Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי טב מאוורר, יש לי מזגן בחדר אבל אני עדיין משתמש במאוורר (קטן שמתחבר לusb), החלום שלי זה סוסיתא עם מאוורר.

אני עד היום מסוגל להוציא מגשים חמים מהתנור בלי כפפה (אבא שלי היה קונדיטור, בגיל צעיר מאוד כבר נשרפו לי האצבעות).

דיויד אם הדוקאטי הוא פי 2 וותר, אני לא חושב שזה שווה את הכסף (למרות שזה דוקאטי וזה מגניב).

בנצי מה הטלפון שלך ? אני גם צריך להתחיל לעשות לך התקלות עד שתשלח את המשקפיים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שאלת פנגו למי שמבין.

אני מחנה את הרכב בשעה 5:00 במקום שהחניה בו בתשלום מ-9:00. האם הפעלה דרך האפליקציה צריכה את המיקום המדוייק של הרכב או שמספיק שאני קובע תל-אביב וזהו?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם (נערך)

צריך קודם כל לשים לב לשילוט בתחילת מקטע הכחל"ב. ישנם רחובות שאחרי שעה מסויימת (או בטווח ספציפי במהלך היום) החניה מותרת לבעלי תו איזורי בלבד (פנגו לא רלוונטי במקרה זה) וישנם רחובות בהם מותרת חניה לכל תושבי העיר ו/או למי שמשלם (כן רלוונטי לפנגו). זה מצויין במפורש ע"ג התמרור בתחילת המקטע.

לשאלתך - בחניית פנגו בתל אביב בכל מקרה לא ניתן לשלם על חניה לפני השעה תשע בבוקר, לא משנה היכן בעיר אתה נמצא. אין חשיבות למיקום ספציפי בעיר, להבדיל מערים אחרות (יהוד, לדוגמא).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

הוא מתכוון לשים את האוטו במקום אחד לנסוע למקום אחר.

אם אתה בתל אביב אני לא חושב שתהיה בעיה, במקרה הכי גרוע תשנה ידנית לתל אביב ואם הוא לא נותן לך תכבה GPS ואז תעשה לו תל אביב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
במלא אתרים אומרים שיש בלאגן בצפון,

מה עושים עם הצימר במטולה לעזאזל ?

(לא שולם עדיין)

דווקא במטולה לקחת צימר יא נאחס? בדיוק מרחק יריקה מהגבול ומהבלגן באתרים שלך :)

וברצינות,כל עוד לא שמעת על גיוס מילואים רחב או אזהרות משמעותיות,הכל רגיל כאן,תבוא בכיף ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
צריך קודם כל לשים לב לשילוט בתחילת מקטע הכחל"ב. ישנם רחובות שאחרי שעה מסויימת (או בטווח ספציפי במהלך היום) החניה מותרת לבעלי תו איזורי בלבד (פנגו לא רלוונטי במקרה זה) וישנם רחובות בהם מותרת חניה לכל תושבי העיר ו/או למי שמשלם (כן רלוונטי לפנגו). זה מצויין במפורש ע"ג התמרור בתחילת המקטע.

לשאלתך - בחניית פנגו בתל אביב בכל מקרה לא ניתן לשלם על חניה לפני השעה תשע בבוקר, לא משנה היכן בעיר אתה נמצא. אין חשיבות למיקום ספציפי בעיר, להבדיל מערים אחרות (יהוד, לדוגמא).

כתוב על השלט

חניה בתשלום

א-ה

מ-9:00 עד 19:00

ו' וערבי חג

מ-9:00 עד 13:00

אין משהו לגבי למי מותר או אסור אלא רק שעות. מדובר על רחוב ארלוזרוב ליד בן יהודה. אני שואל אם למשל אני מחנה שם היום בשעה 22:00 וחוזר מחר בשעה 11:00 זאת אומרת שאני צריך לשלם מחר משעה 9 עד 11 בבוקר, אבל אני לא אהיה ליד הרכב ולמעשה אני אהיה בעיר אחרת.

תהיה לי אפשרות מחר ב-9 בבוקר להפעיל את הפנגו כאשר אני בראשון לציון לסמן ת"א ולהפעיל את החניה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין משהו לגבי למי מותר או אסור אלא רק שעות. מדובר על רחוב ארלוזרוב ליד בן יהודה. אני שואל אם למשל אני מחנה שם היום בשעה 22:00 וחוזר מחר בשעה 11:00 זאת אומרת שאני צריך לשלם מחר משעה 9 עד 11 בבוקר, אבל אני לא אהיה ליד הרכב ולמעשה אני אהיה בעיר אחרת.

תהיה לי אפשרות מחר ב-9 בבוקר להפעיל את הפנגו כאשר אני בראשון לציון לסמן ת"א ולהפעיל את החניה?

כן

3 תוים

• תוכן חדש...