Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שרשום בתגובה לפני זה הודעת משתמש או פייסט מאיפשה?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בן,

כתבת הרבה וסוחף, מסוג ההודעות שלא מגיבים להם רק

מעלים חצי חיוך מסכים וממשיכים הלאה.

Leaving on a jet plane שיר עם סיפור די עצוב

המתאר את פרידתו של טייס מאהובתו טרם יציאה לקרב במהלך ויאטנם.

גם אני נלחם בשערה הארוכה הסוררת, אני תמיד מפסיד.

Gn'f'R

פורסם

בנצי, סחתיין.

לגבי השערה, כמובן שאתה לא לבד. מדהים כמה מהר הגוף יכול לגדל שערות כשבא לו, כנראה שעל הראש מתחיל לשעמם לו מתישהו אז הוא משקיע במקומות אחרים. כנראה שאנחנו בכל זאת מחוברים לעולם הצומח, אם מורידים מצמח את קודקוד הצמיחה הוא מפסיק לגדול בכיוון הקודקוד ומתחיל להשקיע במקומות אחרים. ככה אצלנו, מפסיק לגדול בראש מתחיל בכתפיים, או על תנוך האוזן.

פעם כשגיליתי שערה לבנה הייתי מוציא אותה עם פינצטה, היום אני לא מעיז, זה גם יהיה יותר מדי עבודה וגם חבל על כל שערה. השוק האמיתי האחרון שלי הוא כשהתחלתי לגדל זקנקן לא מזמן, ומצאתי בו שערה לבנה. אותה תלשתי, בזיפים אני לא מקריח.

יום אחד, אחרי שכבר היה זקנקן מפואר החלטתי בהתקף עצבים להוריד אותו ולהתגלח עם סכין. אני אוהב סכין, אבל משתמש במכונת תספורת בשוטף. פתאום הציץ אלי אדיוט מהמראה, מדהים מה זקן קטן יכול לעשות להערכה העצמית. חזרתי לגדל.

התחלתי אותו בגלל צלקת בסנטר מהתעופפות עם האופניים. זה נכון מה שאומרים, רוב בעלי הזקן יש להם משהו להסתיר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
בנצי, סחתיין.

אולי תפסיקו לעודד אותו!!!

פתאום הציץ אלי אדיוט מהמראה, מדהים מה זקן קטן יכול לעשות להערכה העצמית.

אתה כמו בחורה. מתחיל לגדול הזקן ואתן מרגישות כבר כמו אישה ולא כמו ילדה.

התחלתי אותו בגלל צלקת בסנטר מהתעופפות עם האופניים.

נו באמת.

התעופפות? לפני כמאה שנים כבר החלו להתעופף למרחק גדול יותר. האחים רייט כמדומני. ולא זכור לי שהם גידלו זקן בגלל זה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אל תשכח שהאחים רייט התחילו מאופניים, ככה שיש לי תקווה.

אגב הייתי צריך לכתוב התעופפות מהאופניים, לא עם.

חזרתי לרכב, במגבלות הכאבים ביד. זה מוצא אותי במקומות די מטופשים, אם אני צריך לרדת מדרגה או לעבור איזה קטע משובש אני עוזב את יד שמאל כדי שלא יכאב, ובעצם מגדיל מאוד את הסיכוי לנפילה טפשית.

אה, ואם תתחיל לנסוע באוטובוסים תגלה שיש גם נשים עם זקן. שפם זה יותר פופולרי, אבל גם זקנים ראיתי. אני חושב שאוטובוס זה משאית זבל של בני אדם. מותר לי להגיד את זה, כי גם אני שקית אשפה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מספיק כבר עם השערות הלבנות. הכרתי פעם מישהו שחור, היום כולו שערות לבנות, למרות שהוא רק בן 17...

לחרדתי מבט במראה מגלה לי שהפרווה שגידלתי לתפארת על החזה במשך השנים הפכה גם היא ל-לבנה... אתם מתבכיינים על זקן?

את בנצי לא צריך לעודד, הוא מעין פרפטום-מובילה, מטעין את עצמו תוך כדי כתיבה.

פורסם

מישהו כתב השבוע בסטטוסים מצייצים:

״היום כבר אי אפשר להאמין לבחורות.

פגשתי מישהי, אמרה שהיא בלונדינית טבעית.

אח״כ ראיתי שיש לה שערות שחורות.

בביצים״.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני שוקל לנצל שוב את הגיבוב לגחמותיי האישיות, אבל בתכל'ס מפחד. יש גבול לסלחנות של אדריכלים, עד שהם דופקים אותך מבלי שתדע, וכאשר אתה מגלה כבר מאוחר מדי.

blogger-image-1778217488.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני שוקל לנצל שוב את הגיבוב לגחמותיי האישיות, אבל בתכל'ס מפחד. יש גבול לסלחנות של אדריכלים, עד שהם דופקים אותך מבלי שתדע, וכאשר אתה מגלה כבר מאוחר מדי.

blogger-image-1778217488.jpg

זו אומנות דינמית, תלוי באיזו שעה ביום אתה עובר שם ועם מי.

Gn'f'R

• תוכן חדש...