Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יאללה, מרים את הגבבה, הסלון שלי יכול לארח שבעה, לוקו אחראי על הסינון. אלכוהול בשיטת BYO.

לגבי הקרייזלר, מקווה שזה יעזור עם מצב הרוח:

http://www.youtube.com/watch?v=oiQZd5vG7Rw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ביצוע משעשע, אבל מי שיקרא את המילים שסבאל'ה מגבב שם יגלה טקסט לא רע בכלל.

מה שבטוח שסבא'לה עבר את הסינון, מן הסתם גם דודו זר יגיע ורז גם.

אתה בטוח שאי אפשר להתגובב בסלון יותר מ7 איש?

לגבי פינת גיבוב,

אין לי מקום קבוע, אני מגובב כנעני...

Gn'f'R

פורסם

כמו שהחבר'ה של הפוקר יודעים, השמיני יושב על המגבר, או מביא כיסא מהבית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
מתי יש ערב גיבוב של חברי הגיבוב?

ערכתי בצהרים את ההודעה על ״ערב גיבוב לעובדים״. כבר השתרש?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=499752&page=2

רז, אני חושב שנפגשנו דרך המודעה שפירסמת בזמן הוורוד, הופתעתי לגלות שאתה לא נראה כמו פרדי מרקורי, אבל זרמתי.

בנציון, הזמן הורוד היה אחרי שנפרדת מהשרירן שלך.

לפני זה הגענו ירון פ ואנוכי אליך, בעקבות מודעה על 205GTI למכירה לחלקים.

Ring a bell?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נשבר לי כבר לגמרי מה"סליחה על השגיאות כתבתי מהפלאפון". איך זה הפך להיות תירוץ קביל? יש לך מכשיר באלפי שקלים אבל הוא הסיבה שאתה לא מסוגל להתבטא בכתב כמו בן אדם? ואם אתה לא מסוגל להוציא כמה שורות בלי שגיאות ועם פיסוק נכון, כמה סמארט הסמארטפון שלך? כמה סמארט אתה?

לא זוכר באיזה שרשור כאן ראיתי, וממילא לא אעשה אאוטינג, מישהו שהתנצל בסוף הודעתו "אם יש שגיאות זה בגלל שכתבתי מהנייד", כשלא הייתה כמעט שום בעיה, בטח לא כזו שמקורה בטלפון (קצת עילגות, לא משהו מיוחד). ההתנצלות נהייתה אוטומטית. כמה פאטתי זה?

גם אני כותב מהנייד לפעמים. באוטובוסים, כשאני מחכה בתור, לפעמים סתם עצלות על המרפסת. כמו כשאני כותב מהמחשב, אני קורא את מה שאני כותב לפני שאני שולח. מתקן. לפעמים עורך את ההודעה אחרי השליחה, בדקתי, אפשר גם באייפון. אני לא מקפיד לגמרי על חוקי הפיסוק, ולפעמים מעוות אותם ביודעין. מותר לי, מותר לכולנו, כל עוד זה לא עילג, כל עוד זה קריא. אני אוהב לפעמים לכתוב משפטים ארוכים עם המון פסיקים, ו' החיבור אחרי פסיק, ופתאום פסקאות עם משפטים קצרים עם הרבה נקודות. מותר לי, אני לא עובד בזה וככה בא לי. מותר גם לכם. נסו. זה כיף.

יושב לו בן משפחתי באיטליה בזמן חופשה, ואומר אם רק היה לי מחשב, יש לי אחלה של סיפור לכתוב. קח דף ועט עניתי. לא יכול לכתוב על נייר, תגובתו שהממה אותי. וזה לא שהוא דיסגרף או משהו, סתם לא מסתדר לו העניין הזה, ועוד שאח"כ צריך להקליד למחשב מהדף. ותשמעו קטע, הוא מתפרנס מכתיבה, וזה כמובן תחביב שלו לפני הכל.

וזה בדיוק אותו סיפור עם ה-GPS. אנשים נהיו נכים כיוונית. בא לבקר אותי חבר, שאלתי אותו מאיפה נסע, נתן תיאור. תגיד מה אתה דביל? הייתה תגובתי. זה לא אני, זה ה-GPS, ענה. אם אתה עושה מה שאומר לך דביל, זה לא הופך אותך לאחד כזה? לפני שאתה יוצא מהבית למקום שאתה לא מכיר, לא תעיף מבט במפה לראות לאן אתה נוסע? זה כ"כ עלוב בעיני.

עכשיו אני באמת צריך להסביר למה בחרתי את הכינוי שלי כאן? אני באמת לא בטוח לאן כל זה הולך, או לאן אני הולך עם זה.

ר. פרסקי

פורסם

גיבוב נאות:

מכיוון שאני כנעני, כל הודעה שרשמתי כאן בשנה האחרונה נשלחה מהסלולר.

יחסית יצאתי בסדר, קיבלתי רק התראה אחת בנושא סימני פיסוק.

"פסיק", איזו מילה מצחיקה. בעצם לא.

Gn'f'R

פורסם

אתה צודק לגמרי בעניין הGPS, הוא באמת הופך אותנו לחסרי חוש כיוון, סבא שלי, נהג משאית בעברו מכיר את כל כבישי ישראל (את כולם, ממש כולם) בעל פה, שאני צריך להגיע לאיזה מקום אני מתקשר אליו והוא אומר לי את הדרך מהבית שלי עד למיקום המדוייק.

שאני יוצא מהבית למקום אני משתדל להיכנס לגוגל מפות ולראות את הדרך, אני משנן את הכביש (לפעמים כותב את הסיפור דרך על דף ולוקח איתי).

לא מזמן הייתי עם המשפחה בדרום, רצינו להגיע למצדה אבל מהצד של הרכבל (יש שם איזה מוזיאון), שמנו בGPS את המיקום והוא הביא אותנו לאיזה שביל עפר שלמצדה הוא בטח לא מוביל, בסוף ויתרנו (אגב, הסבא מהסיפור הקודם אמר לי מה הבעיה, ודקלם את הכבישים בלי לחשוב בכלל) המסקנה: ספר מפות של מפה באוטו זה חובה.

באשר לפיסוק, ושגיאות, אני באמת מתקשה בזה, תמיד הייתי כזה, בדיבור אני טוב אבל שאני צריך לכתוב אני מתחיל להסתבך, קודם כל יוצאת לי פסקה אחת (גם מה שכתבתי לגבי הGPS יצא פסקה אחת וערכתי אותה) וגם אני באמת לא יודע את הכללים, מתי פסיק, מתי נקודה, מתי לעשות שורה חדשה, מתי שורה מפרידה, פשוט לא יודע. מה שיוצא בסוף זה הרבה משפטים ארוכים ארוכים עם הרבה פסיקים (כמו זה, אני בכוונה לא נוגע בו אחרי הכתיבה).

בנוסף, בגלל ההבעה הלא הכי טובה שלי בכתב בכול תגובה שלי יש לפחות זוג אחד של סוגריים, או שאני לא מסביר את עצמי כמו שצריך או שאני משתמש בהן סתם.

אבל אני כן יכול להגיד שיש שיפור מאז שנרשמתי לפורום, אני הרבה כותב הרבה יותר טוב, פחות שגיאות כתיב (בעיקר איך לכתוב מילים נכון, 'אמרת' ולא 'אמרתה').

נ.ב. אני ממש, אבל ממש לא אוהב לכתוב מהפלאפון זה לא נוח, אני לא מבין איך אנשים כותבים תגובות ארוכות (או בכלל) מהפלאפון.

נ.ב. 2 איך התגובה ? כל סימני הפיסוק במקום הנכון ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

טוב, אז חשבון בפייסבוק אין לי ולמעשה הקשר הוירטואלי היחידי

שיש לי עם חברים קרובים הוא הווטס-אפ.

אני גם לא סובל לדבר בטלפון שיחות סתמיות, לכן כל השיחות וההתכתבויות בווטס אפ

עם מקורבים הוא קונקרטי בלבד(נשמע הזוי כשזה מגיע ממגובב ).

בכל אופן, כשפתחתי את הווטס אפ אז עידכנתי תמונת פרופיל של בובת גרב(זו שפירסמתי כאן כמה פעמים ) ורשמתי ססטוס "באמצע שעוות רגליים". שכחתי מזה והמשכתי הלאה בחיים.

ביום שישי האחרון הטלפון צלצל ובקו השני היה המנכ"ל מהעבודה, זו הפעם הראשונה שהוא התקשר אלי אי-פעם מכיוון שביני ובינו יש עוד מספר דרגים.

אז הוא דיבר איתי וביקש שאעשה מספר דברים חשובים בנושא העבודה ובסיום הוא אמר שהוא

ישלח לי צילום של רשימה דרך הווטס אפ, אמרתי בסדר וניתקנו.

אני יושב עם הקפה וממתין להודעה ואז הרגשתי שהכל מסביבי הולך בסלואו מושיין והרגשתי שצבע פניי מתחלף. נזכרתי בפרופיל שלי בווטס אפ...

מכיוון שלא נגעתי בפרופיל הזה חודשים ארוכים, אז גם לא זכרתי איך משנים ונכנסתי לפאניקה.

צעקתי לאישתי שתבוא מהר, "מהר, מהר! תשני לי את הסטטוס! תמחקי את התמונה!! "

לא, היא לא הספיקה בזמן והטלפון שרק את השריקה המעצבנת של קבלת הודעה.

פתחתי וראיתי את הרשימה המדוברת, ולאחר מספר שניות שוב שריקה והפעם טקסט קצר:

"מצטער שהפרעתי לך באמצע שעוות רגליים"

:oops:

Gn'f'R

פורסם

המנכ"ל הזה הוא איש שיחה ? (איש שיחה = אדם שמבין את השטויות שלך), אם כן מצויין, קיבלת עוד נקודות, אם לא תיקח כמה ימי מחלה.

לי נשמע שהראשון יותר מתאים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לוקו, לפחות לא כתוב אצלך "עושה ביקיני ווקס למנכ"ל שלי".

rupni, בדיוק על זה אני מדבר. אתה משקיע. ההודעות שלך קריאות לגמרי, על הפינס שלי אם הפסיקים במקום לפי האקדמיה או לא. ריבוי סוגרים הוא גם משהו שיש מי שיעביר עליו ביקורת, אני חולה באותה מחלה שלך (אוהב סוגריים). שיקפצו המתקנים, זה עניינים של סגנון כתיבה ומותר (ואפילו רצוי) להיות יצירתיים.

אגב סבא שלך בשבילך זה בד"כ מה שאני בשביל החבר'ה שלי.

שאני צריך להגיע לאיזה מקום

שאני יוצא מהבית למקום

שאני צריך לכתוב

אבל הערה אחת, במקום "שאני" - "כשאני". זה קיצור ל"כאשר אני".

אתה מבין מה שאני אומר כשאני כותב את זה ככה? :wink:

ר. פרסקי

פורסם
תשמע, המטבח מאוד לטעמי, כפרי.

שאלה- אלו באמת אריחים או שזה סוג של טפט?(השיש ).

אריחים, אבן אמיתית לא קרמיקה, בשירותים שלמטה ליד המטבח שמתי קרמיקה בצבע שמתאים לשאר החדר...

עכשיו אני מגובב מהטלפון, מהשירותים שלמטה:-)

uploadfromtaptalk1380506050609.jpg

haters will hate

פורסם
ערכתי בצהרים את ההודעה על ״ערב גיבוב לעובדים״. כבר השתרש?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=499752&page=2

בנציון, הזמן הורוד היה אחרי שנפרדת מהשרירן שלך.

לפני זה הגענו ירון פ ואנוכי אליך, בעקבות מודעה על 205GTI למכירה לחלקים.

Ring a bell?

ברור, אני עדיין לא מבין למה נפרדתם, הייתם זוג כ"כ חמוד.

אהבתי את הסדר, הג'יפ מטונף בפנים, הרכבתי שטיח חדש על כל הרצפה ועכשיו יש בגלי סיגריות, עלים, ממתקים ומה לא.

haters will hate

פורסם
המנכ"ל הזה הוא איש שיחה ? (איש שיחה = אדם שמבין את השטויות שלך), אם כן מצויין, קיבלת עוד נקודות, אם לא תיקח כמה ימי מחלה.

לי נשמע שהראשון יותר מתאים.

האמת שנראה לי שאני בבעיה,

התקשרתי היום למנהל הישיר שלי וסתם דיברנו

ושמעתי ברקע את קולו של המנכ"ל נכנס לחדר

ולפתע הוא אומר לו "ואל תשכח למסור לערן שאני מאוד כועס עליו! ".

הייתי בשוק בצד השני של הטלפון ושאלתי את הבוס

לפשר הדבר, הוא התחמק ואמר "לא, עזוב, אל תתייחס",

שאלתי אם זה קשור לשעוות רגליים או לבובת גרב כלשהי

והוא ענה שלא ושלא אתייחס ושאתן למנכ"ל להתגובב עם עצמו.

בעקרון אנחנו ביחסים טובים, עדיין לא נתקלתי בו מאז. מעניין על מה הוא כועס.

בנצי,

תודה על המידע.

אני סיימתי לגובב להיום, נתראה מחר בלילה.

Gn'f'R

פורסם

תן לי את המספר של המנכ"ל, יש לי גיבוב צפוף מאוד בשבילו בוואטס-אפ.

אני בבית על הספה, מחכה לפרק סיום העונה של שובר שורות...

ואז בשבוע הבא, המתים המהלכים וכזה נגמר, SONS OF ANARCHY חוזרת !!!!

haters will hate

• תוכן חדש...