Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שיש לו מדרסים כבר שנים (לפחות 10 שנים), זה עובד. כמובן רק לאחר בדיקה של אורתופד, ומדרסים מותאמים אישית ולא מדרסים גנריים. מה שנקרא מידת גבס.

ברך שמאל שלי הייתה דפוקה עוד בילדות ונדפקה לחלוטין בעקבות השירות הצבאי, בנוסף לעובדה שיש לי פלטפוס, המדרסים עושים עבודה נפלאה. מומלץ בחום.

גם לי כנראה יבוא היום שאאלץ לעבור ניתוח, ככל הנראה שהסחוס שלי שחוק לגמרי. יש לי ימים שאני לא יכול לדרוך על הברך מרוב כאבים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגעתי לשחורה בקראטה ועזבתי...או שזה היה חום,לא זוכר...

היה כיף וזה עזר לי להוציא עצבים,עכשו אני עושה כושר לבד ויש לי שק אגרוף במרפסת.

עוזר לי לשמור על שפיות מסוימת.

אני בבעיה קטנה,אני לא מבשל יותר ממה שצריך,לא סובל לשים אוכל במקרר.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

או שבחיל הים יש רק פקידה אחת או שלכל מלש"ב יש פקידה שמטפלת בו.

זה דווקא אחלה, ככה אני לא צריך להסביר לה כל פעם כמה הצבא מטומטם מחדש. (עכשיו זה לא היה קשור לטמטום של הצבא אבל רק עכשיו קלטתי את זה)

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תתגייס כבר כוסעמק!!!

זה להיכנס,ולצאת,בכל מקרה יהיה חרא,ואם כבר אז לך על תפקיד גירבוץ בקרייה,להשקיע ביחידה קרבית סתם חבל

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
הכל מתחיל מזה שאני סובלת מפלטפוס קטן ובעקבות זה הרגליים שלי לא ישרות אלא קצת X. הייתה לי נטייה להתאמן עם אנשים ששוקלים הרבה יותר ממנ, נטו כי הם היו נחמדים יותר ובעלי סבלנו למישהי שהתחילה להתאמן בגיל יחסית מאוחר. היה בזמנו חשש לקרע במיניסקוס - מסתבר שזה היה חשש לא מוצדק והבעיה הייתה ברצועות שהיו מתוחות ובכמה שרירים שלא תפקדו כמו שצריך ולכן גרמו לכאבים. מאז הספקתי לעבור 2 תאונות דרכים והתוצאה עכשיו היא שהיו לי רצועות מאוד מאוד מתוחות, עזבתי את הג'ודו כי הכאבים היו נוראיים ומאז התאונות יש לי פגישה פעם בכמה חודשים עם פיזיותרפיסטית פרטית שעושה לי הערכות למצב הרגליים. למזלי מצבי משתפר כי אני מקפידה על תרגילים, ואפילו עשיתי מדרסים כדי שאני אוכל לרוץ ללא חשש לשחיקה לא שווה בסחוסים.

מזלי שהיא חברה טובה ושאני משלמת לה באוכל טעים אחרת זה היה עולה לי הון תועפות.

קודם כל תודה על השיתוף!

מכיר את התחושה, חרא תחושה! את חייבת לצרגל קבוע את התרגילים אחרת זה סאמת נורא בעייתי והמדרסים אמורים מאוד לעזור לך!

לגבי הפיקה המשוחררת- אני בחום ממליץ על פיזיוטרפיסט טוב שיתן לך תרגילים שאם תקפיד עליהם יעזרו לצמצם את טווה התנועה שלה ואמורים לעזור לך לטווח תנועה מלא.

משה- איזה חלק בסחוס שחוק אצלך? הסחוס בגדול מורכב מ2. חלק אחד אין ממש מה לעשות איתו וחלק נוסף שכן ניתן לטפל בו באמצעות כדור.

פורסם

וואלה אין לי מושג. עשיתי את הבדיקות לפני איזה 4-5 שנים ומאז אני פשוט עם המדרסים. האמת שאפילו איתם אני כבר לא כל כך הולך כי בנעלי עבודה שלי אין מקום למדרס. אם אני אמצא את המסמכים אעלה אותם לכאן. או שאלך לעשות בדיקה נוספת ונראה איך מטפלים בזה. אני פשוט עצלן ואין לי כוח להסתובב אצל רופאים.

עשיתי את זה מספיק בתור ילד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קיבלתי הצעת מחיר 10K על האוטו.

זיבי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

10 אני לוקח עכשיו.

מימי קיבלת הצעת מחיר ? פתק על השמשה או שהלכת לסוכנות טרייד אין או משהו ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

במלא אתרים אומרים שיש בלאגן בצפון,

מה עושים עם הצימר במטולה לעזאזל ?

(לא שולם עדיין)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

ברכיים, אני הולך ושומע קליקים קבוע, יש לי מדרסים טובים, לא יודע איפה שמתי אותם, היו משנים לי את היום.

טוב, שש בבוקר, צריך להתארגן.

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם
10 אני לוקח עכשיו.

מימי קיבלת הצעת מחיר ? פתק על השמשה או שהלכת לסוכנות טרייד אין או משהו ?

איזה אחד פנה אלי. לא שווה לי.

בחיים אני לא אמצא משהו מעניין שלא צריך השקעה במחיר הזה, ואין לי זמן וכסף כרגע לקנות רכב מעניין ולהתחיל לשקם אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...