Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום לקחתי את אשתי למשרד ורשמית למדתי אותה את סודות המקצוע(מזכירה)

תמיד ידעתי שיש יתרון לנשים בכל הקשור לשירות לקוחות.

אני רודף אחרי כמה לקוחות כבר שבוע כדי שישלמו לי והם תמיד מוצאים לי סיבה שכרגע הכרטיס לא עליהם.

היום אמרתי שדי, נותן לאשתי להתקשר ולגבות תשלומים.

זה מדהים עד כמה הם מופתעים שזה לא אני בקו השני אלא בחורה. כולם הוציאו אשראי, אמרו תודה ושילמו עד לשקל האחרון.

כנראה אני בגלל היותי נחמד ולא מלחיץ לרוב, נותן ללקוחות אפשרות של גמישות בתשלומים או בכלל לחשוב על זה שאני אדחה את התשלום.

אני יכול לפתוח שרשור נפרד בכל הקשור במנטליות התשלומים כאן במדינה וזה לא יהיה לטובת רוב הציבור. כי רוב הציבור חושב שאם לא מתקשרים ודורשים אז הם לא חייבים, גם לאחר קבלת שרות ומוצר. רוצה שאני אשלם? תתקשר ותגבה כי אני לא אשלם לך גם אם מגיע לך על דעת עצמי.

אני מכיר כמה אנשים שסגרו את העסקים הקטנים שלהם בגלל הקושי בגביה. ועוד אומרים "שאנחנו תרבותיים" אעלק.

למה לא לגבות את התשלום מראש?

איפה לנה כשצריך אותה? חכה חכה היום בלילה.

פה, מה אתה צריך?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מלון דן זה אחד המלונות הטובים באילת, שתזכה לכמה רגעים של נחת ;-)

תפוחי אני מבין שהנסיעה לאילת עשתה לך טוב. חזרת יותר רגועה ;-)

טיל נפל ליד המפעל של חמותי וברשת אומרים שזאת הייתה הזעקת שווא? :what:

אם זאת לא תעמולה אז אין לי מושג מה זה.

החיים הם כמו....

פורסם
בחדשות אומרים שיש כוננות גבוהה..

לבטל את הצימר ולחפש אחד דרומית למטולה?

בוא לצימר של בית משפחת רופני.

אולי למכסח יש מקום על הספה, יש גם בביג כמה חברה עם רכבים שאתה בטוח יכול לישון בפנים.

למה אני נחמד????

בא אלי מכר בעבודה והתחיל לספר לי על כמה דחוף הוא צריך להגיע לאיזה חתונה,מפה לשם נתתי לו את האוטו,עכשו אני צריך לחפש טרמפ.

ההורים שלכם מגניבים שלי מעאפנים, אבא בהייטק ואמא בחברה גדולה...

צר לי שלא הייתה לי את החוויה של להיכנס,לחנות של אבא או לעסק שלו...זה תמיד לשבת מבויש על הספה ולכתוב משהו על דף בקצה המשרד.

לפחות תמיד היה אוכל וחדר לחזור אליו.

האמת, באמת הפסדת, לא נורא יש לך עכשיו ניסאן ואני נוסע באוטובוסים.

מיכאל, גם מלחמת לבנון 2 זה היה ככה היו המון נפילות במרכז הכרמל שלא דווחו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מישהי הייתה חייבת לי טובה,מפה לשם חזרתי עם יונדאי איי35 הביתה והורדתי אותה בדרך אה כן,ואני צריך לצאת מחר בשש בבוקר לאסוף אותה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

למה אתה מחלק את האוטו שלך ככה ? זאת כבר לא פעם ראשונה שאני שומע שאתה עושה את זה, זה האוטו שלך ותפסיק עם ההרגל המגונה הזה בבקשה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
היום אני מבסוט כי סידרתי לעצמי יומיים חופשיים ביפן (ואחר כך יש פגישות ותערוכות), אני תוהה אם הייתי צריך ללכת על שלוש, אולי לא מאוחר להחליף כרטיסים.

הבחור על הדוקאטי מונסטר 796 רוצה מעל מחירון (כאילו הוא טוען שהמחירון שונה, המחירון הוא באיזור ה 66K והוא רוצה 68K, אני חשבתי שאני אוריד אותו לאיזה 62 אבל זה יהיה קשה, הוא מנסה למכור לי את זה שהמחיר כזה כי הוא מביא לי עם זה שרשראות ומנעולים וכי הצמיגים חדשים...) , לא יודע, בתכלס יותר חכם לקנות משהו מוגבל ואז להוריד הגבלה כשיהיה לי רישיון A, ככה גם לא צריך לדאוג ללמכור את האופנוע. אני לא יודע אם אני רוצה אופנוע מספיק כדי לשלם 70K כולל ציוד על זה. (לעומת חצי מזה על אופנוע לא מוגבל בנפח קטן).

שוק האופנועים לא להיט, רוצה מעל מחירון? דבר איתו עוד חודש.

אני חושב שלקנות מוגבל זו טעות חמורה. למיטב ידיעתי אין איך להסיר את ההגבלה בצורה חוקית ברישיון, ואתה נתקע עם אופנוע סופר לא סחיר. מה גם שיש יתרון רציני להתחלת רכיבה על כלי קל ופחות מאיים. אני מבין שאתה לא ממש סגור על עצמך בקשר לסגנון - אבל ממליץ לך לשקול CRF250L.

הייתי שם בשוק העבודה שאתה אוהב ולא משלמת. זה כיף אדיר להתעסק בדבר שאתה הכי אוהב בעולם. 8 שנים זה עזר לי לשכוח שאין לי גרוש על התחת, ותכל׳ס? לא הייתי מפסיק אלמלא הבנתי שהכיף הולך ופוחת, אך הכסף לא עולה. ככה פתאום באמצע החיים, זה קצת פחות כיף. ככה פתאום באמצע החיים אתה מבין שעוד כמה שנים בלי גרוש זה יהיה הרבה פחות כיף.

לשמחתי מצאתי את השילוב המוצלח מהאופציות, גם שכר טוב וגם עבודה שמעניינת אותי מאוד ומתאימה לי לאופי. המחיר שאני משלם? הרבה מאוד שעות עבודה, קם מוקדם חוזר מאוחר. בינתיים המחיר הגיוני מבחינתי.

המחשבה מאחורי השינוי הייתה פשוטה - אם עד היום נהניתי מהעבודה אך לא היה לי כסף להנות מדברים אחרים, עכשיו אפתח לעצמי פתח להנות מדברים שהם לא עבודה. קניתי גיטרה שחלמתי עליה, אופנוע יגיע בקרוב. חיסכון? יהיה, עוד מעט, מבחינתי זה אכול ושתה כי מחר נמות. אני מקצין כמובן, אבל עדיין מתכוון להנות מכל גרוש שאני מרוויח.

חושב ללכת ללמוד גיטרה בצורה רצינית יותר, יש לי כאן אחלה מורה. נראה לי אני מתחיל שבוע הבא.

לחובבי הז׳אנר, הבאתי היום את ההופנר 12 מיתרים מתיקון, איזה דבר מגניב היא. לא חוכמה להנות מגיטרה יקרה, זה הרי לא ממש אתגר. למצוא את ההנאה במה שרק לפני שבועיים היה פגר בן 40-50 שנה והיום הוא כלי נגינה - זו פעם שלישית שזה קורה לי (ועוד עם גיטרה גרמנית, משהו אצלי בהחלט דפוק) - כיף גדול. גורם לי להרהר למה לעזאזל אני צריך גיטרות שאלפי שקלים כשכל כך כיף לי עם הגרוטאות שלי. מצד שני, אם באמת אתחיל ללמוד ולנסות להיות רציני יותר בעניין הנגינה, הרי ברור לי שאין תחליף אמיתי לכלי נגינה רציני.

בדיוק, אבל בדיוק כמו עם מכוניות. באמת חוכמה גדולה להיות מבסוט במרצדס חדשה. מי שמוצא את החיוך בפיאסטה 84, האושר שלו קצת יותר טהור לדעתי.

למרות שזה לא מעניין את הביצה שלכם, קבלו עוד שיר. גרם לי להוריד את הרגל מהגז כדי לא להגיע הביתה עד שייגמר, ככה אני יודע שנתפסתי. סמדר רונן קוראים לה, לפי המילים אני חושב שהיא הייתה משתלבת לא רע בגיבוב.

https://smadarronen.bandcamp.com/track/--18#lyrics

מילים:

באמצע השולחן קוביות בערימה

באמצע המשחק פתאום נפלה דממה

באמצע השמיים יש שמש אדומה

באחת בצהריים השמש נעלמה

חושך משתרר סביב

אתה מדליק לי נר

הקול שלך עצוב, אתה אומר:

הגיע זמן שיגמר

אנחנו מכובים

איבדנו את הבית, את הדרך

כולנו אבודים

באמצע הכדור אתה נותן מכה

לכל אחד יש חצי, את תרדמי בתוך דקה

אבל רציתי ילדים, רציתי משפחה, רציתי לאהוב

כמו טיפשה אני בוכה

באמצע המשפט הראש שלך צונח

משאיר אותי לבד, איך זה שעכשיו אתה בורח?

פותחת דלת ויוצאת

חצי כדור בכיס

בחוץ כמו מדבר, כמו סיוט

אני שולחת צעקה

אין קול ואין עונה

אין איש ואין חיה

אין אדמה ואין שמים

באמצע שום מקום חצי כדור ביד

מה שהפך לסדום נגמר בבת אחת

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מבקשים אז אני נותן,ואחרי שנתת פעם אחת אתה לא יכול שלא לתת בעיקר כשיודעים שיש,לך עוד רכב בבית.

בכל מקרה זה לא כזה נורא,נחמדה היונדאי הזו.אבל אין על שברולט חחחחח

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
למה לא לגבות את התשלום מראש?

כנראה אני בגלל היותי נחמד ולא מלחיץ לרוב, נותן ללקוחות אפשרות של גמישות בתשלומים או בכלל לחשוב על זה שאני אדחה את התשלום.

בעסקים בישראל צריך למצוא את השילוב הנכון בין מניאק לבין שירות טוב ואיכותי.

הצרה שעדיין צריך בכל המקרים להתמודד עם הישראלי המכוער (שבוכה על אופן תשלום,מחיר,שירות,אחריות,וכל דבר אחר)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הוא לא אמר מתי

אני הולך להתקלח ואחרי זה אני מוצא לך את ההבטחה. (אני חושב שהיה שם גם תקופת זמן).

אל תזוז.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...