Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רופני אם תביא מישהי נתארגן על ערב בנים בנות אצלי עם דניקס גם

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

תראה אנלוגי,

אין לי ניסיון הרכיבה מעבר לשיעורי נהיגה, זה לא מספיק כדי לדעת בדיוק מה אני רוצה. כאילו אני יודע את.השימושים שיהיו לי, בנצי פה המליץ להתחיל עם דו"ש , לא כול כך רציתי כי חשבתי על אופנוע 'ספורטיבי', המונסטר למירב הבנתי נכנס בול לשימושים שלי: נסיעות מנהלתיות לעבודה ומדי פעם כמה נסיעות יותר ספורטיביות. אבל גם דו'ש יכול להתאים לי כי יש לי קצת שטח ליד הבית.

אני דווקא ראיתי שליגל היבואן של דוקאטי מוכר כרגע את הכלים המוגבלים שלו בטענה שיהיה אפשר לשחרר את ההגבלה, אני לא יודע אם זה תקף לכלים ישנים יותר, בסופו של דבר אפשר להתקשר לשאול...

אני כבר לא בטוח שCBR250 מתאים לי כי יש פשוט יותר מדי כלים כאלה למכירה אז בבוא היום כשארצה להשתדרג יהיה לי קשה למכור.

לגבי הklx הוא זול יחסית, שזה יתרון מצד שני הוא חלש...

אם היה לי עוד איזה 150-200 אלף לא הייתי שש לקנות אבל כרגע חבל לי לבזבז כזה הרב, במיוחד בהתחשב בעובדה שאולי אני לא כזה אוהב.

יש גם למכירה היפרמוטארד שמוגבל על הנייר, אבל הוא כבר עולה 72K והמוכר לא נשמע אדם נחמד וזה קצת מפריע לי.לא יודע, ב72K יש מיאטה nb מאיזה חבר פורום, שזה פלוס גדול אבל קצת יקר, גם הnb באמת נראת כמו רכב גיי. לא יודע מה לעשות, החלטות כאלה קשות לי.

ד'א אנלוגי אתה חייב לי איזה קפה, לא נורא, כשיהיה לך זמן.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מכסח שדים,זה שלך יש חלופה הולמת ליד ימין לא אומרת שמותר לך לרדת על רופני, למרות שזה מצחיק

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
לא נפגעתי. אז סיפור? דודו מספר לגולו?

כל סיפור שלך מהחיים אני מוכן.

אין כמו מצב האומה, גאונים!

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...