Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מוזמן להביע את דעתך אבל קח בחשבון שאלוף ישראל בג'ודו פה, והוא לא אוהב שמדברים לא יפה על ג'ודו.

דניקס הזכרת לי איזה ילדה שאני שונא, היא הייתה מאלה ששואלות מלא שאלות במבחנים ומושכים אותם תמיד, וגם היה לה קול של קרפדה (נסו לדמיין את זה).

יצא לי לעשות איתה כמה בגרויות, למזלי אני לא ישבתי לידה אבל הייתה מביאה בייגלה בשקית ואוכלת ברעש, היה איזה מישהו שבאופן קבוע ישב שולחן לידה ופשוט יום אחד השתגע מהרעש.

שמע שאתה מקבל תרגילים שבחיים לא ראית, ופתאום אנטנה עם -90DB שלך תדע מה אתה עושה איתה,

חייב לשאול, פשוט בןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אתה יודע את ההמשך.

אני בדרך כלל לא שואל בכלל במבחנים, יצא לי רק פעם אחת, אבל היום היה מעצבן.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ג'ודו מוכר כאומנות לחימה.

אני לא מצליח להבין איך לוחם ג'ודו מסוגן להגן על עצמו מול לוחם מ(כמעט) כל אומנות לחימה אחרת.

כמובן שבפן הספורטיבי הוא שווה ערך לכל דבר אחר.

אני הולך לאכול.

לא לזוז עד שאני חוזר.

יש את הג'ודו המקורי שהוא באמת אומנות לחימה, בעיקר הגנתית, אבל היא כבר לא בשימוש כמעט בכלל.

הג'ודו שאתה מכיר זה ספורט וככזה הןא פחות משמש כהגנה עצמית.

איוון מה הייתה הפציעה שלך? אם מותר לשאול

פורסם

ילדים ששואלים במבחנים זה אחד הדברים היותר מעצבנים שיש, אני באמת לא מבין מה יש לשאול, גם ככה לא תקבל את התשובה. לא יודע ? זדיין.

(זה לא אישי נגדך פשוט העלת את הנושא).

אגב, אני הייתי רואה בדיוק מה השואלים ומי באמת עושה את המבחן כי הייתי עושה מבחנים בעל פה ובשביל צריך לחכות למורה ובנתיים אתה לא עושה כלום.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הבנתי נכון, אתה לומד בטכניון, המקום הזה הוא המשך ישיר לבית הספר שבו למדתי. בית חרושת לציונים.

ילדים שעוברים בבית שטיפות מוח שציונים זה הכי חשוב ואם אתה מקבל קצת פחות מאחרים אז אתה פחות טוב, אותם ילדים שהיו מקבלים 98 בבחנים והולכים למורה לשאול למה.

האמת שאף פעם לא שאפתי להשתוות לאחרים בלימודים. אני ממש משקיע רק בקורסים שמעניינים אותי ובמשעממים לא. לפי מה שהבנתי מהרבה אנשי מקצוע בתחום הזה, גיליון הציונים לא מעניין במיוחד. מה שמסתכלים עליו זה תיק העבודות. בפקולטות אחרות זה כנראה הרבה יותר מלחיץ לשמור על ממוצע גבוה. מה שדפוק זה שכל היום אני רואה סביבי אנשים שממש מתאמצים לקבל ציונים גבוהים ולהצטיין אבל הם לא באמת קולטים שהם אוכלים חרא על כלום כל עוד הם עושים את זה בשביל המספרים ולא בשביל באמת ללמוד משהו ולהבין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי מכר שלומד רפואה באונ' ת"א. בקושי הולך להרצאות. לומד לבד בבית ומקבל ציונים עוברים ולא יותר מכך. מבחינתו ל98 או 81 אין משמעות. בינתיים הוא משקיע המון זמן בעבודה. שמעתי מהצד איך אנשים שלומדים אתו מלכלכים עליו שהוא לא רציני ושהוא יהיה רופא גרוע. לא אמרתי לאנשים הללו מה אני חושב עליהם, או על זה שהם שופטים מישהו לפי "שמעתי ש...".

יש לזה הסבר - ציצים זה יפה וטוב, אבל תחת קובע את הצללית של הגוף ואתה כל הצורה של פלג הגוף התחתון ולכן הוא חשוב בהרבה.

נכון מאוד. זה אפילו לא צריך להיות תחת ספציפי, אלא ההתאמה שלו לשאר הגוף. בנוסף, הלבוש משפיע מאוד. לבוש נכון יכול להוות הבדל תהומי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני בדרך כלל לא שואל בכלל במבחנים, יצא לי רק פעם אחת, אבל היום היה מעצבן.

אני באמת לא מבין מה יש לשאול, גם ככה לא תקבל את התשובה. לא יודע ? זדיין.

גם אני לא יודעת לשאול שאלות במבחנים ועד לפני חודש גם לא הייתי שואלת, כי תמיד באתי בגישה של או שאני יודעת או שלא. אבל לאחרונה הבנתי שאם יש שאלה שאני לא בטוחה לגביה כדאי לשאול, אין לי מה להפסיד מזה. התשובות לשאלות עזרו לי להסגר על תשובה ולא לשנות ללא נכונה ברגע האחרון.

מה שדפוק זה שכל היום אני רואה סביבי אנשים שממש מתאמצים לקבל ציונים גבוהים ולהצטיין אבל הם לא באמת קולטים שהם אוכלים חרא על כלום כל עוד הם עושים את זה בשביל המספרים ולא בשביל באמת ללמוד משהו ולהבין.

מה שאני שומעת כל הזמן שהממוצע חשוב לעבודה הראשונה בלבד, מצד שני, קשה להתקבל למקום טוב עם ממוצע נמוך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם את עושה משהו אז תעשי אותו טוב,אחרת מה הטעם לעשות אותו?

תקחי סקס לדוגמה זה יסדר לך את זה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
כבר סיימת לאכול ? אני יכול לזוז עכשיו ?

הוא בשלב הקינוחים

מגרשדים\רופיניני - הפאביה פרטית למהדרין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
האמת שאף פעם לא שאפתי להשתוות לאחרים בלימודים. אני ממש משקיע רק בקורסים שמעניינים אותי ובמשעממים לא. לפי מה שהבנתי מהרבה אנשי מקצוע בתחום הזה, גיליון הציונים לא מעניין במיוחד. מה שמסתכלים עליו זה תיק העבודות. בפקולטות אחרות זה כנראה הרבה יותר מלחיץ לשמור על ממוצע גבוה. מה שדפוק זה שכל היום אני רואה סביבי אנשים שממש מתאמצים לקבל ציונים גבוהים ולהצטיין אבל הם לא באמת קולטים שהם אוכלים חרא על כלום כל עוד הם עושים את זה בשביל המספרים ולא בשביל באמת ללמוד משהו ולהבין.

מסכים לגמרי.

אז מה ? מחר יום הולדת ?:)

רמז דק (עבה)?

• תוכן חדש...