נערך)

אני יודע שאני חייב לגיבוב כמה סיפורים, לא פעם עצרתי באמצע ואני חייב את זה לעצמי, הגיבוב בשבילי הוא מגירה, פעם כתבתי למגירה שלי, הייתי כותב המון, כוס של דרמבוי, מאפרה, בלוק צהוב ועט. ככה פרקתי את עוול החיים, את מעללי נשמתי, השמחה, העצב, הייסורים והשאיפות, הכל נפל למקום אחד, עברתי משברים רבים, אכזבות אין סוף, הרבה פעמים רציתי לצעוק אך גרוני בגד בי, מה גם שמסביבי היו אוזניים ערלות.

אז כתבתי, כתבתי לפני שהתחלתי לעשן, לפני שזיינתי, לפני שלמדתי להתגלח.

כל אחד והחרא שלו, אני לא מאמין בפסיכולוגים, אני יודע שאני יותר מדי חכם בשביל זה, מישהו שלא באמת מתעניין אלא רק עושה את העבודה שלו ועוד מרגיש מרומם כי הוא עוזר לאנשים אעלק, נסיעה במונית תתן את אותו הדבר, מישהו לדבר איתו ועל הדרך אפשר להנות מהנוף הקצת יותר מעניין מאיזה משרד\קליניקה.

הרי הכל בראש, רגשות זה משהו שאנחנו חושבים עליו, המוח אומר לנו אתה מאוהב, אתה רעב, אתה מנייאק.

הכל מתחיל ונגמר בראש, כל הפחדים שלנו, האמונות שלנו והאשליות שלנו, הכל שם.

אז מהראש הכל יצא על הנייר.

מכיוון שהפכתי לנווד, צועני מודרני, החיים שלי הם כמו קרקס נודד ואני משנה דמויות בכל תחנה, ואין לי מגירה, הגיבוב הגיע בתזמון מושלם, אני על סף בריחה, פיצוץ. אתם פה, חלקכם מטומטמים בצורה שלא תאמן (אבל זה הגיל, גם אני הייתי שם) וחלקכם פשוט שם בשבילי, זה לא סתם פורום של ציוצים, ז"א יש פה אנשים שאני מכיר אישית עוד מימי הנעורים ויש פה כאלו שאני שמח שהכרתי בעולם הווירטואלי, אבל חצינו את הגבול, זה לא שמישהו מסתתר מאחורי איזה כינוי, אנחנו כאן, אנושיים מתמיד.

תודה.

ישנתי 4 ומשהו שעות, ואני עייף, שנ"צ מבורכת. הפסדתי את הדייט עם ההיא, שלחתי לה הודעה, היא בסדר, אמרה מחר, אמרתי בסדר, ניתקתי, נזכרתי באליסון הבלונדינית השווה והשובבה שמחכה למחר, בסדר. הכל יהיה בסדר.

דיברנו על ייאוש, דיברנו על תקווה, על אהבה מלחמה ושלום.

על רופני הTWINK ועל דניקס שנראה כ"כ טוב בשמלה, דיברנו גם עליי, תפוחי החליט להתנגח קצת, גם רומק עוקץ לפעמים, זה עושה לי טוב, מזכיר לי שהכל סתם חרטא בעולם הזה, לא אני לא מאמין במטריקס, אני גם לא מאמין בחיים שאחרי המוות, אני גם לא מאמין לעצמי כשאני אומר את זה.

יאללה, הכלבה רוצה לחרבן, ניקח אותה לסיבוב ונחזור לעיקר, המשך עלילות בנצי באמריקה פרק 17.

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

פורסם

הצעה לכותרת הגיבוב לימים הקרובים:

ספארי מפקפק באמינות מונה הגיבוב ומשער שמישהו השתולל על ה-F5.

:roll:

צ'טערת, לא קונה סיפורים של מליון רק מתחילת החודש.

למישהו נתקע ה-F5 במקלדת ונשאר פועל כל הלילה.

9 מליון צפיות?....

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם (נערך)

בנצי, אני איתך.(כל עוד אין סמאחטות ).

ספארי, זוכר את הפרק ברחוב סומסום עם אוזן ההמן הענקית?

איזה מפחיד זה היה...

http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CDQQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dn80YwVBV9VE&ei=ieMnU63-GOfA7Aam24CgBg&usg=AFQjCNHp7O3pHXfGHQ8MJQGSYsNg_aFUsA

יום טוב לכולם, חבשתי את המצנפת.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם
ספארי, זוכר את הפרק ברחוב סומסום עם אוזן ההמן הענקית?

איזה מפחיד זה היה...

http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CDQQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dn80YwVBV9VE&ei=ieMnU63-GOfA7Aam24CgBg&usg=AFQjCNHp7O3pHXfGHQ8MJQGSYsNg_aFUsA

יום טוב לכולם, חבשתי את המצנפת.

אני לא ממש מבין איך זה קשור לנתוני הצפיה של הגיבוב (שבעצמם אמינים כמו דו"ח פיננסי של אתי אלון בעודה מועסקת בבנק למסחר).

אוזן המן הזו גרמה לאלפי ילדים לחשוש מפורים וצריך היה לפטר את האידיוט שחשב שזה מתאים לתוכנית ילדים.

היום, ברטרוספקטיבה, היא נראת כמו וואגינה. :lol:

עובדה נוספת (או אסימון שנפל לי באיחור של 25 שנים +) קיפי הולך כאילו יש לו שפשפת באשכים וקיפי הוא בכלל שרי צוריאל...:roll:

מה הולך שם?

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
הבנת את הרעיון דויד?

אני חותם לך שזה המצב בכל מקומות העבודה. השאלה הנשאלת היא:

היכן האדם בתמונה? הוא הולך ונשחק עד העצם.

זה ברור לי.

אבל מה כבר אני יכול לעשות, להוריד עוד הילוך כמו כול הבטלנים פה? זה משעמם לי, אין לי מה לעשות ולא נעים לי לשחק במחשב (יש כבר אחד שעושה את זה)...

אני כבר מזמן לא עובד 100% ביום ועדיין יוצא שאני עושה יותר מכולם ושהכול נופל עלי. בונוסים? לא נחלק השנה (למה?) לפני שנתיים שיחררו גירסא וקיבלו בונוסים בגודל שהקטן מביניהם היה סוגר לי אופנוע.

אז מה עושים כששוחקים? כלום, כי צריך כסף וצריך מסגרת.

אולי אני בכלל צריך למצוא לעצמי מקצוע אחר, נראה לי שאת זה די מיציתי... ואולי לא.

צר לי לוקו כי רשמת הרבה ובשבילי אבל אין לי מזה שום מסקנה או תועלת.

אני עדיין צריך להחליט מה לעשות עם הנסיעת עבודה לארה"ב, תכלס לא כול כך בא לי עליה אבל מישהו צריך לנסוע (או שלא? לך תדע אולי זה גם קומבינה של מישהו) ומצד שני זה טיול שאפשר לעשות, חבל רק שאין לי מה לעשות בסיליקון וואלי.

מהצד השני יש את הנסיעה ליפן, לה אני מחכה, זה הגדירו לי בתור "צ'ופר" אבל ממתי צ'ופר זה לצרכי עבודה? זה לא שמטיסים אותי לשם כדי לשבת רגל על רגל, ממש לא, זה כדי לעבוד. צריך לקחת עוד כמה ימים שם ולבקר בקיוטו, צריך להיות שם מגניב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
הצעה לכותרת הגיבוב לימים הקרובים:

ספארי מפקפק באמינות מונה הגיבוב ומשער שמישהו השתולל על ה-F5.

:roll:

צ'טערת, לא קונה סיפורים של מליון רק מתחילת החודש.

למישהו נתקע ה-F5 במקלדת ונשאר פועל כל הלילה.

9 מליון צפיות?....

מאז שיש טאפאטוק כול המגובבים נכנסים נון סטופ לגיבוב.

תוסיף מבקרים ואנשים שסתם קוראים ללא תגובה. זה אומנם המון אבל אתה בטוח שזה מיליון בחודש?

פורסם

לוקו יש לי הרגשה שזה שריטה שמגיעה עד הפח, ואז אין מניעה מפחחות.

אתה יכול לנסות לפרק את הדיפונים הפנימיים של הדלת, את החלק בדלת ששקע פנימה לדחוף כלפי חוץ, ואז להתחיל לעבוד על השריטה.

באופן כללי, צריך לראות את השריטה בשביל לדעת מה המצב, אבל זה לא נראה טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

סשה גריי?

קרוב אבל לא, מדובר על ירושלמית.

זה הכל מקנא, אני יכול להתגלח פעם בשבוע ולא יקרה כלום ואתם צריכים להתגלח כל יום.

ילד, לא למדת שזיפים זה סקסי ובחורות מתות על זה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זה הכל מקנא, אני יכול להתגלח פעם בשבוע ולא יקרה כלום ואתם צריכים להתגלח כל יום.

אתה מזכיר לי את אוהד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...