Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא באמת נעלמתי, ההגזמה הייתה בגלל הגנים הפולניים שלי.

סתם חיפשתי להתלונן.

לא, עוד לא קיבלתי את האוטו כי כולם בחופש וחוזרים לעבוד רק מחר.

מקווה שזה יהיה בשבוע הקרוב.

בכל אופן אני הולך מחר לחיפה ואערוך "ביקור פתע" בסוכנות של רנו (אני כבר שם בכל מקרה אז לא אכפת לי).

פורסם

בצלילות אני זוכר, נטפלו לילד- נראה דפקט לא מזיק.

ג'רמי גיבב היום בכיתה.

פנינת ריבה?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כן, אני אוהב פנינת ריבה וגם מלון עיוור לפעמים.

נשארתי עם מוזיקה עתיקה.

כן, מחר הולכים לראש מנוע. נפתח, נראה, נאמוד נזקים ונחליט אם ממשיכים.

Gn'f'R

פורסם

האלבום הראשון של מלון עיוור הוא אחד הגדולים בעיני, אח"כ איבדתי אותם. דווקא לא משתגע על הלהיט עם הדבורה.

פעם קראתי איפושהו שאם שמים דיסקים בפריזר זה משפר את הצליל. נו, אדיוט כמוני חייב לנסות. דחפתי את המלון לפריזר לכמה שעות, ואז השמעתי את Change. לחרדתי הרבה אבדו מלא צלילים! מההתחלה נשארה רק נעימת המפוחית, והסולן התחיל לשיר ללא ליווי כלל. התחלתי לקלל את עצמי, איך לעזאזל ניסיתי דבר כ"כ דבילי ועוד על דיסק שאני מאוד אוהב.

פתאום דגדג לי איזה קול של הגיון. מה פתאום הפריזר מחק חלק מהצלילים, הרי זה לא יכול להיות. ניגשתי למערכת, ומתברר שאיכשהו סובבתי את כפתור הבאלאנס ככה שישמעו רק ברמקול אחד. מגניב הסטריאו הזה. אני ממליץ בחום על ניסוי עם Change, זה נשמע לא רע בכלל אחרי שמתגברים על החרדה שהרסת את הדיסק.

אגב,

הוא וואחד גיבוב בפני עצמו, מסתבר. פעם ראשונה שאני רואה אותו:

http://www.youtube.com/watch?v=Yn1WbBaWTdc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

קלעת טוב.

Change הוא אחד השירים האהובים עלי,

זה ישמע פסיכי אבל בין היתר אני מנגן אותו לילד כשיר ערש.

מה שאהבתי בהרכב הזה הוא את הישירות שלהם, מבחינה לירית

השירים כתובים בפשטות ובלי אפקט של מיסתורין או משהו בסגנון.

and when your deepst thoughts all broken, keep on dreamin boy cause when you stop dreming its time to die.

דוגמה למיסתורין: למטה בבור, של אליס בשלשלאות.

Gn'f'R

פורסם

מה שאני אוהב אצלם זה שלצד הפשטות והישירות יש המון אינטליגנציה מוזיקלית שלא מעמיסה על השירים. שרק יצא האלבום הוא פוצץ לי את המוח, לא פחות מכמה מהגדולים (אני לא מזכיר שמות כי אין צורך בהשוואה, לא יכול לדרג מוזיקה).

Change אחד האהובים עלי גם. אני מתחבר למילים מאוד, ומת על שורת הסיום:

When life is hard, you have to change. אני מכיר לא מעט אנשים שיחשבו שהמשפט הזה הוא ההיפך הגמור ממה שצריך לעשות, אבל אני לא אחד מהם. החיים לא חייבים להיות קשים. אצלי בהחלט קשה כרגע והגיע הזמן לשינוי, קיבינימט. מקווה מאוד להיות מסוגל לספר על התפתחויות משמעותיות מאוד בקרוב. כל הדרך שהובילה לשינוי כבר כתובה אצלי, חסר רק לשבץ את הפאנץ', שאני עוד לא יודע בוודאות מה הוא הולך להיות, אבל יהיה כיף. וקל. יותר. או לפחות קשה אחרת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

נגמר לו עוד יום, 2013 כבר לקראת סיום...

רז יש רק אחד.

אני תשוש, נכנסתי הביתה, יושב על כסא מחרסינה במשרד הקטן שלי ומגובב, השעה 20:13, יש הזמנה למסעדה מרוקאית ב9:00.

אכלתי שם את אחד הכבשים הכי טובים בחיי, הבעיה היא שאני לא כזה רעב ואם אני הולך להשכיב איזה 200 על ארוחת ערב, כדאי להיות רעב, שתיתי המון קפה וחיסלתי איזו קופסא היום. מה עושים?

לפחות אני הולך לשם, מקום קטן, שף מרוקאי, בעלים מפורסם (ראיין גוסלינג) ומקום שמזכיר לי את פלורנטין, קטן, מנורות צהובות חלשות, אולי 10 שולחנות. ורק עם הזמנה מראש.

אני יותר חושב על התה שבסוף מאשר על הכבש.

haters will hate

פורסם
ציפי ציפי ציפי, רק המחשבה על השם הזה במיטה קורעת אותי מצחוק, אוי ציפי, כן ציפי, כן ציפי, עוד קצת ציפי.... ציפי טובה.

זה כי ציצי מתחבר לך אוטומטית עם פיפי-ופיפי זה לא נעים(בטח ובטח שלא בזמן סקס עם ציפי).

אבל מצד שני ציפי נשמע כמו ציצי וזה SO MUCH FUN!

יום טוב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

איך שורבב שמי לגיבוב? או שמא - איך גובב שמי לשירבוב?

אז מה אתם עשיתם ביום שישי? רז כבר אבא אבא, כשעזבתי הילד היה תינוק, אני מאמין שעוד מעט בר מצווה.

לאיזה רז התכוונת בהודעה שלך?

רז יש רק אחד.

בהינתן אישורו של בנציון, אספר על פגישתי הראשונה איתו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ציפי ציפי ציפי, רק המחשבה על השם הזה במיטה קורעת אותי מצחוק, אוי ציפי, כן ציפי, כן ציפי, עוד קצת ציפי.... ציפי טובה.

ואל תשכח, שאחרי העניינים, היא תרצה ציפיטפוט. :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ציפי זה קיצור של ציפורה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...