Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשבר לי כבר לגמרי מה"סליחה על השגיאות כתבתי מהפלאפון". איך זה הפך להיות תירוץ קביל? יש לך מכשיר באלפי שקלים אבל הוא הסיבה שאתה לא מסוגל להתבטא בכתב כמו בן אדם? ואם אתה לא מסוגל להוציא כמה שורות בלי שגיאות ועם פיסוק נכון, כמה סמארט הסמארטפון שלך? כמה סמארט אתה?

לא זוכר באיזה שרשור כאן ראיתי, וממילא לא אעשה אאוטינג, מישהו שהתנצל בסוף הודעתו "אם יש שגיאות זה בגלל שכתבתי מהנייד", כשלא הייתה כמעט שום בעיה, בטח לא כזו שמקורה בטלפון (קצת עילגות, לא משהו מיוחד). ההתנצלות נהייתה אוטומטית. כמה פאטתי זה?

גם אני כותב מהנייד לפעמים. באוטובוסים, כשאני מחכה בתור, לפעמים סתם עצלות על המרפסת. כמו כשאני כותב מהמחשב, אני קורא את מה שאני כותב לפני שאני שולח. מתקן. לפעמים עורך את ההודעה אחרי השליחה, בדקתי, אפשר גם באייפון. אני לא מקפיד לגמרי על חוקי הפיסוק, ולפעמים מעוות אותם ביודעין. מותר לי, מותר לכולנו, כל עוד זה לא עילג, כל עוד זה קריא. אני אוהב לפעמים לכתוב משפטים ארוכים עם המון פסיקים, ו' החיבור אחרי פסיק, ופתאום פסקאות עם משפטים קצרים עם הרבה נקודות. מותר לי, אני לא עובד בזה וככה בא לי. מותר גם לכם. נסו. זה כיף.

ייתכן שאתה מדבר עליי? :lol:

לי לפחות יש תירוץ אמיתי- בעייה קטנה עם הנייד: כשאני מנסה לכתוב בפורום דרכו, אני לא יכול לראות את מה שאני כותב. בעייה עם היישור עברית או משהו. לא משנה מה אני מנסה לעשות, או שאני לא מצליח להזיז את המסך כך שאוכל לראות מה כתבתי או שאני לא מצליח בכלל לראות מה כתבתי. גם להגיע ללחוץ על כפתור ה"פרסם תגובה" לוקח לא מעט תרגילי אקרובטיקה קשה (להבדיל מאקרובטיקה קלה כמו קפיצת בורג משולש).

כך שאני מאד ממעט בכתיבת תגובות או שירשורים דרך הנייד, זה כמעט בלתי אפשרי עבורי, שלא לדבר על מתסכל.

אני ברוב המקרים עובר על מה שכתבתי, חוזר אחורה, מתקן את זה, מחליף שורה פה, משנה מילה\שתיים\משפט שם, מסדר את המחשבות בצורה יותר ברורה.

כך שאני פשוט מחכה להגיע הבייתה למחשב לפני שאני מגיב או פותח שרשורים חדשים. למעט במקרים קיצוניים במיוחד.

ואם כבר, אני מתחרפן מהצירוף של "נשלח משק האשכים הקטן שלי" כשמישהו כותב מטאפאטאלק (נדמה לי). ממש משנה לי אם זה נשלח מבלאקברי, אייפון או מוטורולה אלפא. בזבוז של פיקסלים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כותב מטאפאטאלק, זה באמת כותב את זה בסוף ההודעה??

תירוצים על שגיעות לא במקום, לי אין מקלדת באיברית והקול מהרוש.

haters will hate

פורסם

דווקא עם Tapatalk קל מאוד לכתוב מהנייד, לפני כן לא הייתי בכלל גולש בפורום מהסלולרי. עכשיו אני מוצא עצמי מגבב בכל מיני מקומות מוזרים.

עוד משהו ששכחתי להתרעם עליו אתמול: שלטים בחזיתות של חנויות שאומרים "מבצע! החל מ-9.90". כאילו בחייאת, מה אתם מוכרים לי, שאין שום מוצר זול יותר מ-10 ש"ח? תכתבו "מבצע, החל מ-0", זה אותו דבר בעצם.

ואלה עם "עד 50% הנחה". אתה נכנס, הכל במחירים מופקעים עם הנחה של 20%, ואיזה זוג גרביים משומש בהנחה של 50%. או כל החנות 50% הנחה! לא כולל ג'ינסים, משקפי שמש, שעונים, מעילים וחגורות. אז תכתבו חולצות ב-50% וסגרו את הסיפור.

זה כ"כ נמוך, שבדרך כלל זה רק מרגיז אותי ואני לא קונה כלום.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו בדיוק הבעיה בהנחות. תמיד למוצרים המסריחים יש הנחה גדולה.

מה זה, החנות חושבת שאני מפגר? מישהו באמת יקנה את הזבל הזה במחיר מלא?

היום הייתי בשופרסל, הלכתי לקנות בירות.

פחית אורנג'בום שפעם עלתה בלחץ 6 ש"ח, ומהיבואן בחיפה קניתי פעם מארז ב4.5 לפחית, עולה היום 10 ש"ח!

בסוף קניתי איזה בירה "פיקה-פקמן" או משהו כזה, 3 בקבוקים של חצי ליטר ב17 ש"ח. לאן נגיע בסוף?

מה זה צריך להיות, אין להם בושה?

הם חושבים שאנחנו כ"כ מאושרים ושמחים, הולכים לסדנאות יוגה אחה"צ ושותים שייק פירות על חלב סויה כל היום?

אנחנו צריכים את האלכוהול הזול הזה כשאנחנו חוזרים הביתה מאוחר, ממורמרים מהעבודה/לימודים ואין לנו כח לכלום.

למה הם לוקחים לנו גם את זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ImageUploadedByTapatalk1380539178.333441.jpg

מיוצרת בטורקיה במפעל טובורג, 7.5%, 25 ש״ח לרביעיית פחיות חצי ליטר. יש בויקטורי ובטיב טעם למיטב ידיעתי. הכי משתלם כלכלית שמצאתי, ואפילו לא רעה. לא טובה, אבל לא רעה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

עזוב רגע חלב,

יש עכשיו ב"תעשיות על" פרק המוקדש ללוטוס אבורה.

יש קטע שהם מסבירים שבלוטוס חשוב האיזון ובלה בלה בלה, והם נכנסים לחדר איזון מיוחד בו מראים פנצ'ר-מאכר של החברה כשהוא מרכיב את החישוק למכונת איזון והפאנצ'ר-מאכר מראה שהמכונה אומרת לו איפה יש לשים משקולת ושל כמה גרמים.

ואני אומר: באימאשכם? נו באמת. מה זה השטויות האלה? רק בלוטוס מאזנים חישוקים וצמיגים? מה זה החרא הזה?

תעשיות על? תעשיות על בתחת שלי. שיסבירו אולי למי שקונה את המכונית, למה חסכו במעצב והוציאו לאוויר העולם מכונית כל כך אפורה וללא מעוף.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
בשוקו זה עוד יותר גרוע. תנובה כבר חתכה 20 אחוז מהסוכר. בסוף עוד יתנו לך לשתות חלב.

דווקא השוקו הזה הרבה יותר טעים, מעבר לזה שאני שותה רק שוקו של תנובה, השאר עושים לי בחילה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ניסית פעם לצפות בתכניות ארכיאולוגיה שלהם עם ארכיאולוג? מסתבר שבחצי מהתכניות הארכיאולוגיות \ היסטוריות שלהם הם מדברים שטויות

פורסם

למה אנחנו חייבים להיות מעודכנים על כל פלוץ של ישראלי בחו"ל ?

מה אכפת לי שחן אהרוני (מי זה בכלל ?) הודח מאקס פקטור הבריטי ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...