Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לגמרי מסכים איתך. בג'ודו אני מסוגל לעשות את אותו תרגיל 40 פעם רק כדי להיות יותר מדויק בעוד מילימטר אבל להניח קרמיקה צמודה באותו גובה... ז*ן!

הא הא! אז יש פה עוד אחד!

ימי הג'ודו העליזים - כמה שאני מתגעגעת אליהם (לפני שנדפקה לי הברך). זה היה הכלי הכי יעיל שהיה לי להפגת מתחים. זה גם עבד נפלא בעיקר כי לא היו לי בנות במשקל שלי במועדון אז תמיד התאמנתי עם החבר'ה המבוגרים יותר - אחד כזה לקח עלי סוג של חסות - הוא היה פרטנר האימונים שלמדתי ממנו הכי הרבה, והכי חשוב לא הייתה פעם אחת שהקרבות איתו נגמרו בצורה לא עדינה (זו הייתה בעיה עם החבר'ה הצעירים יותר - תמיד היו שותלים את כל מי שהם יכולים בתוך המזרן).

במקרה פגשתי לפני חצי שנה את הבן שלו שצעיר ממני בכמה שנים וגם התאמן איתנו - נכון להיום הוא מקרר בגובה 1.90, אבל בלי שום שינוי בפנים - נראה בול כמו שהוא היה בגיל 12 (רק טיפה רחב יותר).

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייטק זה חרטא,

אין שום הערכה אישית כלפי האדם.

החברה מתפקדת ויש הכנסות אתה בפנים ומקבל בונסים.

מחר היא מפסידה ואתה עף כמו כלום...

כלפי בעלי מקצוע כמו בנצי נניח יש הערכה,יש,לו מוניטין ומעגל לקוחות שסומכים עליו,באמת מקנא בו על זה.

אני בורג במערכת וזה מה יש,אני דווקא מתחבר לעבודות כמו נגרות ושיפוצים,זה מעניין ומשהו באמת משתנה,לרפואה למזלי לא הלכתי..

רופני,כמה כבר אתה יכול לשפשף מכוניות? עבודה שוחקת נורא.

עוד חרא עבודה-מורה בבית ספר

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אף פעם לא התחברתי לג'ודו.

את הסיבות כמובן אני לא אחשוף, מרוב חובבי הג'ודו בפורום.

אבל חוץ מזה, כל פעילות ספורטיבית מבורכת.

מתחדשת*

פורסם (נערך)
הייטק זה חרטא,

אין שום הערכה אישית כלפי האדם.

החברה מתפקדת ויש הכנסות אתה בפנים ומקבל בונסים.

מחר היא מפסידה ואתה עף כמו כלום...

כלפי בעלי מקצוע כמו בנצי נניח יש הערכה,יש,לו מוניטין ומעגל לקוחות שסומכים עליו,באמת מקנא בו על זה.

אני בורג במערכת וזה מה יש,אני דווקא מתחבר לעבודות כמו נגרות ושיפוצים,זה מעניין ומשהו באמת משתנה,לרפואה למזלי לא הלכתי..

רופני,כמה כבר אתה יכול לשפשף מכוניות? עבודה שוחקת נורא.

עוד חרא עבודה-מורה בבית ספר

אני לא יודעת במה אתה עוסק אבל היי טק מתחלק ל-2 -

1. אלו שמבינים שכדי שעובד טוב יישאר צריך להשקיע בו

2. אלו שחושבים שהעבודה היא חיינו ויעשו הכל כדי לשלם לך פחות ולדחוף לך יותר עבודה (כמו צ'קפוינט למשל)

אני עברתי ממקום 2 למקום 1 ורוב החברים שלי עובדים במקומות כמו 1 - חברות כמו 2 לאט לאט ייעלמו כי אין שום ייתרון בלעבוד בהן.

רומק - ג'ודו לא מתאים לכל אחד בדיוק כמו שפביה לא מתאימה לכל אחד - על טעם ועל ריח. אתה מוזמן להביע את הדיעה שלך.

עריכה אחרונה על ידי Eowyn
פורסם

כן זה ברור,

מעדיף לא לכתוב את החברה שבה אני עובד.

אני לא משקיע את כל החיים,אין לי בעיה לעבוד בין 11-3 ואז מ10 בלילה עד 2:30 בבוקר...

זה פותח לי את היום בצורה הרבה יותר טובה.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
אין לי בעיה לעבוד בין 11-3 ואז מ10 בלילה עד 2:30 בבוקר...

מה?

מה זה השעות האלה?

מתחדשת*

פורסם
כן זה ברור,

מעדיף לא לכתוב את החברה שבה אני עובד.

אני לא משקיע את כל החיים,אין לי בעיה לעבוד בין 11-3 ואז מ10 בלילה עד 2:30 בבוקר...

א. לא שאלתי איפה אתה עובד אלא באיזה מקצוע ספציפי

ב. החלוקה שעשיתי נוגעת לעניין ההערכה האישית. אם חברה מפסידה כסף ולא יכולה לממן את כל העובדים שלה אין מה לעשות - הם יפוטרו. מצד שני לא כל חברה שמרוויחה יפה בכלל תשקול להביא לך בונוס, או העלאות שכר שנתיות, או טיול, או פינוקים כאלו ואחרים כדי להראות לך שמעריכים את העבודה שלך. למזלי בעבודה הנוכחית אני מרגישה שכן מעריכים את העבודה שלי ושמאוד רוצים לשמר אותי כאן גם כשלא הכל הולך לפי התכנון.

פורסם

ג'ודו מוכר כאומנות לחימה.

אני לא מצליח להבין איך לוחם ג'ודו מסוגן להגן על עצמו מול לוחם מ(כמעט) כל אומנות לחימה אחרת.

כמובן שבפן הספורטיבי הוא שווה ערך לכל דבר אחר.

אני הולך לאכול.

לא לזוז עד שאני חוזר.

מתחדשת*

פורסם
ג'ודו מוכר כאומנות לחימה.

אני לא מצליח להבין איך לוחם ג'ודו מסוגן להגן על עצמו מול לוחם מ(כמעט) כל אומנות לחימה אחרת.

כמובן שבפן הספורטיבי הוא שווה ערך לכל דבר אחר.

אני הולך לאכול.

לא לזוז עד שאני חוזר.

לג'ודו יש שני פנים -

ג'ודו כאומנות לחימה הגנתית - אומנות לחימה הגנתית תהיה לרוב פחות יעילה להתקפה מאומנות לחימה התקפית, אבל לא פחות חשובה.

ג'ודו כספורט - אחלה ספורט רק שוחק מפרקים

פורסם

כן מעריכים ויש בונוסים וכו',אבל אין שליטה על כלום וזה הכל מערכת שתלויה במשקיעים ואנליסטים ועוד 1001 דברים

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

רומק - ג'ודו לא מתאים לכל אחד בדיוק כמו שפביה לא מתאימה לכל אחד - על טעם ועל ריח. אתה מוזמן להביע את הדיעה שלך.

אתה מוזמן להביע את דעתך אבל קח בחשבון שאלוף ישראל בג'ודו פה, והוא לא אוהב שמדברים לא יפה על ג'ודו.

דניקס הזכרת לי איזה ילדה שאני שונא, היא הייתה מאלה ששואלות מלא שאלות במבחנים ומושכים אותם תמיד, וגם היה לה קול של קרפדה (נסו לדמיין את זה).

יצא לי לעשות איתה כמה בגרויות, למזלי אני לא ישבתי לידה אבל הייתה מביאה בייגלה בשקית ואוכלת ברעש, היה איזה מישהו שבאופן קבוע ישב שולחן לידה ופשוט יום אחד השתגע מהרעש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לאו דווקא - אני בגיל 14 ממש לא נראיתי לגילי (כבר הייתי 1.72)

אני עד היום לא נראית לגילי, אבל מהכיוון ההפוך.

עד גיל 22-23 בערך הצלחתי לקנות כרטיסיות נוער באוטובוס, ואז הגיע הרב-קו עם מס' תעודת זהות :x

בעבודה האחרונה שלי הייתה לקוחה שאמרה לי: איזה יופי של זיכרון יש לך! זה מאוד יעזור לך בבגרויות:lol:

user-online.png אם הבנתי נכון, אתה לומד בטכניון, המקום הזה הוא המשך ישיר לבית הספר שבו למדתי. בית חרושת לציונים.

ילדים שעוברים בבית שטיפות מוח שציונים זה הכי חשוב ואם אתה מקבל קצת פחות מאחרים אז אתה פחות טוב, אותם ילדים שהיו מקבלים 98 בבחנים והולכים למורה לשאול למה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)
כן מעריכים ויש בונוסים וכו',אבל אין שליטה על כלום וזה הכל מערכת שתלויה במשקיעים ואנליסטים ועוד 1001 דברים

בשורה התחתונה "המערכת" תלויה במוצר שלה.

אם הוא לא טוב, לא יבוא משקיעים, אנליסטים יקברו אותה וכולם יצטרכו ללכת הבייתה.

user-online.png אם הבנתי נכון, אתה לומד בטכניון, המקום הזה הוא המשך ישיר לבית הספר שבו למדתי. בית חרושת לציונים.

ילדים שעוברים בבית שטיפות מוח שציונים זה הכי חשוב ואם אתה מקבל קצת פחות מאחרים אז אתה פחות טוב, אותם ילדים שהיו מקבלים 98 בבחנים והולכים למורה לשאול למה.

מכיר כמה כאלה, אנשים נוראיים.

את הסטירה שלהם הם חוטפים שהם מתחילים לעבוד.

שהם מבינים שהם לא הכי טובים, ואמא לא כל היום לצידך לפרגן לך כמה שאתה מושלם.

עריכה אחרונה על ידי Nightstalker

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...